Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by Keule306

Goliath191

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DLA OSZOŁOMÓW - MUSISZ POSIADAĆ CHEAT ENGINE W WERSJI 6.3 LUB WYŻSZEJ. BEZ TEGO NIE URUCHOMISZ CHEATA.

JEŻELI TERAZ NIE DZIAŁA, TO ZA 5 MINUT MOŻE BYĆ AKTUALIZACJA I ZNOWU BĘDZIESZ MÓGŁ GO UŻYWAĆ.

NOWA NAPRAWIONA WERSJA! POBIERZ I TY!

Przestałem grać w NFS World toteż kompletnie zapomniałem o temacie. Wszystkich, którzy pobrali nie działający cheat serdecznie przepraszam. 

Witaj, oto całkiem nowy i prosty w obsłudze cheat z fabryki Keule306. Jest aktualizowany na bieżąco i co jest zaskakujące, zaledwie parę godzin po aktualizacji gry, hack jest również jest aktualny!

Pod jednym z filmów autora przeczytałem, że jest bezrobotny, więc pewnie z tego powodu dodaje aktualizację z taką częstotliwością.
Jeżeli nie działa, spróbuj uruchomić jako administrator.

668271406374510463696.png

Staram się przy każdej aktualizacji zamieszczać nowe zdjęcie.

Prezentacja Hacka:

https://www.youtube.com/watch?v=r3d0gyO_57U

Naprawdę warto pobrać!

Najlepsze funkcje:
- Tank mode -> Odbijaj policyjne i cywilne samochody jak piłeczkę do golfa
- Acceleration + Handling -> Znacznie zwiększ przyśpieszenie i zwrotność swojego pojazdu
- Zmiana wyglądu pojazdu wraz z dźwiękiem
- Tryb driftu -> Wpraw w zdumienie innych graczy popisową jazdą bokiem
- Anti Wall Crash -> Uderzenie w ścianę nie zmniejszy prędkości twojego pojazdu o ani kilometr
- Nieskończone nitro -> Wystarczy jedno użycie na wyścig
- Natychmiastowa ucieczka -> Świetna pomocna dłoń, gdy już nie masz ochoty dalej jechać
- Zamroź kamerę -> Idealne do pokazów tuningowanych samochodów na youtube!
- Crazy Cops -> Policyjne samochody skaczą niczym gumisie - w górę i w dół
- Hydraulics -> Świetny pokaz hydrauliki sprawdzający się najlepiej w autach bez obniżonego zawieszenia
- Ignore 1, 2,3 -> Przy odliczaniu kiedy inni dopiero przygotowują się do wyścigu, ty już możesz jechać
- Wallhack V2 -> Ulepszona wersja WH pozwala jechać po drodze, a jednocześnie wybrać się w podróż poza mapę
- Disable neons -> Świetna opcja dla słabych komputerów pozwalająca wyłączyć pamięciożerne neony

Link:

http://www23.zippyshare.com/v/114904/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bb881f81e6f9780f44668c06ed4705d6c73920aaa35178a6a42ffac12a04b9ee/analysis/1406374281/

Plik jest nieszkodliwy, cytując "a variant of Win32/HackTool.CheatEngine.AF", jest to zakodowane zmienienie danych liczb przy pomocy cheat engine.

Dodatkowo zamieszczam link do kanału YouTube autora, w razie problemów z czitem polecam zajrzenie na owy kanał i sprawdzenie, czy właściciel nie dodał jakiegoś "fixa".

Oto link: https://www.youtube.com/user/NFSNULL

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zatwierdzam na dzień dzisiejszy, opisz funkcje trainera.

Opublikowano

Niedługo dodam wszystkie funkcję i postaram się opisać, które działają.

//EDIT

Dodałem funkcję oraz screenshoty zgodnie z obietnicą.

Opublikowano

Wygląda na to, że trzeba poczekać na aktualizacje od autora. Pozatym zainstalowałeś cheat engine w wersji 6.3 lub wyższej, tak jak jest napisane w Przeczytaj mnie?

o Cheat Engine możesz być spokojny. Aktualnie 6.3 to najnowsza wersja. Tak jak napisałem wyżej Zainstaluj go z tej stronki i odpal Następnie grę. I na końcu ten trainer

Przy okazji.. Jak go poprawnie używać? Bo chciałem na jeździe dowolnej wypróbować, i zaznaczyłem opcję max szybkość i żeby w te ściany nie uderzał Następnie Auto pilota

Rezultaty: Rozpędził się do 1090km/h i latał w powietrzu, a dokładnie obijał się o  niebo po czym zwalniał i nad morzem zaczął się obracać jak głupi. Na końcu trzeba było zamknąć grę bo nic się nie dało xD

Więc. Może jakieś podpowiedzi jak ustawić go na wyścigi i na przykład prędkość ok 400km/h? Bo ten mój test wyszedł dość śmiesznie :D

Opublikowano

o Cheat Engine możesz być spokojny. Aktualnie 6.3 to najnowsza wersja. Tak jak napisałem wyżej Zainstaluj go z tej stronki i odpal Następnie grę. I na końcu ten trainer

Przy okazji.. Jak go poprawnie używać? Bo chciałem na jeździe dowolnej wypróbować, i zaznaczyłem opcję max szybkość i żeby w te ściany nie uderzał Następnie Auto pilota

Rezultaty: Rozpędził się do 1090km/h i latał w powietrzu, a dokładnie obijał się o  niebo po czym zwalniał i nad morzem zaczął się obracać jak głupi. Na końcu trzeba było zamknąć grę bo nic się nie dało xD

Więc. Może jakieś podpowiedzi jak ustawić go na wyścigi i na przykład prędkość ok 400km/h? Bo ten mój test wyszedł dość śmiesznie :D

Bardzo prosto... możesz wygrać każdy wyścig na tych ustawieniach:

Acceleration: Max

Handling: Max

Tankmode: Max -> włącz, i przesuń na maxa w prawo

Anti Wall Crash: Włącz -> zamiast uderzać o ściany, będziesz się o nie zatrzymywał ale nie tracił prędkości

Ignore 3, 2,1: Włącz -> gdy zacznie odliczać od startu, ty możesz już jechać na 3

No i najważniejsza rzecz. Jeżeli chcesz wygrywać wyścigi dzięki autopilotowi, to powinieneś poszukać bota do wyścigów, ponieważ każdy bot w trainerze obija się o ściany i nawet anti wall crash nie gwarantuje, że dojedzie do mety. Tak więc te ustawienia są dla człowieka z krwi i kości.

Opublikowano

Bardzo prosto... możesz wygrać każdy wyścig na tych ustawieniach:

Acceleration: Max

Handling: Max

Tankmode: Max -> włącz, i przesuń na maxa w prawo

Anti Wall Crash: Włącz -> zamiast uderzać o ściany, będziesz się o nie zatrzymywał ale nie tracił prędkości

Ignore 3, 2,1: Włącz -> gdy zacznie odliczać od startu, ty możesz już jechać na 3

No i najważniejsza rzecz. Jeżeli chcesz wygrywać wyścigi dzięki autopilotowi, to powinieneś poszukać bota do wyścigów, ponieważ każdy bot w trainerze obija się o ściany i nawet anti wall crash nie gwarantuje, że dojedzie do mety. Tak więc te ustawienia są dla człowieka z krwi i kości.

To wygląda jak przepis na blokadę konta...

Jeśli zamierzasz nabić sobie klasówki to lepiej użyć tego w połączeniu z lobby kickerem od GMZ.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli zamierzasz nabić sobie klasówki to lepiej użyć tego w połączeniu z lobby kickerem od GMZ.

Kolega wyżej podał przykład dobrego bota sprawdzonego przez mnie w boju. Tak więc jeżeli szukasz czegoś, co będzie jechało ZA ciebie to polecam pobranie jego.

Opublikowano

AF mam to powiem od razu z mety że słaby jest.. Nie chodzi o to że nie działa, normalnie nabijam na nim klasówki Ale jest to tak, że po 2 wyścigach pojawiają się płaczki "Hacker mother" itd xD Ale nie no, nie o to chodzi że mam jakieś obawy.

Według mnie poważne wrażenie zrobiłby bot który steruje za ciebie i jedzie wyścig na ustalonej przez ciebie prędkości ;)  Może być tski pomysł na bota? A ten hack czy bot powyżej ^^ to powinien być brany raczej na dragach, chociaż dragi i tak zostawiam całkowicie dla siebie :D trochę zabawy musi być.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda na to, że trzeba poczekać na aktualizacje od autora. Pozatym zainstalowałeś cheat engine w wersji 6.3 lub wyższej, tak jak jest napisane w Przeczytaj mnie?

Mam taki problem.Nie ważne co i jak robie,w jakiej kolejności uruchamiam ciągle wyskakuje ten komunikat.CE wer.6.3 oraz 6.4 uruchamiane jako admin i normalnie.Nie mam pojęcia co robie źle.Żaden trainer mi nie działa,ten sam błąd.

Opublikowano

Mam taki problem.Nie ważne co i jak robie,w jakiej kolejności uruchamiam ciągle wyskakuje ten komunikat.CE wer.6.3 oraz 6.4 uruchamiane jako admin i normalnie.Nie mam pojęcia co robie źle.Żaden trainer mi nie działa,ten sam błąd.

Żaden? Raczej mało możliwe by każdy wywalał ten sam błąd, chyba że każdy próbujesz odpalić z cheat engine.

Odpal bez cheat engine trainera GameraZ, tylko wyłącz antyvira, bo go biorą za wirusa, i blokują, i powiedz czy wywala błąd.

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-230614-trainer-by-gamerz/

Opublikowano

Żaden? Raczej mało możliwe by każdy wywalał ten sam błąd, chyba że każdy próbujesz odpalić z cheat engine.

Odpal bez cheat engine trainera GameraZ, tylko wyłącz antyvira, bo go biorą za wirusa, i blokują, i powiedz czy wywala błąd.

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-230614-trainer-by-gamerz/

Akurat ten działa,używam od 3 dni.Ale ten z tego tmatu niechce ruszyć.Po uruchomienu gry-zalogowaniu gdy widnieje ekran wczytywania włączam trainera-chwila czekania uruchamia się CE i wywala komunikat o którym pisałem.

Opublikowano

Akurat ten działa,używam od 3 dni.Ale ten z tego tmatu niechce ruszyć.Po uruchomienu gry-zalogowaniu gdy widnieje ekran wczytywania włączam trainera-chwila czekania uruchamia się CE i wywala komunikat o którym pisałem.

Nie tylko u Ciebie. Wielu użytkowników ma taki problem.

Na chwilę obecną radzę używać innych cheatów ;)

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...