Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota rada mentora nr 1- Wstawianie filmów na MPCforum

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę cie kurwa, teraz każde forum jest na silniku IP.B nawet moja mama wie jak wstawiać video na forum.

Cieszy mnie to, podasz jej nick?
  • Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę cie kurwa, teraz każde forum jest na silniku IP.B nawet moja mama wie jak wstawiać video na forum.

Nie, nie każdy wie, to że jest dużo forów na IP.Board, to nie znaczy że każdy zna się na tym, dla niektórych to czarna magia

Opublikowano

Może sam dołącz do mentorów i zrób rewolucję, pisząc poradniki nt. hackowania serwerów NASA?

Nie, dzięki.

Mentorzy powinni działać tak jak kiedyś, zwyczajnie być pomocnikami. A Wy chcecie z tej grupy zrobić nie wiadomo co, te "dobre" działania, wychodzą tylko na niekorzyść tego teamu.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Czy ktoś nam odebrał prawo/obowiązek pomagania? Skrzynki czekają.

Zostań koordynatorem, wtedy będziemy słuchać Ciebie.

Przepraszam wszystkich, którym zrujnowaliśmy życie tą radą.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie chodzi o to czy komuś "rujnujecie życie", jak to powiedziałeś, a obniżanie poziomu tej grupy=poziomu forum.

Opublikowano

Nie chodzi o to czy komuś "rujnujecie życie", jak to powiedziałeś, a obniżanie poziomu tej grupy=poziomu forum.

Masz może propozycję co by tu zrobić?

<w oczekiwaniu na ip board 4.0>

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Masz może propozycję co by tu zrobić?

<w oczekiwaniu na ip board 4.0>

Wrócić do starego, najlepszego systemu.

Opublikowano

Wrócić do starego, najlepszego systemu.

To nie jest opinia większości.

Co do samego tematu, to na pewno dla pewnych osób stanowi on przydatne źródło informacji, aczkolwiek dla większości ta informacja jest po prostu zbędna, mimo tego dobrze, że mentorzy coś robią.

Opublikowano

Wszyscy są zadowoleni i tryskają euforią, dlatego że Ty wiedziałeś o tym silniku wszystko zanim jeszcze zacząłeś z nim obcować. :)

Ok, widzę że stoisz na wysokim poziomie, rozumiem że bronisz autora tematu, lecz sam przyznasz, że rady są oczywiste 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Miałem się powstrzymać od komentarza...

W tym momencie, gdyby Paweł został mentorem, to byłby tam najbardziej kompetentną osobą ze wszystkich was tam zebranych,

wy nie robicie nic, a próbujecie wmówić nam (jak i wszystkim innym użytkownikom), że tak nie jest robiąc takie "poradniki" (I nie użyłem tu tego znaku bez przyczyny).

W grupie ile jest osób? 15? Fajnie, na te 15 osób nie ma żadnego ogarniętego koordynatora, to już nie są czasy, kiedy Wredna potrafiła opierdzielić, teraz ta ranga to nie przywilej, tylko żart.

Wracając do tematu, kochani mentorzy, czy moglibyście mi proszę powiedzieć jak napisać temat z użyciem prefiksu? Czekam na poradnik, serio, potrzebuję tego, nie do końca jeszcze to rozumiem i chciałbym, aby ktoś mi to przybliżył.

Chryste, 15 latek mi będzie mówił, że hejtuję xD

Zawsze się znajdą ci, którym nie pasuje, bo oni by to zrobili inaczej. Pragnę tylko zauważyć, że w nazwie tematu mamy "Nr 1".

Pragnę tylko zauważyć, że jeżeli nr 1 jest gównem, to nr 2 będzie gównem do potęgi.

Opublikowano

Miałem się powstrzymać od komentarza...

W tym momencie, gdyby Paweł został mentorem, to byłby tam najbardziej kompetentną osobą ze wszystkich was tam zebranych,

wy nie robicie nic, a próbujecie wmówić nam (jak i wszystkim innym użytkownikom), że tak nie jest robiąc takie "poradniki" (I nie użyłem tu tego znaku bez przyczyny).

W grupie ile jest osób? 15? Fajnie, na te 15 osób nie ma żadnego ogarniętego koordynatora, to już nie są czasy, kiedy Wredna potrafiła opierdzielić, teraz ta ranga to nie przywilej, tylko żart.

Wracając do tematu, kochani mentorzy, czy moglibyście mi proszę powiedzieć jak napisać temat z użyciem prefiksu? Czekam na poradnik, serio, potrzebuję tego, nie do końca jeszcze to rozumiem i chciałbym, aby ktoś mi to przybliżył.

Proszę bardzo, rzucaj propozycje poradników. Chcieliśmy umyślnie zacząć od podstaw, bo czasem się można za głowę złapać, jak widzisz o co pytają początkujący userzy. A to głównie dla nich jest Niezbędnik Forumowicza.

Zawsze się znajdą ci, którym nie pasuje, bo oni napisaliby o czym innym (nie ma to jak siedzieć na tyłku, gapić się w ekran i krytykować). Pragnę tylko zauważyć, że w nazwie tematu mamy "Nr 1". (PS @Wilczek usuń kropkę po nr  xD).

Osób jest btw. 12 i każdy ma swój termin.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To nie jest opinia większości.

Nie obchodzi mnie opinia większości, mam swoją na ten temat.

Opublikowano

Nie obchodzi mnie opinia większości, mam swoją na ten temat.

Ale upierasz się przy swoim zdaniu.
Opublikowano

Ale upierasz się przy swoim zdaniu.

Owszem, gdyby tak nie było, moje słowa byłoby nic nie warte.

Opublikowano

Dobra robota. Wiedziałem to od dawna, ale zielonym się przyda ;)

Powie mi ktoś jak otagować gostka aby był jego nick był hiperłączem i kolorku nabrał ( czerwony - global ) itd. Wiecie o co chodzi :)

Opublikowano

Dobra robota. Wiedziałem to od dawna, ale zielonym się przyda ;)

Powie mi ktoś jak otagować gostka aby był jego nick był hiperłączem i kolorku nabrał ( czerwony - global ) itd. Wiecie o co chodzi :)

Po prostu @"nick spacja" xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

ludzie to jest MPC wiki, a w wikipedii są nawet najprostsze rzeczy, tam powinno być wszystko a wy spinacie dupy o temat który się przyda 1/4 tego forum bo tego nie wiedzą. Super pomysł z tym, wyjaśnijcie wszystko co jest w forum nawet te najprostsze rzeczy, bo to się przyda.

936131400425106482086.png
Opublikowano

Proszę bardzo, rzucaj propozycje poradników. Chcieliśmy umyślnie zacząć od podstaw, bo czasem się można za głowę złapać, jak widzisz o co pytają początkujący userzy. A to głównie dla nich jest Niezbędnik Forumowicza.

Zawsze się znajdą ci, którym nie pasuje, bo oni napisaliby o czym innym (nie ma to jak siedzieć na tyłku, gapić się w ekran i krytykować). Pragnę tylko zauważyć, że w nazwie tematu mamy "Nr 1". (PS @Wilczek usuń kropkę po nr  xD).

Osób jest btw. 12 i każdy ma swój termin.

Obecnie "początkujący userzy" to osoby piszące w LoLu/Minecrafcie/Metinie i forum poza tym niewidzące.

Poradnik? Wystarczy, że będziecie tworzyć poradniki dla gier, w których jesteście doświadczeni (bo w końcu bez aktywności i pomocy nie zostalibyście wybrani, prawda?). Jeśli tutejsze poradniki są przydatniejsze niż te od gier to możecie mi rękę uciąć (teraz jest matura - zróbcie to D:.).

Ja rozumiem sytuacje, gdy forum jest po angielsku lub w innym języku, ale to jest POLSKIE forum w języku POLSKIM. Jak już wspominałem - wszystko jest podane jak na tacy.

Well, to nie jest tak, że tylko krytykujemy - to jest konstruktywna krytyka, która powinna Wam się bardzo przydać i nie powinniście tego traktować jako atak (bo w końcu się bronicie nie wiadomo od czego).

1/4

1/938412 (w tym momencie)

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...