Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Warn

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można, ale nie lepiej, żeby administracja zajęła się przydatniejszymi rzeczami?

Za.

---

Według mnie lepiej, aby administracja zajęła się np. naprawą błędów, a potem zajęła się szczegółami.

W każdej propozycji jest coś typu "Według mnie lepiej, aby administracja zajęła się np. naprawą błędów, a potem zajęła się szczegółami."... W takim razie PO CO JEST TEN DZIAŁ, może zmieńmy jego nazwę na Bugi Mpc..

@topic

Tak :!

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Jako taka kosmetyka Tak, bo nowi użytkownicy mogą się dziwić czemu mają ów czerwony znaczek, a tak będą wiedzieli, że to zdjęcie ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Czy jest sens, aby ten temat nadal leżał otwarty, skoro @Miszczu. stwierdził, że pomysł nie zostanie wprowadzony w życie?

Anyway, ogromnej różnicy taka zmiana by nie zrobiła, można się domyślić, że jeśli przy poradniku jest owy czerwony znaczek, to znaczy, że moderator zdjął %. Może wyglądałoby to jedynie trochę estetyczniej, a zielony kolor byłby adekwatny do przeprowadzonego działania przez moderatora, ale jeśli faktycznie z przyczyn technicznych takie rozwiązanie jest niekorzystne, to nie ma co kombinować.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Niepotrzebne, w dodatku ciężkie do wykonania - odpada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...