Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tazke nie polecam, na starej odslonie serwer co chwile padal :D

Widzę mamy Wrożbitę.Skąd wiesz co się działo od auriona?Nie wiesz nic a piszesz bez sensu.Serwer polecam jak najbardziej mimo iż konkurencja to przynajmniej na poziomie.Powodzenia

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładne logo tylko nie potrzebny ten fioletowy cień :D

Nie mogę uwierzyć,reaktywacja auriona,na pewno zagram.Pamiętam starego auriona ;)

Team ten sam?

Opublikowano

Bardzo ładne logo tylko nie potrzebny ten fioletowy cień :D

Nie mogę uwierzyć,reaktywacja auriona,na pewno zagram.Pamiętam starego auriona ;)

Team ten sam?

Oprócz mnie to chyba tak.

Opublikowano

To znaczy że  Athleta też jest w teamie?

W ile wbiję 100 lvl?

Athleta to glowny administrator  to jak ma nie byc w team? :D

Opublikowano

Z chęcią zagram, ponieważ sety broni i zbroi mnie zachęcają. Szkoda, że prezentacja jest już od 5 maja a takie małe zainteresowanie :/ 

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na smoka i ogólnie całości nie przypadło mi do gustu myślę, że wam też 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na smoka i ogólnie całości nie przypadło mi do gustu myślę, że wam też 

Nie polecasz?Czemu?Coś Ci zrobił?Oczywiście masz prawo do własnego zdania jednak bez odpowiedniego uargumentowania twoje zdanie jest niczym według mnie i po prostu takie odpowiedzi powinny być warnowane.

Opublikowano

Gralem od poczatku do konca na Aurionie, fajny serwer lecz od 160 lv exp w ogole nie szedl, na full pd z isu pd normalnego raty itp i 0.2% za spota, GM na wołaj pisał" Jak beda jakies problemy pisac na GG!" Ci co wbili 160 rowniez ja pisali mu na gg o tym to zadnej odpowiedzi, jedynie przez butelki expa mozna było wbic do 180 bo potem exp lecial szybko. Oczywiscie na serwerze nie gralo  na poczatku duzo osob poniewaz serwer nie byl stabilny , padaly channele itp aż po 2 dniach bodajże padł.

ps: ostatnie zbroje są wyyebane :)

aaa i jeszcze tak na zakonczenie, nie wiem czy polecic ten serwer bo skoro tamten padł przez was, to watpie zeby teraz stał dluzej, chyba ze naogladaliscie sie na YT poradniki jak utrzymac serwer, taki joke.

Opublikowano

Nie polecam głównie przez smoka jakiś bachor , zachowanie podobne do dziecka z podstawówki .. serwer postoi 2-3 dni max .

Unikajcie tego serweru jak ognia , bo na nim będzie tylko stracony czas i pieniądze.

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Gralem od poczatku do konca na Aurionie, fajny serwer lecz od 160 lv exp w ogole nie szedl, na full pd z isu pd normalnego raty itp i 0.2% za spota, GM na wołaj pisał" Jak beda jakies problemy pisac na GG!" Ci co wbili 160 rowniez ja pisali mu na gg o tym to zadnej odpowiedzi, jedynie przez butelki expa mozna było wbic do 180 bo potem exp lecial szybko. Oczywiscie na serwerze nie gralo  na poczatku duzo osob poniewaz serwer nie byl stabilny , padaly channele itp aż po 2 dniach bodajże padł.

aaa i jeszcze tak na zakonczenie, nie wiem czy polecic ten serwer bo skoro tamten padł przez was, to watpie zeby teraz stał dluzej, chyba ze naogladaliscie sie na YT poradniki jak utrzymac serwer, taki joke.

To ja pisalem ;__; nie dostales żadnej odpowiedzi (mialem wielki spam) , bo przekazalem wszystko smokowi/athlecie poniewaz ja bylem TGM ^^

Opublikowano

Nie polecam głównie przez smoka jakiś bachor , zachowanie podobne do dziecka z podstawówki .. serwer postoi 2-3 dni max .

Unikajcie tego serweru jak ognia , bo na nim będzie tylko stracony czas i pieniądze.

Myślisz, że po co jest reaktywacja ?

Nie robię tego dla siebie ( znowu nie biorę nic z zarobków serwera ;) ), tylko dla wielu graczy, którzy z chęcią zagraliby na serwerze stabilnym.

Właśnie to pragniemy osiągnąć, zachęcam Was do odwiedzenia serwera zarówno podczas startu jak i po premierze.

Tak osobiście jeśli komuś uda się wywalić silnik, klęknę i odmówię modlitwę przed nim, powodzenia.

Opublikowano

smok500, a jak tutaj z 6-7? Będzie? :-)

No i oczyść pw na forum, bo nie mogę napisać w sprawie "zapisu" na betę. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

True wam zapłacił żebyście mu wierzyli czy o co tu chodzi? Mało było dowodów że serwer był pod ciągłym wpływem sabotażu? Tabelka expa to tam gdzie smok dał 550 dziesięć  minut później było 555000. I co? Samo się zmieniło? 

bez gif

Opublikowano

Jak na razie neutral,gdyż poprzedni serwer padł więc nie wiadomo jak z tym będzie.

No ale życzę powodzenia w rozwoju serwera. :D Może zawitam jak będzie widać że serwer jest dopracowany i nie ma żadnych innych komplikacji jak poprzednio ;)

Opublikowano

True wam zapłacił żebyście mu wierzyli czy o co tu chodzi? Mało było dowodów że serwer był pod ciągłym wpływem sabotażu? Tabelka expa to tam gdzie smok dał 550 dziesięć  minut później było 555000. I co? Samo się zmieniło? 

Może smok po piwie sam zmienił (beka) lepiej niech przeżuci się na bez alkoholowe

jakoś metnis2, emperius stoją nadal ? <pszypadeg ? nie sondze>

Opublikowano

Może smok po piwie sam zmienił (beka) lepiej niech przeżuci się na bez alkoholowe

jakoś metnis2, emperius stoją nadal ? <pszypadeg ? nie sondze>

Mentisa sam ocaliłem przed upadkiem, stabilizując im channele.

Jak na razie neutral,gdyż poprzedni serwer padł więc nie wiadomo jak z tym będzie.

No ale życzę powodzenia w rozwoju serwera. :D Może zawitam jak będzie widać że serwer jest dopracowany i nie ma żadnych innych komplikacji jak poprzednio ;)

Aktualnie trwa beta.

Opublikowano

Aktualnie trwa beta.

Heh, ciekawe ciekawe.

A to nie Ty sapałeś i groziłeś Luzerowi, że jak nie da Ci [HA] + dostępu do /i to z Szymonem będziecie atakować serwer? ;-)

Nie wypieraj się, bo poproszę luzera i udostępni mi archiwum z GG, tak samo ja coś wstawię.

Albo proszenie o diffa na /war ******************  :)

Nie polecam serwera, smok jest nieodpowiedzialny, oraz odbija mu jak coś się dzieje.

Pamiętam płacz "Włamali się! Włamali się! Kur*wa pliki mi ukradna, ja pier*ole, pomóżcie, kur*wa!"

Co do True, każdy inny serwer wystartował prócz Auriona, oczywiście True sabotował serwer, przecież... Tylko Tobie smoczku biedny, który game z Derina brał. 

Bardzo mądry jesteś, nie polecam.

Opublikowano

Aktualnie trwa beta.

HAHAHAHAHA padlem. 

Nie mialem zamiaru tutaj pisac ale jak to zobaczylem to musze poprostu hahaha...

Ty stablizowales channele HAHAHA ! Ty nawet nam serwera nie wywaliles czlowieku :) Taki z ciebie hajker jak tiger z kobra na plecach. Probowales wywalic nam channel coredownerem ktorym gumis wywalal nam ch lecz dostalismy difa od Azooma na znikanie itemkow co 3sec. I wtedy juz dupka bolala bo nie mogles wywalic ch.. Aa zapomnialem przez Dolinke mogles wejsc do bazy HAHAHAHAHA No tak Smok aka piwo aka dziura aka gejm 

@ Podawales passy na lewo i prawo by ci wkoncu naprawili "gejma" to sie doigrales.

@ True na serwerach zarabia czlowieku.. Kto normalny niszczy wplywy dochodowe ? Jestem pewien ze nawaliles gowien do plikow "Latek do dziur w gejmie derina" od swoich pro elo technikow zamiast podbijc do True powiedziec co sie dzieje. Azoom frajerem nie jest pomoglby wam i byscie mieli stabilny serwer do dzisiaj takze pozdrawiam Ciebie serdecznym palcem.

@ Jak cos jeszcze masz napisz na pw nie bede robil "komus" syfu w prezentacji chociaz za to tobie powinienem

@ Czy ten serwer ma nowego gejma bez dziur ? Wiem ile wytrzyma serwer ! Az Smok sie nie napije (HAHA) 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

+ dla administracji za pomysł z clientem -.-..

Nie ma to jak podać login i hasło na premium na speedy, proste, że ktoś zmieni te passy -.-. To ciekawe jak mam pobrać clienta..

Kiedy start?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na smoka, to już z tego co pamiętam twój 3 serwer Aurion padł przez ,,złego sponsora" a w tym jest tyle prawdy ile w wiadru wody piasku. Sam na wcześniejszym serwerze, którego akruat zapomniałem nazwy bo to było z 1-2lata temu rozdawałeś itemy kolegom i atakowałeś własny serwer (to trzeba być...). Tak jak napisałem nie polecam serwera zniknie tak jak poprzednie zaczęte/ukończone projekty smoka (wróżbita maciej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...