Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by Keule306

Goliath191

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto używać tego czita ? A jeśli tak to na czym najczęściej grać na jakich wyścigach i jakie opcje włączać?

Nie polecam używać, szybko można dostać bana.

f

Opublikowano

Nie polecam używać, szybko można dostać bana.

Mam konto, na którym użyłem glitcha na diamenty i wyleveleowałem z 7lvla do 50lvla, używałem czitów takich jak spinhack, tankmode i tym podobne, używałem także tego czita, nieco później przestałem grać i wciąż nie dostałem bana. Jeżeli ktoś pracuję nad tą grą, to prędzej twórcy czitów niż EA.

Opublikowano

Mam konto, na którym użyłem glitcha na diamenty i wyleveleowałem z 7lvla do 50lvla, używałem czitów takich jak spinhack, tankmode i tym podobne, używałem także tego czita, nieco później przestałem grać i wciąż nie dostałem bana. Jeżeli ktoś pracuję nad tą grą, to prędzej twórcy czitów niż EA.

A właśnie zdziwię cię, że studio ostatnio zajmuje się grą (m. in. pod kątem czitowania).

Może nie jest to bardzo zauważalne, ale sytuacja powoli się poprawia.

f

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakich używać funkcji na zwykłych wyścigach i ucieczkach aby nie wyłapać bana?

Tank mode 1, Speed 3, Handling 5. Pamiętaj, handling 5 nie jest widoczny, a tak ułatwia kierowanie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

DLA OSZOŁOMÓW - MUSISZ POSIADAĆ CHEAT ENGINE W WERSJI 6.3 LUB WYŻSZEJ. BEZ TEGO NIE URUCHOMISZ CHEATA.

JEŻELI TERAZ NIE DZIAŁA, TO ZA 5 MINUT MOŻE BYĆ AKTUALIZACJA I ZNOWU BĘDZIESZ MÓGŁ GO UŻYWAĆ.

NOWA NAPRAWIONA WERSJA! POBIERZ I TY!

Przestałem grać w NFS World toteż kompletnie zapomniałem o temacie. Wszystkich, którzy pobrali nie działający cheat serdecznie przepraszam. 

Witaj, oto całkiem nowy i prosty w obsłudze cheat z fabryki Keule306. Jest aktualizowany na bieżąco i co jest zaskakujące, zaledwie parę godzin po aktualizacji gry, hack jest również jest aktualny!

Pod jednym z filmów autora przeczytałem, że jest bezrobotny, więc pewnie z tego powodu dodaje aktualizację z taką częstotliwością.

Jeżeli nie działa, spróbuj uruchomić jako administrator.

668271406374510463696.png

Staram się przy każdej aktualizacji zamieszczać nowe zdjęcie.

Prezentacja Hacka:

https://www.youtube.com/watch?v=r3d0gyO_57U

Naprawdę warto pobrać!

Najlepsze funkcje:

- Tank mode -> Odbijaj policyjne i cywilne samochody jak piłeczkę do golfa

- Acceleration + Handling -> Znacznie zwiększ przyśpieszenie i zwrotność swojego pojazdu

- Zmiana wyglądu pojazdu wraz z dźwiękiem

- Tryb driftu -> Wpraw w zdumienie innych graczy popisową jazdą bokiem

- Anti Wall Crash -> Uderzenie w ścianę nie zmniejszy prędkości twojego pojazdu o ani kilometr

- Nieskończone nitro -> Wystarczy jedno użycie na wyścig

- Natychmiastowa ucieczka -> Świetna pomocna dłoń, gdy już nie masz ochoty dalej jechać

- Zamroź kamerę -> Idealne do pokazów tuningowanych samochodów na youtube!

- Crazy Cops -> Policyjne samochody skaczą niczym gumisie - w górę i w dół

- Hydraulics -> Świetny pokaz hydrauliki sprawdzający się najlepiej w autach bez obniżonego zawieszenia

- Ignore 1, 2,3 -> Przy odliczaniu kiedy inni dopiero przygotowują się do wyścigu, ty już możesz jechać

- Wallhack V2 -> Ulepszona wersja WH pozwala jechać po drodze, a jednocześnie wybrać się w podróż poza mapę

- Disable neons -> Świetna opcja dla słabych komputerów pozwalająca wyłączyć pamięciożerne neony

Link:

http://www23.zippyshare.com/v/114904/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bb881f81e6f9780f44668c06ed4705d6c73920aaa35178a6a42ffac12a04b9ee/analysis/1406374281/

Plik jest nieszkodliwy, cytując "a variant of Win32/HackTool.CheatEngine.AF", jest to zakodowane zmienienie danych liczb przy pomocy cheat engine.

Dodatkowo zamieszczam link do kanału YouTube autora, w razie problemów z czitem polecam zajrzenie na owy kanał i sprawdzenie, czy właściciel nie dodał jakiegoś "fixa".

Oto link: https://www.youtube.com/user/NFSNULL

Bardzo ciekawy wspomagacz z tym że nie chce sie odpalic , prosilbym o jakas instrukcje zeby go włączyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...