Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagadać do TOTALNIE obcej dziewczyny, którą widzę pierwszy raz w życiu a mam 15 lat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw... No cóż, w wieku 15 lat ciężko jest podejść do dziewczyny z tekstami typowymi dla np. dorosłych czy studentów i wygląda to zawsze głupio :( na przykład dzisiaj widziałem kosmiczną dziewczynę w parku a nie wiedziałem jak się odezwać do niej...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zaproś ją na lody ;]]]]]

Podchodzisz, pytasz sie jak sie nazywa, pierdolnij jakis suchar bo pewnie gimbaza to łyknie i tyle

Opublikowano

Siema, jaka dywizja?

Nie no.. Ale tak na powaznie, to mogles usciasc koło niej i czekac, czekac.

I nagle, OO nie zauwazyłem Cie. heh. Potem moze znalesc wspolne tematy , na pewno z muzyką to coś było ;d .

Albo poprostu podejsc i walic z mostu, ze Ci sie bardzo spodobała  tylko , ze to by było glupie gdyby miala przy sobie stado kolezanek.

Opublikowano

Co wy kurwa pierdolicie, usiąść i potem mówić, że się jej nie zauważyło?Widać, że przeszczepy nigdy dziewczyny nie miały.

Po prostu podejdz do niej i się przedstaw,taka filozofia.Jak jest dobra dupa, to najpierw upewnij się czy jakoś wyglądasz, a nie jak typowy informatyk - jak laps na szczała, bo najprościej w świecie cie zleje i pójdzie w chuuuuj

Opublikowano

Kosmiczną w sensie plastik 100%? lol

@top

Wróćmy do sytuacji w parku, mogłeś zagadać w zależności od tego co robi aktualnie jeżeli jest normalna, jeżeli to plastik to weź e-papierosa do buzi, fullcapa, jakieś rurki,  usiądź obok niej, puść bucha w drugą stronę i powiedz "Hej" xD Możesz jeszcze wyskoczyć do niej że przeprowadzasz ankietę na temat filmu/ach w kinie i jak w końcu dojdzie do tytułu który jej się spodoba to powiedz "Gdybym dał Ci za darmo bilet to poszłabyś na ten film?". Wtedy jest kwestia tak-nie, jeżeli się zgodzi to mówisz że masz akurat bilet dla dwojga na ten film i czy by się wybrała z Tobą, zaproponuj że ją odprowadzisz a po drodze popytasz o jej zainteresowania i w zależności od zainteresowań możesz ustalić kolejną "randkę". Tak raczej by zadziałało w przypadku pół-normalnej. Możesz jeszcze(jeżeli plastik) przypakować barki, klatę i biceps i powiedzieć do niej czy chce pójść z Tobą do kina. Jest w uj sposobów ale pisanie ich wszystkich zajęłoby mi nieskończoność ;__;

Opublikowano

Nie plastik, normalna dziewczyna ;p szczerze to chyba starsza o rok

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wszędzie jest cieżko poza USA bo tam dziewczyny sa ustawione na seks i podryw a w Europie raczej wszystko trzeba krokami zdobyć dlatego jak widzisz laske w parku, po prostu do niej podejdz i wymysl cos co pasuje do sytuacji i potem ostatecznie "przy okazji jestem.. " i sie zaczyna . Pozdrawiam, guru.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

bądź sobą, podejdź i się przedstaw jak normalny człowiek bez jakichś gimbusowych tekstów

ewentualnie jeśli bardzo chcesz to rzuć jej ziemniaka pod nogi, podejdź i zapytaj się, czy to jej ziemniak, jeśli będzie miała poczucie humoru to masz plusa na starcie xD

Opublikowano

Trzeba z toba chodzic? Czy idziemy sie ruchac <3

A tak naprawde i serio, ... Siema, mam na imie tak i tak, masz ochote pogadac? 

61093c6efb.png

Opublikowano

Mogłeś powiedzieć że prawie codziennie jesteś w parku, ale dzisiaj wyjątkowo pięknie jest bo ona przyszła :0

Jeżeli siedziała na ławce mogłeś się spytać czy można się dosiąść, potem się pytasz jak się nazywa, czy podoba się jej park, czym się interesuje, a jeżeli będzie chciała to rozmowa sama się rozwinie.

Opublikowano

Zapytaj ja czy Ci pobuffuje. Zaproponuj wspolny wypad na dt albo spytaj sie czy chce zebys ja podexpil.

Jezeli nie zadziala to powiedz ze masz 50level palladynem moze sie umowi.

Opublikowano

- Siema lubisz kukurydze?
- Tak

- To opierdol mi kolbe :D

A tak na poważnie to podejdz do niej, spytaj się co u niej 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Weź np. telefon, puść muzykę (twoją ulubioną) w słuchawkach (tak żeby ją usłyszała) i siądź obok niej. Może to być także np. jej ulubiony gatunek/piosenka/zespół/wokalista/chjwiekto i do ciebie zagada. Jeżeli nic nie będzie mówić do ciebie to po chwili wyłącz muzykę, zdejmij słuchawki i się przedstaw. Może uważać, że to było urocze, albo po prostu uzna cię za dziwaka i sobie pójdzie. 

Opublikowano

podejdz przywitaj sie przedstaw sie i zapytaj co taka dziewczyna jak ty robi samotnie w parku rozmowa pozniej sama sie rozwinie

Opublikowano

Możesz podejść do niej i powiedzieć coś w stylu "Przepraszam, jesteś może stąd? Bo to trochę krępujące, ale wpadłaś mi w oko." :D. Raz się żyję, możesz spróbować :). Powodzenia.

301ec7k.jpg

Zapraszam na audiobooki w moim profilu.

Opublikowano

Wspolne zainteresowania.

Jak nie macie wspolnych zainteresowan to nie ma sensu bo ile mozna rozmawiac o niczym? Chyba tylko w przypadku checi jedynie zaliczenia sie sprawdza gadka o niczym bo kiedys sie konczy.

Weź np. telefon, puść muzykę (twoją ulubioną) w słuchawkach (tak żeby ją usłyszała) i siądź obok niej. Może to być także np. jej ulubiony gatunek/piosenka/zespół/wokalista/chjwiekto i do ciebie zagada. Jeżeli nic nie będzie mówić do ciebie to po chwili wyłącz muzykę, zdejmij słuchawki i się przedstaw. Może uważać, że to było urocze, albo po prostu uzna cię za dziwaka i sobie pójdzie. 

Ta, usiasc obok akurat niej z jej ulubionym kawalkiem akurat na lawce gdzie ona siedzi w srodku duzego parku(parki zawsze sa duze) i czekac na reakcje. Genialne. :D

po prostu uzna cię za dziwaka i sobie pójdzie. 

Raczej :)

Opublikowano

Ta, usiasc obok akurat niej z jej ulubionym kawalkiem akurat na lawce gdzie ona siedzi w srodku duzego parku(parki zawsze sa duze) i czekac na reakcje. Genialne. :D

Nie z jej tylko z jego (a nuż jej także się podoba i zagada?)

Wspolne zainteresowania.

Jak nie macie wspolnych zainteresowan to nie ma sensu bo ile mozna rozmawiac o niczym? Chyba tylko w przypadku checi jedynie zaliczenia sie sprawdza gadka o niczym bo kiedys sie konczy.

Pewnie chce tylko poruchać to wiesz zagada wyrucha i sobie pójdzie 

Opublikowano

"Idziesz się ruchać czy trzeba z Tobą chodzić"?

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Siema, jesteś dziewiczą ?

Cześć, jestem Dawid, a Ty jak masz na imie ?

Hej, lubisz w dupę ?

Hej Laska podpaska CI klaska :D

Witam, z tej Strony Bożydar Męczywór, mógłbym prosić o Loda ?
Cześć, nie przeszłabyś się zemną do Parku/Kina/Na Lody.

Tu już trol.

Podchodzisz i wyciagasz przy niej Fiutka, to Ci się rzuci na kolana xD

( Nie bierz tego na poważnie, bo może Ci go zjeść lub ugryść :/)

Opublikowano

Dokładnie jak tam ktoś napisał parenaście postów przede mną w Europie jest o wiele trudniej dlatego trzeba sie bardziej starać. Podejdź zapytaj o to co robi np. jak czyta gazete to pogadaj z nią o tym artykule co własnie czyta. Na spontanie tutaj nie ma sie co zastanawiać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...