Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] Premium Auto-In - automatyczne logowanie graczy z premium [AuthMe, xAuth] + API + Skript API.

Karolina_666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LogIt!~Na to czekałem! Tak bardzo!

Genialne, pobieram, nie zwlekam! :>>>

Łapaj lajka, powiadasz że zmienia serwer.proporties?

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LogIt!~Na to czekałem! Tak bardzo!

Genialne, pobieram, nie zwlekam! :>>>

Łapaj lajka, powiadasz że zmienia serwer.proporties?

nie, zmienia online-mode (nie zapisuje tego, więc za każdym uruchomieniem musi znowu zmieniać, ale wolałam dodać niż mieć 400 wiadomości czemu nie działa wykrywanie :P)

I spokojnie, to tylko wersja testowa, nie radze wrzucać na publiczne servery :> czekam tylko na spis błędów do poprawienia :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Karolcia dodaj ,że tylko gracze którzy są na danej liście mogą wchodzić na serwer (tzn.coś jak whitelist) a każfy gracz z premium wbija normalnie , a non żebt wbił musi jego nick być na tej liście

1KOBv.png

Opublikowano

Zajebi@ty plugin szybko się rozproszył po internecie, na chwile obecna twój plugin jest w top 10

popularnych pluginow, pozdrawiam fps ! :)

x

Opublikowano

Swietny plugin. Czekam na pełną wersję z obsługa LogITa.

@spam: Robisz pluginy za ciastka? :D

Opublikowano

Plugin fajny, uzywam na serwerze dla przyjaciol , poczatkowo nie dzialal bo nie ustawilem online mode : true x:

thks99znripz.jpg

by KoNdZiUKing

Opublikowano

To nie działa! Wgrałem pluginy ProtocolLib, AuthMe (nowe) dalem useAuthMe: true i musze sie rejestrowac! Mam konto premium!!! POMOCY

Opublikowano

@up To samo mam, dodatkowo błędy w konsoli..

To nie działa! Wgrałem pluginy ProtocolLib, AuthMe (nowe) dalem useAuthMe: true i musze sie rejestrowac! Mam konto premium!!! POMOCY

Wklejcie błędy... podajcie configi

1. Wersja Bukkita

2. błędy

3. Wersja tego pluginu

4. Wersja ProtocolLib

5. Wersja pluginu na logowanie

6. Logi ze startu

7. config mojego pluginu

Bo tak to ja nie mam jak pomagać :P

PS: chcecie też wsparcie dla wcześniejszych wersji?

BukkitSmerf

Opublikowano

Nwm czemu ale na zadnym z hostingów i serverowni posiadających linuxa ten plugin odmawia posłuszeństwa :/ Niby jest załadowany wszsytko ok.. ale i tam premium musi sie logować. Postawiłem server na windowsie i wszystko działało. Da sie to jakoś rozwiązać? P.S. Używałem AuthMe.

Opublikowano

Dodałam ankietę dotycząca starszych wersji MC :P można głosować :>

Nwm czemu ale na zadnym z hostingów i serverowni posiadających linuxa ten plugin odmawia posłuszeństwa :/ Niby jest załadowany wszsytko ok.. ale i tam premium musi sie logować. Postawiłem server na windowsie i wszystko działało. Da sie to jakoś rozwiązać? P.S. Używałem AuthMe.

Testowałam na dedyku i działało o.O

to co wyżej:

Wklejcie błędy... podajcie configi

1. Wersja Bukkita

2. Błędy - o ile są

3. Wersja tego pluginu

4. Wersja ProtocolLib

5. Wersja pluginu na logowanie

6. Logi ze startu

7. config mojego pluginu

Bo tak to ja nie mam jak pomagać :P

BukkitSmerf

Opublikowano

Pewnie nie ustawiłeś w configu BukkitSmerf userAuthme na true lub nie zmieniłeś online-mode na true.

Opublikowano

Pewnie nie ustawiłeś w configu BukkitSmerf userAuthme na true lub nie zmieniłeś online-mode na true.

W przypadku wersji 0.1.9 online-mode "nie ma znaczenia" (plugin ustawia go sam :P bo już za dużo tych zgłoszen było)

Chyba że to 0.1.0, wtedy czeba ręcznie :P

BukkitSmerf

Opublikowano

Szkoda, że nie działa na bungee ;---;.

bungee jest po lipne masówki do trzepania kasy :> więc niech sobie zrobią, w końcu to "profesjonaliści" robią servery na bunnge :> więc mam na nich wyjebane <3

Widzę że na szczęście nie ma chętnych na stare wersje MC :P

PS: za jakiś czas mału update z fixem dla LogIta i dodaną whitelistą dla no-premium (premium może wchodzić bez ograniczeń, no-premium z whitelisty :P)

EDIT: wywaliłam ankiete, bo widze że za mało ludzi na jakieś inne wersje, a do tego w starszych wersjach kod wygląda KOMPLETNIE inaczej, nie tylko nazwy zmiennych, ale cały system :P a nie chce mi się 2 raz pierdolić z przepisywaniem, a było by go 3x więcej :/

Więc zostaje 1.7+ i oby jak najdalej :D aż nie zablokuja, aż mi się nie odechce

BukkitSmerf

Opublikowano

Tak! Plugin działą świetnie, ale inni gracze wogóle nie mogą wbić na serwer!

Opublikowano

@Up Ja bym chcial na stare wersje! (beta 1.4 xD)

odpada :D tam to już kompletnie inna sprawa :P

Tak! Plugin działą świetnie, ale inni gracze wogóle nie mogą wbić na serwer!

w jakim sensie? tylko no-premium czy wszyscy?

logi ze startu i logowania czy coś? :P

PS: za chwilke powinnam dodać małego update

BukkitSmerf

Opublikowano

Swietny plugin , stoi już na moim serwerze i jest gotowy do przyjęcia nowych graczy ^^

Dzięki [lajk]!

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Wrzuciłam update :P

Poprawiłam (chyba) wsparcie dla LogIt i dodałam lepsze API i lepsze API pod skrypta

I white-liste/black-liste graczy bez premium :>

Zapraszam do testowania :P

Zaktualizowałam też opis by obejmował że działa na każdym 1.7 i wszystkie nowe opcje opisał :P

EDIT:

Wrzuciłam drobna poprawkę, bo oczywiście musiałam coś zjebać <3

(naprawia błąd przy logowaniu)

EDIT2:

Jeszcze 1 popraweczka 0.1.11 :P

Bo nie działalo jak trzeba bez skrypta.

BukkitSmerf

Opublikowano

No nieźle.

16:03:31] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks (MC: 1.7.2) (Implementing API version 1.7.2-R0.2)
[16:03:31] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/BukkitSmerf(1).jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.NoClassDefFoundError: ch/njol/skript/classes/SerializableGetter
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:184) ~[serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugin(SimplePluginManager.java:308) ~[serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager.java:231) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:255) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.<init>(CraftServer.java:233) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.PlayerList.(PlayerList.java:63) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedPlayerList.(SourceFile:14) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:126) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:424) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: ch/njol/skript/classes/SerializableGetter
at java.lang.Class.forName0(Native Method) ~[?:1.7.0_25]
at java.lang.Class.forName(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:173) ~[serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
... 9 more
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: ch.njol.skript.classes.SerializableGetter
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[?:1.7.0_25]
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass0(PluginClassLoader.java:80) ~[serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:53) ~[serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at java.lang.Class.forName0(Native Method) ~[?:1.7.0_25]
at java.lang.Class.forName(Unknown Source) ~[?:1.7.0_25]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:173) ~[serwer17192.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
... 9 more

te serwer17192 to bukkit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...