Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można już wiedzieć kiedy start?

Przewidujemy na 16.05 ewentualnie na 23.05, naturalnie w godzinach 17:30 + 

Na obecną chwilę staramy się o jak najlepszą reklamę.

~~

Informujemy, że rozpoczęliśmy współpracę z DiabloxMovies.

Zachęcamy do subskrypcji kanału naszego youtubera !

https://www.youtube.com/user/DiabloxMetin66
Opublikowano

HAHAHAHAHA padlem. 

Nie mialem zamiaru tutaj pisac ale jak to zobaczylem to musze poprostu hahaha...

Ty stablizowales channele HAHAHA ! Ty nawet nam serwera nie wywaliles czlowieku :) Taki z ciebie hajker jak tiger z kobra na plecach. Probowales wywalic nam channel coredownerem ktorym gumis wywalal nam ch lecz dostalismy difa od Azooma na znikanie itemkow co 3sec. I wtedy juz dupka bolala bo nie mogles wywalic ch.. Aa zapomnialem przez Dolinke mogles wejsc do bazy HAHAHAHAHA No tak Smok aka piwo aka dziura aka gejm 

@ Podawales passy na lewo i prawo by ci wkoncu naprawili "gejma" to sie doigrales.

@ True na serwerach zarabia czlowieku.. Kto normalny niszczy wplywy dochodowe ? Jestem pewien ze nawaliles gowien do plikow "Latek do dziur w gejmie derina" od swoich pro elo technikow zamiast podbijc do True powiedziec co sie dzieje. Azoom frajerem nie jest pomoglby wam i byscie mieli stabilny serwer do dzisiaj takze pozdrawiam Ciebie serdecznym palcem.

@ Jak cos jeszcze masz napisz na pw nie bede robil "komus" syfu w prezentacji chociaz za to tobie powinienem

@ Czy ten serwer ma nowego gejma bez dziur ? Wiem ile wytrzyma serwer ! Az Smok sie nie napije (HAHA)

Mialem nic nie pisac , ale po przeczytaniu musze. Nie wiem co Ci smok zrobil ale spinasz do niego. Pewnie konntynuowal by z Toba rozmowe gdybys wiedzial cokolwiek o game i dziurach w nim . Ciekawi mnie skad wiesz jak bylo na AUrionie skoro tam nie grales tak samo wypowiadasz sie na temat na ktory nie masz info. Bo smok mi pomagal jak mialem provlem pisalem do niego.

Czy ten serwer ma nowego gejma bez dziur ? Pisze sie game ;).

Serwer polecam zna sie na tym co robi . Pisane z fona sorry za bledy itp.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Super prezentacja, szkoda że nie było mnie na becie bo nie zauważyłem Waszego serwera. Zostawie pod nim post aby śledzić co i jak ze startem :) Powodzenia.

Opublikowano

Grałem na aurionie, chętnie zagram tutaj, ale tydzień lub dwa po starcie, bo chce zobaczyć czy jest sens grania i czy wytrzyma dłużej niż do 22:04 xD

@smok590 skoro nie bierzesz nic z IS to kto bierze? Kto jest w teamie?

tenor.gif

Opublikowano

Ogolnie na servach gdzie sa futrzaki leca pierscionki ( Na moby , hp , nieumarle itp ) ale sa one tylko na 5 minut i chcac dropnac dany pierscionek zawalamy sobie eq.

Polecam zmniejszyc ich drop ale zwiekszyc czas ich uzytku  np (30minut) .

Uczeń
Opublikowano

Ogolnie na servach gdzie sa futrzaki leca pierscionki ( Na moby , hp , nieumarle itp ) ale sa one tylko na 5 minut i chcac dropnac dany pierscionek zawalamy sobie eq.

Polecam zmniejszyc ich drop ale zwiekszyc czas ich uzytku  np (30minut) .

Popieram Pana ;) A co do serwera, to dobrze wygląda, na pewno zagram

Opublikowano

Gratuluje, strzał w kolano z tym startem w następnym tyg., gdzie startuje prawie w tym samym czasie największa konkurencja dla privów w tym kwartale, miałem do Was zajrzeć na start w ten weekend lecz jak się to zmieniło to chyba nic tu po mnie. Prezentował się bardzo dobrze Wasz easy, pozdrówki ;)

Opublikowano

Tyle przeczytałem o smoku pod tą zapowiedzią i po prostu nie wierzę, że tacy ludzie istnieją.

Nic o administracji nie wiem dlatego jestem neutral, serwer godny uwagi, na pewno zagram, a czy padnie to się okaże.

Tak osobiście jeśli komuś uda się wywalić silnik, klęknę i odmówię modlitwę przed nim, powodzenia.

Nie wiem po co to napisałeś skoro Twoje serwery podobno "padają po 2 godzinach", słowa na wiatr :)
Zobaczymy jak to będzie, powodzenia ;)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...