Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by Keule306

Goliath191

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ten trainer to dzieło mistrza  ;)

Poprawka  zainstalowałem cheat 6. 4 i na początku trainer działa teraz wyskakuje błond o co chodzi ?  :mellow: 

360finance_need_for_speed.jpg

Opublikowano

Mam taki problem.Nie ważne co i jak robie,w jakiej kolejności uruchamiam ciągle wyskakuje ten komunikat.CE wer.6.3 oraz 6.4 uruchamiane jako admin i normalnie.Nie mam pojęcia co robie źle.Żaden trainer mi nie działa,ten sam błąd.

Witam zainstalowałem cheat 6. 4 i na początku trainer działa teraz wyskakuje błond o co chodzi ?

Opublikowano

Witam już jest wszystko w porządku mam 6.4 i działa za każdym razem problem był bo antivira 1 i 2 zapomniałem wyłonczyć więc jest ok dzięki za hacka dobre forum

Wymagana jest wersja 6.3 lub wyższa. Mi np. na 6.3 nie szło, a na 6.4 odpaliło bez problemu.

@1361622928-U485574.pngrcpd100123xx daj SS tego błędu.

Witam już jest wszystko w porządku mam 6.4 i działa za każdym razem problem był bo antivira 1 i 2 zapomniałem wyłonczyć więc jest ok dzięki za hacka dobre forum

Opublikowano

Koledzy tutaj mam pewien problem bo początkowa trainer działał bezproblemowo. Teraz wyskakuje mi taki ERROR : Failure loading the trainer. Reason :This is not a valid cheat table (Error executing this table's lua script: Undefined lua error).  CO MAM ZROBIĆ ?

Opublikowano

Koledzy tutaj mam pewien problem bo początkowa trainer działał bezproblemowo. Teraz wyskakuje mi taki ERROR : Failure loading the trainer. Reason :This is not a valid cheat table (Error executing this table's lua script: Undefined lua error).  CO MAM ZROBIĆ ?

Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję Cheat Engine.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak uruchomić ten chaet ? antywirus wyłączony zapora też.

Najpierw właczam nfsw później chatengine 6.4 i 0 reakcji pokazuje się tylko okienko cheatengine 6.4 nic więcej 

Opublikowano

Jak uruchomić ten chaet ? antywirus wyłączony zapora też.

Najpierw właczam nfsw później chatengine 6.4 i 0 reakcji pokazuje się tylko okienko cheatengine 6.4 nic więcej 

Uruchomiłeś NFSW i cheat engine, a trainer? :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jaki trainer ;d jest link tylko do cheatengine, bawie sie tym ale nie wiem jak uruchomić trainer jeżeli sie uruchamia przez ten cheatengine 

To jest link do trainera...

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj mi ten trainer działał , a dziś już nie. Wiecie jak to naprawić?

Pisze mi : Failure loading the trainer. Reason:This is not a valid cheat table (Error executing this table's lua script:Undefined lua error) 

Opublikowano

Wczoraj mi ten trainer działał , a dziś już nie ? Wiecie jak to naprawić?

Nie

Ps.

Ja rozumiem, że są ludzie mało wylewni.

Ale jeżeli już oczekujesz pomocy to pomóź altruistom sobie pomóc i opisz jakoś w czym tkwi poblem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat nie działa a mam cheat engine 6.3 i po odpaleniu wyskakuje taki oto błąd. Chyba że ja coś robie źle więc proszę napisać dokładną instrukcję włączania tego cheta.

3773214189889601044260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...