Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZofMinecraft

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PODANIE NA --> KidModa / Moda

TeamSpeak: Tak , nawet z tobą teraz gadam :D

czas jaki moge poswiecic na serverze: Około 5-7h jak będzie potrzeba jeszcze więcej.

Nick: Sxenix

Czy byles juz Adminem: Tak

Gdzie byles Adminem: Na serwerze 200 slotów ( gra tam około 150 osób parę trybów )Na serwerze 40 slotowym , na którym grało max graczy czyli 40.Oraz na serwerze 20 slotowym ale padł jak ten 40 slotowy.

Dlaczego ty: Myślę że jestem bardzo ogarniętą osobą i znam komendy ,które każdy KidMod/Mod powinien znać.Znam regułkę ,którą można przyłapać cheater'a oraz wiem na ile dać mu bana , perma. Prawie ciągle patrze na chat czyli będę widział jak ktoś reklamuje inny serwer[perm] czy przeklina [mute 5-15min].Będzie Wam się ze mną dobrze współpracowało i rozmawiało ,bo nie krzyczę oraz nie zachowuję się jak jakiś 5latek.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZGLOSZENIE / PODANIE NA ADMINA

Imie : Adrian

TeamSpeak : Tak

czas jaki moge poswiecic na serverze : 3 - 5 h w tygodniu w weekendy do 7h

Nick : TheSunzo

Czy byles juz Adminem : Bylem , nie na jednym serverze , takze na twoim bylem raz moderatorem i raz adminem !

Gdzie byles Adminem : Pierwsza edycja twojego servera z bronmi- moderator, mynl.pl-Admin, Druga edycja twojego servera z bronmi-admin.

Dlaczego ty : Wiec tak, bylem juz nie jeden raz adminem/moderatorem na twoim serverze,wiec wiesz ze bardzo dobrze dogaduje sie z graczami jak i zarowno z administratorami, mam duze doswiadczenie w prowadzeniu jak i pilnowaniu servera !

Opublikowano

ZGLOSZENIE / PODANIE NA ADMINA

Imie : Adrian

TeamSpeak : Tak

czas jaki moge poswiecic na serverze : 3 - 5 h w tygodniu w weekendy do 7h

Nick : TheSunzo

Czy byles juz Adminem : Bylem , nie na jednym serverze , takze na twoim bylem raz moderatorem i raz adminem !

Gdzie byles Adminem : Pierwsza edycja twojego servera z bronmi- moderator, mynl.pl-Admin, Druga edycja twojego servera z bronmi-admin.

Dlaczego ty : Wiec tak, bylem juz nie jeden raz adminem/moderatorem na twoim serverze,wiec wiesz ze bardzo dobrze dogaduje sie z graczami jak i zarowno z administratorami, mam duze doswiadczenie w prowadzeniu jak i pilnowaniu servera !

Co do podan porozmawiam z wlascicielem ;)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Tak jak się domyślałem, serwer padł?

Chcemy jakieś informacje.

Jednak mi te jedne IP nie działało.

Zwracam honor.

Opublikowano

PODANIE NA --> Admina

TeamSpeak: Tak + propozycja

czas jaki moge poswiecic na serverze: dłuugo

Nick: ShabyPederastian

Gdzie byles Adminem: Na swoich ok. 20 ponad serwerach oraz na innym.

Dlaczego ty: Ponieważ bardzo znam się na pluginach oraz znam prawie wszystkie komendy, potrafię się również dogadać z ludźmi.

Jestem jaki jestem akceptujesz albo spie******

Opublikowano

jakie ip jest bo nie wiem bo mi nie dziala ip moze jakies inne jest

elo here

Opublikowano

Wrzućcie TXT na speedy.sh bo zanim mi się ściągnie z serwera to mnie wywala za to że się nie zalogowałem.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Refresh, a serwer nie działa.

Macie przerwę techniczną?

tak aktualnie wlasciciel servera cos tam robi ciekawego

MQpg.png

Opublikowano

TeamSpeak: Posiadam

czas jaki moge poswiecic na serverze: Aktualnie poprawiłęm wszystkie oceny, wychodzi mi pasek więc posiadam sporo wolnego czasu który chciałbym poświęćić własnie dla tego serwera ;)

Nick: B00MeR

Gdzie byles Adminem: Na serwerze własnym i kolegów, a także byłem nie raz docenianym graczem przez co właśnie nagradzali mnie tym, że dostawałem daną rangę ;)

Dlaczego ty: Umiem szybko myśleć, mam rozbierzną koncentrację, potrafię się skupić na wielu rzeczach na raz, nie tracąc jednak jakości wykonywanych przezemnie zadań. Tak jak już wcześniej mówiłem, posiadam szeroki wachlarz umiejętności jak i doświadczenia, przez co myślę, że mógłbym być odpowiednią osobą ;)

Opublikowano

Jaka wersja?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Jaka wersja?

1.7.4 & ref

MQpg.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...