Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashion.pl [Dedyk] [Medium]

Savien

Chcecie 6/7 na serwerze?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie 6/7 na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam AVG, nie wykryło wirusa, lecz mojemu koledze tak(Też ma AVG). Ciekawe :).

A co do serwera zagram na pełnej JotPe pompie soł macz ;3. Czekam na łatkę !!

28bb3w1.png

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skanujecie Avastem. Miałem avasta to mi nawet przy pobieraniu skype wywalał wirusy ;)

Jak kto woli.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dla porównania przeskanowałem client z innego priva i takie cos nie wyskakuje, więc kompa nie mam zarażonego :)

A ty nadal swoje jak ci PISZE, że skanowałem virustotalem.com czyli 60różnymi antywirusami, a nie avastem

Opublikowano

Mam AVG, nie wykryło wirusa, lecz mojemu koledze tak(Też ma AVG). Ciekawe :).

A co do serwera zagram na pełnej JotPe pompie soł macz ;3. Czekam na łatkę !!

Moze nie masz najnowszej bazy w tym avg , co do clienta to zasyfiony max

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

usuwam i nie gram, nie macie co liczyc na graczy jak bedziecie mieli gowno zamiast klienta. polecam naprawic albo nie oczekiwac wielu graczy.

Opublikowano

Skanujecie Avastem. Miałem avasta to mi nawet przy pobieraniu skype wywalał wirusy ;)

Jak kto woli.

Gówno nas to interesuje flądro ... dawaj łatke a nie piszesz bezsensowny spam ...

Takimi textami wyżej to moj dziadek konie odstraszał

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Moze nie masz najnowszej bazy w tym avg , co do clienta to zasyfiony max

Jebany się ciągle aktualizuje więc raczej mam najnowszą :P.

Może mój komputer jest rudy ^_^?

28bb3w1.png

Opublikowano

Clienta dodal jako link a skanu nie ma wiec modek powinien zamknąć cały temat i nagrodzić za takie rozsyłanie gowna ludziom, pobieracie i gracie na wlasną odpowiedzialnosc ja osobiscie mam na ten serwer juz wyjebane za samo sciemnianie autora ze jakoby to client clear.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Istnieje takie zjawisko jak Falsepositive. polowa antywirow znalazla, polowa nie, zgadza sie, niektore AV sa tak agresywne, ze nawet wlasny kalkulator jaki napiszesz w pascalu wykryja jako wirusa.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Istnieje takie zjawisko jak Falsepositive. polowa antywirow znalazla, polowa nie, zgadza sie, niektore AV sa tak agresywne, ze nawet wlasny kalkulator jaki napiszesz w pascalu wykryja jako wirusa.

Znawca wielki , przeskanuj byle czym i bedziesz widział rezultaty.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Rozumiem 1-2 wirusy to jeszcze jeszcze(jakies malo znaczace) ale az tyle to juz przesada.. radze dodac czystego clienta bo prezka szybko zostanie zamknieta ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Mamy małe problemy z logowaniem. Dokładamy wszelkich starań żeby jak najszybciej to naprawić.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przeskanowałem specjalnie dla was Avastem przed chwilą i 0 wirusów ;)

avastem to sobie mozesz painta skanowac

kur mow za ile ta latka bo szkoda czasu 

??????????????????????????

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

O jebany wykrył  trojanka, ale chyba na privach w metin2.dll to normalne :P ( Bynajmniej u mnie).

@ Edit - Pokazuje jako nieszkodliwy :).

28bb3w1.png

Opublikowano

Mamy małe problemy z logowaniem. Dokładamy wszelkich starań żeby jak najszybciej to naprawić.

dobra ale latke mogla by juz byc chyba ze wazy 10 gb i bedzie za miesiac

a wgl sa tu jakies dungeony?? jedynie co widzialem w prezentacji to jakies bronie z dupy

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

O jebany wykrył  trojanka, ale chyba na privach w metin2.dll to normalne :P ( Bynajmniej u mnie).

@ Edit - Pokazuje jako nieszkodliwy :).

Wiele clientów już pobierałem i uwierz skanowałem nie raz się trafilo ze był client czysty jak łza a w tym wypadku tak nie jest , później aby nie było płaczu ze coś nie halo, Autor niby przeskanował clienta to czemu nie wrzucił tu rezultatów ze skanu , naiwni zawsze są. Ps temat został już zgłoszony.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie wiem dlaczego wam coś wykrywa jak mi nic..

Mogę upnąć skan jeżeli potrzeba.

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...