Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZofMinecraft

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest zakończony. Tekstury są moje i chce abyście je usunęli. Jedynie nazwy miast, już nie proszę o te 2 bronie i i starą siekierę

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest zakończony. Tekstury są moje i chce abyście je usunęli. Jedynie nazwy miast, już nie proszę o te 2 bronie i i starą siekierę

Na ten temat musisz porozmawiac z wlascicielem servera, Ja jestem tylko grafikiem i robie reklamy :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

W minecraftcie można zrobić wiele rzeczy, ale DayZ... <_<  Naprawdę? Czy już nikogo nie stać na tyle pieniędzy/siły, aby pograć sobie normalnie? Mym skromnym zdaniem wszystkie podróbki robione dla ludzi o komputerach na korbkę, są do dupy. Jak was stać to kupcie sobie Dayz, jak was nie stać, kupcie sobie DayZ moda, a jak jesteście tak biedni, że nie stać was na wydanie 50 pln, to spiraćcie, ale Bożenka... Nie róbcie ujowych podróbek.

// Wylałem całą gromadzoną w sobie przez wiele tygodni negatywną energię odnośnie robienia serverów S.T.A.L.K.E.R, oraz DayZ w MC.

Opublikowano

A tak odnośnie lornetki oraz noktowizora to nie lepiej zainstalować sobie optifine i ustawić sobie jasność na maxa ?

na tym to polega ze gra ma byc realistyczna a w realu masz optifine oraz jasnosc na maxa? 

W minecraftcie można zrobić wiele rzeczy, ale DayZ...  <_<  Naprawdę? Czy już nikogo nie stać na tyle pieniędzy/siły, aby pograć sobie normalnie? Mym skromnym zdaniem wszystkie podróbki robione dla ludzi o komputerach na korbkę, są do dupy. Jak was stać to kupcie sobie Dayz, jak was nie stać, kupcie sobie DayZ moda, a jak jesteście tak biedni, że nie stać was na wydanie 50 pln, to spiraćcie, ale Bożenka... Nie róbcie ujowych podróbek.

// Wylałem całą gromadzoną w sobie przez wiele tygodni negatywną energię odnośnie robienia serverów S.T.A.L.K.E.R, oraz DayZ w MC.

Nawet nie skomentuje tego co napisales powiem natomiast jedno ze jesli fani mc chca sobie pograc w dayz w mc to graja w dayz w mc czy to jest jakis problem? a ty wtykasz nosa w czyjes zarobki twierdzac ze sa biedno bo nie graja w normalne dayz..

MQpg.png

Opublikowano

Ja nadal, chcę abyście usunęli moje tekstury z "waszego" teksturepacka.

Zrobiliście serwer w tydzień praktycznie.

Mapa z internetu, tak samo tekstury macie z internetu.

Nie napracowaliście się nad serwerem i wszystko macie z internetu.

Pewnie żaden z was nie grał w dayz.

Opublikowano

ehh. tak jak mowilem te sprawy kieruj do administratora ja tylko reklamuje

MQpg.png

Opublikowano

Jeśli ta mapa z internetu i tekstury nie miały napisane że prawa  autorskie a raczej nie miały to można to pobrać i robić sobie co sie z tym chcę i tym nie możesz im powiedziec że mają usunąć 

Opublikowano

Nie pisałbym tutaj gdyby tych praw nie napisałbym.

Logiczne...

Po co miałbym pisać i się gorączkować?

Jeśli ta mapa z internetu i tekstury nie miały napisane że prawa  autorskie a raczej nie miały to można to pobrać i robić sobie co sie z tym chcę i tym nie możesz im powiedziec że mają usunąć 

Ja już tu nie mam zamiaru napisać ani jednego posta.

Miejcie sobie te tekstury ja nie będę się z wami kłócił.

Jak to się mówi: Z debilami nie wygrasz

Bez urazy.

Powodzenia i pozdrawiam Flakor.

Opublikowano

Logiczne...

Bez urazy.

nie wiem kogo tu obrażasz ale na pewno tą wypowiedzą tylko siebie bo to znaczy o twojej kulturze i jak mi się wydaje nie ma takiego powiedzenia Z debilami nie wygrasz 

Pozdrawiam

Opublikowano

Logiczne...

Bez urazy.

Nie wiem gdzie sie tak mowi mozliwe ze u ciebie podstawa to z debilami nie rozmawiac. Ja jestem jednak innego zdania mysle ze z debilami mozna porozmawiac i nawet wyjasnic sobie pare spraw. Na ten przyklad daje sytuacje Nitra i Disa. Mysle tez ze za takie zachowanie mogl bym cie zglosic na MPC ale tego nie zrobie. Chce jednak powiedzic po raz setny ze na temat servera powinienes porozmawiac z wlascicielem bo piszac posty na mpc nic ci to nieda. Pozdrawiam ;)

MQpg.png

Opublikowano

TeamSpeak:Posiadam

czas jaki moge poswiecic na serverze:Ok. Pół dnia

Nick:Golden

Czy byles juz Adminem:Tak byłem na serwerach od popularnych do takich co sam tworzylem. Bylem adminem na wielu serwerach typu rpg lub na modach :)

Gdzie byles Adminem:Jezeli chodiz o typ to Rpg mody survival frakcje freebuild itd na podobnym serwie  bylem taki jak ten

Dlaczego ty:Dlaczego ja? Ponieważ znam sie na komendach :) Swietnie buduje tez bylem budowniczym nie raz :) Mily dla graczy i pomocny jestem :)

PODANIE NA -->Budowniczego/Admina sami zdecydujcie :))

elo here

Opublikowano

TeamSpeak:Posiadam

czas jaki moge poswiecic na serverze:Ok. Pół dnia

Nick:Golden

Czy byles juz Adminem:Tak byłem na serwerach od popularnych do takich co sam tworzylem. Bylem adminem na wielu serwerach typu rpg lub na modach :)

Gdzie byles Adminem:Jezeli chodiz o typ to Rpg mody survival frakcje freebuild itd na podobnym serwie  bylem taki jak ten

Dlaczego ty:Dlaczego ja? Ponieważ znam sie na komendach :) Swietnie buduje tez bylem budowniczym nie raz :) Mily dla graczy i pomocny jestem :)

PODANIE NA -->Budowniczego/Admina sami zdecydujcie :))

jutro godzina 20:00 zapraszamy na teamspeaka :)

MQpg.png

Opublikowano

Zauważyłem trochę rażący mnie błąd ortograficzny. Mianowicie w prezentacji napisaliście "boCHatera" a powinno być "bohatera". Może się czepiam, ale cóż. Taki już jestem.

PS. Z chęcią wpadnę na serwer, ponieważ uwielbiam klimaty stalker'a, zombie itp.

Życzę powodzenia i mam nadzieję, że serwer wypali :D.

Opublikowano

Zauważyłem trochę rażący mnie błąd ortograficzny. Mianowicie w prezentacji napisaliście "boCHatera" a powinno być "bohatera". Może się czepiam, ale cóż. Taki już jestem.

PS. Z chęcią wpadnę na serwer, ponieważ uwielbiam klimaty stalker'a, zombie itp.

Życzę powodzenia i mam nadzieję, że serwer wypali :D.

Tak wiem robie bledy ortograficzne dlatego ze polowe mojego zycia spedzilem w Niemczech :) Ale ucze sie ucze :)

MQpg.png

Opublikowano
Jedyne tak orginalne mapy

ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE  ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE  ORIGINALNE ORIGINALNEORIGINALNE ORIGINALNE 

@topic

Wow, całkiem dobrze wykonana robota, serwer +, miasta + chętnie zagram. Polecam też poprawić błędy ort. w prezentacji :).

EDIT

Wyłączcie WL bo dzisiaj start.

Opublikowano
Jedyne tak orginalne mapy

ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE  ORIGINALNE ORIGINALNE ORIGINALNE  ORIGINALNE ORIGINALNEORIGINALNE ORIGINALNE 

@topic

Wow, całkiem dobrze wykonana robota, serwer +, miasta + chętnie zagram. Polecam też poprawić błędy ort. w prezentacji :).

EDIT

Wyłączcie WL bo dzisiaj start.

START 15:00 LUb 16:00

MQpg.png

Opublikowano

Nie mogę się już doczekać.

Dawaj ten serwer :D

^wystartowal11111111

MQpg.png

Opublikowano

Tekstury jedzenia, broni, maczety, siekiery wszystko jest ukradzione z mojego serwera.

Nie napracowaliście się nad serwerem.

Mapa jest z internetu, tekstury kradzione.

Oj nie ładnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...