Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZofMinecraft

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dayz.png

START JUZ 15 Maja!!

Jedyny Taki DayZ w Polsce

Jedyna taka Administracja

Jedyne tak orginalne mapy

Brak lagow

Brak cheaterow

★★★★★★

★★★★

Jedyne takie Minecraft MineZ w Polsce

Polskie MineZ 

2014.05.15

http://youtu.be/4FcE9VmsTvg&autoplay=1

informacje.png

IP Servera: s1.dayzofminecraft.pl 

Jesli to IP nie dziala uzyjcie tego ---> bronie.pro-k.pl

TeamSpeak3: gs.voice24.pl

Sloty: 150

Posiadamy ochrone przed atakami DDoS

ekipa.png

[Wlasciciel]: ZenezPL1

rozdzielak.png

[Admin]: MamoMamBaoBao 

rozdzielak.png

[Helper]: PanEvil

Szukamy Adminow !!

Szukamy Moderatorow !!

Szukamy Helperow !!

Szukamy Budowniczych !!

Podania piszemy w Komentarzach

PODANIE NA -->

TeamSpeak:

czas jaki moge poswiecic na serverze:

Nick:

Czy byles juz Adminem:

Gdzie byles Adminem:

Dlaczego ty:

Wiecej pytan na TS.3

youtube.png

[YouTuber]: Jok3rStars ( 500 Widzow )

[YouTuber]: ZenezPL1 ( 1.5k Widzow )

[YouTuber]: SzauCiau ( 1.1k Widzow )

[YouTuber]: KoggiPL ( 2.3k Widzow )

YouTuber juz od 500 Widzow!

Masz tyle?

Napisz do mnie na PW!

opis.png

★ Kazdego dnia radzimy sobie z roznymi wyzwaniami,

w tym z glodem i chlodem zadania nie ulatwia nam takze bardzo realistyczny system

ozdywiania, w ktorym zwracac uwage na wartosci odzywcze spozywanych produktow,

a niewlasciwa dieta prowadzi do wielu chorob. 

Napiecie pdczas rozgrywki wzmacnia fakt, ze jesli zginiemy, tracimy wszystkie zdobycze 

i musimy zaczac od zera. 

★ Akcja zaczyna sie jakis czas po wybuchu epidemii Zombie!, 

tora przeobrazila wiekszosc ludzi w krwawozercze zywe trupy.

Zabawe zaczynamy od stworzenia Bohatera. 

★ Gra przenosi nas do Czarnorusi,!

czyli rozleglego na ponad 225 Km kwadratowych postkomunistycznego Kraju.

Naszym celem jest przetrwac jak najdlurzej, Zyskujac przy tym jak najlepszy Sprzet. 

screan.png

Cypriec

Bez_nazwy_3.png

Rantau

rantau.png

Granica

ceerstt2.png

Cerstvik

ceerst.png

Nowe Itemki. 2014.05.09 

Noktowizor

noktowizor.png

Lornetka

lornetka.png

Plecak

plecak.png

Sygnatury

Sygnatura1.png

sygnatura_2.png

image.png

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, ale mam pytanie: Patrząc na ss czy będzie launcher czy po prostu txt pack? (Tak z ciekawości ile txt by ważył?:D)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Zagram, ale mam pytanie: Patrząc na ss czy będzie launcher czy po prostu txt pack? (Tak z ciekawości ile txt by ważył? :D)

Wchadzac na server wyswietli nam sie wiadomosc czy chcemy zainstalowac TXT jesli klikniesz TAK po 10 sekundach bedziesz miec TXT. 

niestety nie wiem ile txt wazy jeszcze nie pytalem o to wlasciciela :)

PS. DODANO SYGNATURY!!

1.

Sygnatura1.png

2.

sygnatura_2.png

MQpg.png

Opublikowano

Witam  serwery ktore promuje Joker sa zawsze swietne i cieszą sie duza popularnoscia.  Wbije z ekipa i mam nadzieje ze zostaniem na dluzej.

PoSSzdro Bula

Opublikowano

Do Adminow MPCForum jesli mozecie zmiencie mi nazwe tematu nie na MelinaGierPL a na DayZofMinecraft.

Prosze nie dawac mi warna.To jest konieczne

MQpg.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer będzie godny zagrania, tak jak amerykańskie wersje :)

Zagram i mam nadzieję, że zostanę na dłużej ;3

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Trochę podobne do MineZ, powiadasz że będą bronie ^^?

Projekt wygląda solidnie, tylko nie możesz pisać "Brak Cheaterów" będą i tak. ;/

Opublikowano

Trochę podobne do MineZ, powiadasz że będą bronie ^^?

Projekt wygląda solidnie, tylko nie możesz pisać "Brak Cheaterów" będą i tak. ;/

Tak to prawda server podobny do MineZ.

Tak to prawda cheaterow bedzie troche ale nie wiele. Dlaczego?

-Jak sie stawia server to trzeba wziasc pod uwage to ze cheaterzy nie spia.

Dlatego mamy administracje ktora tez nie spi, dzieki temu bedziemy pozbywac sie kazdego paprocha z servera. :)

Pozdrawia DayzOfMinecraft  :)

-PS: Dodano nowe ScreanShoty

MQpg.png

Opublikowano

UWAGA UWAGA NOWE IP SERVERA TO --->>>  dayzofminecraft.pl

MQpg.png

Opublikowano

Czekam, Czekam, Czekam, Czekam, nigdy sie nie zawiodlem na zenezie, zawsze servery mu wychodzily ! :) Polecam i zapraszam na serva 15 Maja ! :)) Pozdrawiam: TheSunzo

Opublikowano

Serwer jak widać zapowiada się świetnie. Zenez nigdy jeszcze mnie nie zawiódł. ;)

Badzo dobrze, że są wpływowi youtube'rzy, którzy na 100% pomogą w reklamie serwera.

Mam nadzieje, że będą jakieś zabezpieczenia przeciwko cheaterom. ;)

Opublikowano

Mam takie pytanie czy będą sojusze i m.in  /party  lub /sojusz  czy taki mega hardcore na własne ryzyko xD

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Planujecie organizować jakieś większe ewenty co jakiś czas? Przykładowo, jakiś event na rozruszanie serwera regularnie w każdym miesiącu?

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Witajcie wszyscy, chciałbym was poinformować, że nazwy miast jak i niektóre pomysły są zerżnięte z naszego serwera. ZenezPL1 chciał zostać moim sponsorem, jednak ja się nie dałem oszukać i nie wgrałem moich plików na jego hosting. Mogę wam pokazać wszystkie moje rozmowy z nim na skype. Chciałbym aby żaden administrator mpcforum.pl nie usuwał tego posta. Chciałbym aby każdy kto zagra na tym serwerze wiedział jacy oni są. Mogę wam pokazać ss`y moich nazw miast. Nie polecam w 100% tego serwera!

Opublikowano

Witajcie wszyscy, chciałbym was poinformować, że nazwy miast jak i niektóre pomysły są zerżnięte z naszego serwera. ZenezPL1 chciał zostać moim sponsorem, jednak ja się nie dałem oszukać i nie wgrałem moich plików na jego hosting. Mogę wam pokazać wszystkie moje rozmowy z nim na skype. Chciałbym aby żaden administrator mpcforum.pl nie usuwał tego posta. Chciałbym aby każdy kto zagra na tym serwerze wiedział jacy oni są. Mogę wam pokazać ss`y moich nazw miast. Nie polecam w 100% tego serwera!

Mieliśmy podobną sprawę. ZenezPL1 proponował nam sponsorowanie serwera ale nie wiem co sobie wyobrażał. Nie ma szans żeby jakiś dzieciak wchodził z nami we współpracę. Ogólnie takie osoby są za cienkie na sponsorowanie poważnych serwerów i od razy było widać że to jakieś kombinowanie.

Ten serwer może wydawać się dobry, ale jeśli pomysł na niego i pliki są kradzione, to nie jest to uczciwe.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Mieliśmy podobną sprawę. ZenezPL1 proponował nam sponsorowanie serwera ale nie wiem co sobie wyobrażał. Nie ma szans żeby jakiś dzieciak wchodził z nami we współpracę. Ogólnie takie osoby są za cienkie na sponsorowanie poważnych serwerów i od razy było widać że to jakieś kombinowanie.

Ten serwer może wydawać się dobry, ale jeśli pomysł na niego i pliki są kradzione, to nie jest to uczciwe.

Osobiscie nie wiem co i jak w waszej sprawie, ja ten server tylko reklamuje. Jesli chodzi o pliki to w 100% nie sa kradzione posiadamy dobrego technika ktory zajmuje sie wszystkim.

MQpg.png

Opublikowano

Pliki nie są ukradzione. Nazwy miast, wsi i bóg wie co jeszcze. Pewnie macie jeszcze tekstury broni.

Nie mam nic przeciwko, że ktoś robi ten sam tryb co ja. W sumie się ciesze, że dużo ludzi zaczęło robić ten tryb po tym jak go rozreklamowałem.

Jeśli macie tekstury itp z naszego serwera to proszę o zmienienie na własne.

Musi być uczciwie.

Opublikowano

Pliki nie są ukradzione. Nazwy miast, wsi i bóg wie co jeszcze. Pewnie macie jeszcze tekstury broni.

Nie mam nic przeciwko, że ktoś robi ten sam tryb co ja. W sumie się ciesze, że dużo ludzi zaczęło robić ten tryb po tym jak go rozreklamowałem.

Jeśli macie tekstury itp z naszego serwera to proszę o zmienienie na własne.

Musi być uczciwie.

Jestem tego samego zdania musi byc uczciwie. Osobiscie wiem tylko tyle ze textury oraz Nazwy sa autorskie.

i to nie dziala tak ze ktos kradnie tobie pomysl, tak samo mogl by mowic SKKF ze 123123 serverow zawalilo mu pomysl i robia to samo.

MQpg.png

Opublikowano

Autorskie? Hahah, mogę Ci pokazać ss`y moich miast.

Nie są autorskie, człowieku. Przyjdzie mój grafik i powie czy są autorskie.

Człowieku, mówię Ci, że tryb możesz sobie robić, nie mam nic przeciwko.

Ale tekstury są moje i proszę o usunięcie albo zmienienie ich.

Opublikowano

Autorskie? Hahah, mogę Ci pokazać ss`y moich miast.

Nie są autorskie, człowieku. Przyjdzie mój grafik i powie czy są autorskie.

Człowieku, mówię Ci, że tryb możesz sobie robić, nie mam nic przeciwko.

Ale tekstury są moje i proszę o usunięcie albo zmienienie ich.

ok wlasciciel servera zaprasza cie na server i sprawdzisz text upewnisz sie czy aby napewno sa twoje.

MQpg.png

Opublikowano

Tak, więc: Doszedłem do wniosku, że nie wszystkie tekstury są ściągnięte ode mnie. Jedynie tekstury 2 broni, jednej starej siekiery i 4 nazw miast.

Powiedziałem, aby wysłał mi link do tekstur gdzie je poszukał. Wysłał mi pierw link z zdjęciem nazw miast i obok pisało, że jest to 1 z 1 zdjęć w albumie. Po chwili prosiłem o podanie mi następnych linków i dostałem link z tego samego hostnigu i obok nie pisało już 1 z 1 tylko 3 z 3. Więc jak można się domyślić wgrał je na hosting po czym wysłał mi po prostu link.

Opublikowano

Tak, więc: Doszedłem do wniosku, że nie wszystkie tekstury są ściągnięte ode mnie. Jedynie tekstury 2 broni, jednej starej siekiery i 4 nazw miast.

Powiedziałem, aby wysłał mi link do tekstur gdzie je poszukał. Wysłał mi pierw link z zdjęciem nazw miast i obok pisało, że jest to 1 z 1 zdjęć w albumie. Po chwili prosiłem o podanie mi następnych linków i dostałem link z tego samego hostnigu i obok nie pisało już 1 z 1 tylko 3 z 3. Więc jak można się domyślić wgrał je na hosting po czym wysłał mi po prostu link.

Tyle co wiem to ze tez mi powiedzial ze znalazl je na hostingu po wpisaniu obrazy dayz jednak ciesze sie ze juz temat jest zakonczony z texturami. Milego dnia

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...