Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skracarka linków

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozbądź się <br> z kodu i dodatkowych styli.

W czym Ci przeszkadza <br>? :__________:

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Tego używało się gdy nie było css'a, teraz mamy od tego marginesy w css.

Jeśli projekt ma być profesjonalny coś takiego nie powinno się pojawiać w kodzie.

Opublikowano

Vayner ale spamujesz tą skracarką,wiecznie widzę ino w statusach " skracarka " i nic więcej...

a tak w ogóle to jest ogromna ilość takich stron

Opublikowano

Vayner ale spamujesz tą skracarką,wiecznie widzę ino w statusach " skracarka " i nic więcej...

a tak w ogóle to jest ogromna ilość takich stron

Odpierdol się odemnie, skończ już mnie tak wyzywać. 

Ja spamuje? To ty spamujesz tym swoim zjebanym cheatem do pou, którego na chomikuj jest pełno.

Zapewne odjebałeś to od kogoś i podpisujesz pod siebie.

Co z tego że jest ogromna ilość stron? Wszystkiego jest pełno, a napewno jest jeszcze więcej cheatów do Pou.

Pozdrawiam ;)

@Mroczeks

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

@Vershy. Mam prawo wyrazić swoją opinię..

Przyznaj że często dajesz linki do tego programu..

Czy ty uważasz mnie za idiotę?

Proszę,podaj link do tego cheata do pou ;)

Opublikowano

@Vershy. Mam prawo wyrazić swoją opinię..

Przyznaj że często dajesz linki do tego programu..

Czy ty uważasz mnie za idiotę?

Proszę,podaj link do tego cheata do pou ;)

Tak masz prawo, tylko jak to się mówi "przyganiał kocioł garnkowi".

Nie wiem czy można dawać linki do np. chomikuj ale proszę,w google tego twojego "cheata" jest pełno:

https://www.google.pl/search?q=chomikuj+cheat+do+pou&oq=chomikuj+cheat+do+pou&aqs=chrome..69i57j0l2.3300j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

@topic

zoptymalizowałem trochę stronkę, pousuwałem zbędne bajery. Dodałem animowaną ikonkę facebooka 

@Mroczeks

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Grafika jp pro, pusto i lipnie to wygląda, 

Po 1;

Po co komu skracać link?

A po 2 to powinno generować unikalny i niepowtarzalny kod a robi po kolei...

Vershy, próbujesz zaistnieć na forum, ale ci nie wychodzi coś ;/

A co do tematu to polecam, nazwa krótka, jak ktoś chce sb skrócić to niech skraca, jest to ułatwienie duże, (i nie jestem idiots jak autor, że jak coś się napisze nie po jego myśli to wchodzę w tematy jego, hejtuję wszystko i wyzywam ;)

by Neosieł

Opublikowano

Grafika jp pro, pusto i lipnie to wygląda, 

Po 1;

Po co komu skracać link?

A po 2 to powinno generować unikalny i niepowtarzalny kod a robi po kolei...

Vershy, próbujesz zaistnieć na forum, ale ci nie wychodzi coś ;/

A co do tematu to polecam, nazwa krótka, jak ktoś chce sb skrócić to niech skraca, jest to ułatwienie duże, (i nie jestem idiots jak autor, że jak coś się napisze nie po jego myśli to wchodzę w tematy jego, hejtuję wszystko i wyzywam ;)

Dziękuje za ocenę.

Po co komu skracać link?

Odpowiedź jest prosta, po to żeby był kurwa krótszy.

Grafika jest taka, bo wolałem zrobić coś po swojemu niż robić stronę tego typu (  xD)

http://www.mpcforum.pl/topic/1195367-layout-upload-zdjec/

//PRZERWA TECHNICZNA DO GODZINY 15:00

PRACUJĘ NAD NOWYM SKRYPTEM

kupiłem nowy skrypt! Jak wam się podoba? :D

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Wszystko fajnie ładnie ale skrypt nie jest twój jest zapewne pobrany z tej strony: 

http://mixlip.ru/raznoeee/skripti_raznie/1263-skript-servisa-sokrascheniya-ssylok-short-url-script-v23-bsplatno.html

Czo to za ruska strona? ;o

Widzisz jakiekolwiek podobieństwo do mojego skryptu? Mój skrypt był kupiony, nie pobrany z jakiś ruskich stron xD

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Czo to za ruska strona? ;o

Widzisz jakiekolwiek podobieństwo do mojego skryptu? Mój skrypt był kupiony, nie pobrany z jakiś ruskich stron xD

To Ty piszesz te skrypty czy je kupujesz ?.

Opublikowano

Ten pewnie akurat pobrał. On nie pisze tego sam. "Jego" poprzedni hosting zdjęć był zwykłym skryptem pobranym z internetu. Na innym forum też wciskał ludziom kit że on to zrobił. Jednak że było to forum o tworzeniu stron to jego użytkownicy przejrzeli nawet kod w którym był podpis autora i info o skrypcie.  :D Wyglądu tej strony nie pamiętam a teraz mi się nie wyświetla. (nie wiem czemu mam białą stronę) ale na pewno też jest to skrypt pobrany z internetu. Ewentualnie kupiony za 10 zł .  :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe teraz idzie się zagubić co robi :) Pisze czy kupuje to jest duża różnica.

Ten pewnie akurat pobrał. On nie pisze tego sam. "Jego" poprzedni hosting zdjęć był zwykłym skryptem pobranym z internetu. Na innym forum też wciskał ludziom kit że on to zrobił. Jednak że było to forum o tworzeniu stron to jego użytkownicy przejrzeli nawet kod w którym był podpis autora i info o skrypcie.  :D Wyglądu tej strony nie pamiętam a teraz mi się nie wyświetla. (nie wiem czemu mam białą stronę) ale na pewno też jest to skrypt pobrany z internetu. Ewentualnie kupiony za 10 zł .  :)

Pobrał i go troszkę przerobił pod siebie.

Nie reklamujemy 

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...