Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashion.pl [Dedyk] [Medium]

Savien

Chcecie 6/7 na serwerze?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie 6/7 na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start mial byc o 16:00 zaraz dochodzi 20 i w cliencie pelno syfu dodatkowo latki nie ma, nie no beczka xD XD

moim zdaniem temat close, i nie pobierac tego syfu.

Opublikowano

no chyba trzeba dac sobie spokoj na 100% nie ruszy dzisiaj bo bedzie pierd***** ze jakies problemy ma..

trzeba bylo miec wszystko przygotowane wczesniej

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Nie wiem dlaczego wam coś wykrywa jak mi nic..

Mogę upnąć skan jeżeli potrzeba.

zamiast pieprzyc mogles juz dac skana, mysl troche czlowieku

Opublikowano

Nwm czym on to skanowal ( chyba kalkulatorem ) , myslal ,ze nikt sie nie skapnie ze w kliencie zamiast plikow z metina ze tak powiem sa same robaki i wirus ;]

kolejny z informatorem z nasa ;)

Nie wiesz nie komentuj.

Tylko kilku wam wykrywa..

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie wiesz nie komentuj.

Tylko kilku? hahaha popatrz na posty, no ok dobrze zle mowie to daj mi tutaj skana, czekam :)

ps: zamiast pierdolic dawaj latke zobaczymy co w niej jest :*

Opublikowano

Nie wiesz nie komentuj.

zamien pliki, przloz start, napraw co naprawione byc powinno, tak powinien zrobic ktos kto jest z naprawde ogarnietego teamu, teraz tylko odstraszasz ludzi i widac juz ze mal osob zagra jesli podasz laskawie latke...

Opublikowano

Latka to pewnie jakis generator trojanow ^^

z odnośnikiem na twój komputer.

Odrazu ..

Możecie się już troszkę ogarnąć? Staramy się jak możemy.

Start przeniesiony na jutro! Więcej informacji wkrótce na stronie głównej serwera.

r3ePj8E.png

Opublikowano

z odnośnikiem na twój komputer.

Odrazu ..

Możecie się już troszkę ogarnąć? Staramy się jak możemy.

Start przeniesiony na jutro! Więcej informacji wkrótce na stronie głównej serwera.

Było tak napisać wczesniej jak widziałes ze sa wirusy a nie się spierac ze tylko kilka osob ma z tym problem. Inni moze jednak skanują kalkulatorem ;d

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Poprawimy wszystko jak trzeba, i wystartujemy. Z góry przepraszamy wszystkich graczy. Klient przed uploadem był skanowany i nie wykrywał wirusów, nie wiem dlaczego taka sytuacja miała miejsce.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Było wiele serwerów, które spóźniały się ze startem nawet tydzień, ale jakoś to nie odrzuciło graczy. Tutaj to, że wszystkim wykrywa trojany i inne jebitne wixy "odstrasza ich". Mam nadzieję, że cierpliwość się opłaci ^_^. Starajcie się, pracujcie i otrzymacie rezultaty :3. Na razie cześć pompa.

28bb3w1.png

Opublikowano

Przez tego je....... clienta wszystko na kompie mi sie rozjebało, nigdzie sie zalogować nie moge, powodzenia ;)

Jeśli ogarne to dam znac czy w ogole sciagac ten syf..

Opublikowano

Poprawimy wszystko jak trzeba, i wystartujemy. Z góry przepraszamy wszystkich graczy. Wirus przed uploadem był skanowany i nie wykrywał wirusów, nie wiem dlaczego taka sytuacja miała miejsce.

Hahhahahhahahahahhaahhahahahahaha widzisz sam nawet sie pomyliles i napisales 'Wirus byl skanowany' ahahhaha jutro pewnie tez bedziesz opoznial 3h z latka zeby wgrac tam jakies fajne wirki, nie polecam.

Opublikowano

Wylacz komputer a juz go nie zalaczysz ;p

Nawet mnie nie denerwuj.. 

Co do serwera, to jeszcze raz jedna wielka porazka. Jeśli uda mi się ogarnac to co mi ten client na....ł to zobaczymy czy jutro bedzie taka sama sytuacja..

Opublikowano

Przejrzymy dobrze tego klienta i odwirusujemy jeżeli coś w nim będzie. Do zobaczenia jutro ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przejrzymy dobrze tego klienta i odwirusujemy jeżeli coś w nim będzie. Do zobaczenia jutro ;)

Teraz mi odwirusuj komputer, pajacu :)

Opublikowano

ta bo ty obrażony odejdziesz i nie będzie graczy?? Idiota , u mnie nie ma wirusów ,polecam!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

ta bo ty obrażony odejdziesz i nie będzie graczy?? Idiota , u mnie nie ma wirusów ,polecam!

No faktycznie tylko u cb nie ma wirusow a u reszcie jest, pozniej nie placz jak ci sie cos z komputerem stanie :)

Opublikowano

Do szanownego autora :

kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przesyłanie informacji lub zmienia, usuwa lub wprowadza nowy zapis na komputerowym nośniku informacji : podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5 . Jeżeli sąd orzeka o małej wadze czynu podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności lub karze pozbawienia wolności do 1 roku .

Wkrótce się spotkamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...