Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] StartCraft - Minecraft Launcher

theoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@heeenio

Tworzenie serwera jest naprawdę mocno okrojone na chwilę obecną ale dzięki za zaufanie! W tej chwili cały swój czas poświęcam na poprawianie i optymalizację działania launchera ze względu na te cholerne 32 bitowe systemy :D Ale spokojnie w ten weekend to naprawię i przy okazji ogarnę coś więcej w tworzeniu serwerów :)

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam luncher MinecraftByZyczu :D

A ja osobiście odradzam tego launchera.

Zyczu zawiera keyloggera, jest bardzo zmulony oraz autor chce jedynie robić hajs na graczach.

Opublikowano

@asprath

No to teraz mam takiego kopa, że wszystko musi działać :D

Jeżeli wiem, że ktoś na poważnie chce korzystać z StartCraft a nie tylko zobaczy i skasuje to wierzcie ale to motywuje lepiej niż jakieś tam zarobki z reklam itd. ;)

Opublikowano

@pipen123 pobrałeś pliki gry?

PS: chwilowa przerwa techniczna na serwerze jest i launcher wywala błędy. Pracuję już nad automatycznym włączaniem trybu offline :)

Opublikowano

Przydało by się poprawić troszkę graficznie ten launcher, ale reszta idealna. 

90858227232114326580.png

Opublikowano

Zmiany graficzne oczywiście może jakieś logo byście tam dali np. gwiazde i Craft napis :D. A techniczne to może strona z darmowymi texturepackami do pobrania itd. i skinów

90858227232114326580.png

Opublikowano

No w sumie przydałoby się. Ale niestety takie są minusy działania samemu. Musiałbym ogarnąć ekipę, która robiłaby coś ze mną raczej z pasji a nie dla zarobku bo sam na tym nic nie zarabiam.

Co z tego, że mogę programować jak potrzebny mi jeszcze grafik i spec od WEBu :D

Opublikowano

Chciałbym go przetestować. Gdy klikam Graj wyskakuje :

*** [startCraft Inicjowanie] Włączanie gry...
*** [startCraft Inicjowanie] Błąd: Nazwa katalogu jest nieprawidłowa
I wyskakuje jeszcze błąd przy instalacji plików z gry. Jeżeli będzie potrzeba to dodam. Myślisz że to przez jave 64 ? Mam win8. Proszę o pomoc.
Opublikowano

Chciałbym go przetestować. Gdy klikam Graj wyskakuje :

*** [startCraft Inicjowanie] Włączanie gry...
*** [startCraft Inicjowanie] Błąd: Nazwa katalogu jest nieprawidłowa
I wyskakuje jeszcze błąd przy instalacji plików z gry. Jeżeli będzie potrzeba to dodam. Myślisz że to przez jave 64 ? Mam win8. Proszę o pomoc.

Skontaktuj się ze mną:

PW

GG: 12651872

Odpisać będę miał czas jutro po godzinie 13. Opisz co za błąd wyskakuje przy instalacji plików (możesz wstawić screen). Być może jest to wina windows 8 ale postaram się szybko sprawdzić i poprawić.

Opublikowano

@LordFPS

Jeżeli myślisz, że jesteś fajny bo ja napisałem, że nie polecam Twojego serwera a ty ze złości napisałeś to o launcherze, którego nawet nie pobrałeś to uprzedzam, iż nic fajnego w tym nie ma i utwierdzasz ludzi w przekonaniu, że jesteś dzieckiem. Także pozdrawiam.

Opublikowano

@Refresh

Szukam kogoś kto zna się na grafice. Jeżeli znasz się na grafice i chcesz poznać więcej szeczegółów to zapraszam na PW bądź GG/Skype!

Opublikowano

@Gundam

Serwer Premium?

@1361622928-U485574.pngKinomanTTV

Mogłbys wstawic więcej ss'ów?

Tak wstawię więcej. Jednak nastąpi to dopiero około 29 czerwca.

Zdradzę wam, że zgodnie z waszymi sugestiami zmieniamy szatę graficzną, modernizujemy stronę i tworzymy forum launchera. Poza tym launcher będzie linijka po linijce przepisany na nowo i poprawię wszystkie luki, błędy i zabezpieczę przed różnymi zdarzeniami np: brak internetu itp. Ogólnie szykuje się ogromna zmiana. Poza tym znalazłem jedną osobę, która chętnie mi pomaga i praca idzie pełną parą za co jestem mu wdzięczny ( @Przemek0144 ).

Opublikowano

REFRESH!

Zgodnie z waszymi poradami:

​Dodajemy możliwość dodawania własnych modów!

Dodajemy możliwość pobierania texture packów!

​Zmieniamy wygląd strony głównej!

​Dodajemy forum aby kontakt z nami był szybszy i przyjemniejszy!

Wprowadzamy automatyczne sprawdzanie plików i pobieranie brakujących!

​Zabezpieczamy konta użytkowników launchera! Dodatkowo nikt nie zagra na waszym nicku!

Zapraszamy również do dodania sobie sygnatury, którą możecie zaobserwować u mnie

Kod do wstawienia sygnatury:

[url=http://startcraft.pl][img=http://startcraft.pl/reklama/sygnatura.png][/url]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...