Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashion.pl [Dedyk] [Medium]

Savien

Chcecie 6/7 na serwerze?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie 6/7 na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No faktycznie tylko u cb nie ma wirusow a u reszcie jest, pozniej nie placz jak ci sie cos z komputerem stanie :)

90% nie ma wirusów..

@Up. wykrył ci jeden niegroźny wirus.. a afere robicie.. rozumiem jakby to ktoś celowo zrobił.. Serwer dla graczy, jeszcze raz mówię że nie wiem dlaczego wam to wykrywa.

r3ePj8E.png

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki warum to nie ma się co dziwić że wirusy.. Nexoria też byla na warum i pełno wirusów było.

Opublikowano

Sami napędzacie tą sytuacje. Jutro postaramy się poraz 2 wystartować, już bez żadnych problemów, bez tych rzekomych "wirusów".

Bo piszecie jakby to ktoś specjalnie wirusy powrzucał..

r3ePj8E.png

Opublikowano

Sami napędzacie tą sytuacje. Jutro postaramy się poraz 2 wystartować, już bez żadnych problemów, bez tych rzekomych "wirusów".

Bo kurwa są wirusy nie rozumiesz czy taki tepy jestes? niektorzy juz maja problem z komputerem przez twojego 'czystego' clienta, to dlaczego nie startujesz teraz? pewnie zastanawiasz sie jakie wirki wrzucić do łatki, czyż nie? ;)

@top: Nie polecam, w cliencie masa wirusow.

Opublikowano

Panu juz podziekujemy... wypierdalaj stąd, ale juz. Przez tego twojego pierdolonego clienta nic nie chce sie pobierac z mega, nawet nie rozpoczyna nic, tylko caly czas jest kółko a w nim jakieś kulki sie kreca. Do tego jeszcze nigdzie sie zalogować nie moge, chuj wie co ty tam nawrzucales. Nastepnym razem takie cos jak to od razu banować i nie dopuszczać do forum...

Sory za wulgi ale innych slow w tym temacie nie da sie uzyc

Opublikowano

Bo kurwa są wirusy nie rozumiesz czy taki tepy jestes? niektorzy juz maja problem z komputerem przez twojego 'czystego' clienta, to dlaczego nie startujesz teraz? pewnie zastanawiasz sie jakie wirki wrzucić do łatki, czyż nie? ;)

@top: Nie polecam, w cliencie masa wirusow.

Ile jeszcze razy napiszesz to samo ?

Mówiłem że u mnie nie wywala żadnego wirusa?

A problemy z komputerem są wymyślone bo nie wierze że komuś mogło się coś stać. Wszyscy żyją..

Proszę o zamknięcie tematu. Użytkownicy wypowiadają się w samych superlatywach..

Jutro zrobię nowy.

r3ePj8E.png

Opublikowano

A problemy z komputerem są wymyślone bo nie wierze że komuś mogło się coś stać. Wszyscy żyją..

Proszę o zamknięcie tematu. Użytkownicy wypowiadają się w samych superlatywach..

Jutro zrobię nowy.

Skoro wszystko jest takie " ok " to dlaczego z downloadu usunales link do tego smiesznego clienta?

Opublikowano

Jutro zrobię nowy.

Tak tak pierdolenie o szopenie a taka jest prawda ze wirusy sa w cliencie i beda, niech ludzie przeskanuja klienta i napewno ci uwierzą, bo 'tobie' nic nie wyskakiwało, niezla wymowka. Nie polecam jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...