Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota rada mentora nr 2 - Personalizacja profilu użytkownika na MPCForum.pl

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@ReallSkill

Nie pamiętam już dokładnie czy w tym czy w temacie nr1 ale już dwa razy wspomniano o tym że każdy nowo zarejestrowany użytkownik forum dostaje w/w wstawioną wiadomość.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Złota rada jest oglądana ok. 800 razy gdzie na forum ogólnie aktywnych osób jest ok. 5/6k

wasze rady są, nie wiem jak to powiedzieć by waszej pracy nie obrazić, żałosna i bez pomysłu, zrobione byle tylko cos bylo

zrobcie wieksza reklame tego bo jak jest 800 odwiedzin tematu, gdzie komentują ten temat dosyc doswiadczeni użytkownicy, a jest to skierowane do nowych użytkownikow to jest cos nie tak 

na 2/10 nie zasługuje

• 2 lata później...
Opublikowano

do sygnatury też trzeba posiadać jakąś nagrode?

Nie

Masz jakiś pomysł czemu nie mogę jej dodać? Wrzucam zdjęcie akceptuje i wtedy zaczyna ładować. Ładuje, ładuje i po jakimś czasie wyrzuca error, wymiary się zgadzają.

Opublikowano

Nie

Masz jakiś pomysł czemu nie mogę jej dodać? Wrzucam zdjęcie akceptuje i wtedy zaczyna ładować. Ładuje, ładuje i po jakimś czasie wyrzuca error, wymiary się zgadzają.

Zmień hosting na którym wrzucasz sygnaturę. 

Opublikowano

Nie

Próbowałem i nadal ładuje po czym wyrzuca coś takiego:

6ef70be4e58fe.jpg

Opublikowano

Nie

Próbowałem i nadal ładuje po czym wyrzuca coś takiego:

6ef70be4e58fe.jpg

Jeśli hosting z MPC też nie działa, to spytaj się globala o ustawienie dla Ciebie sygnatury. Nie powinni mieć z tym problemu. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

XDDDDDDDD

Wpisz bbcode [ img]link[/img] i wtedy zapisz. Powinno puścić ;)

Dalej ten sam error. :(

Mam ten sam problem  :( Także jeśli znajdziesz rozwiązanie, to podziel się nim ze mną  :D

Opublikowano

Dzieje się tak z powodu iż Cloud Flare nie może przetworzyć obrazka po tych atakach, duża większość serwerów została odcięta.

Skorzystaj z najpopularniejszych serwisów hostingowych, z Uplodu mpc bądź gógle serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...