Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze metody na przytycie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy nie przytyjesz jak nie będziesz ćwiczył 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Wyprowadź się przykładowo do Ameryki i zamieszkaj w pobliżu MC Donalda :D

Najlepszą metodą jest jedzenie. Dużo jedzienia.

Ale jeśli masz szybkie spalanie to nawet jak będziesz codziennie fast foody wcinał to dalej będziesz 'wieszakiem'...

Musisz cały czas siedzieć przed komputerem jak Dyrus ciągle coś jedząc!

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Co mu da żarcie bez umiaru skoro może mało śpi. Zacznij więcej spać np. 8 godzin snu, a na pewno przytyjesz dodając do tego dietę ułożoną wedle dietetyka. Przejdz się właśnie do niego, bo każdy człowiek potrzebuje czegoś więcej, a czegoś mniej zależy od organizmu. Możliwe, że nie masz też tendencji do tycia ale na to są specjalne środki. Pozdrawiam

tlompc.png

Opublikowano

Chcę wiedziec jakie cwiczenia są skuteczne 

Co tam będziesz pieprzył się z liczeniem. Wpierdalaj to na co masz ochotę.

jem i nic c:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ludzie, a może jakieś sensowne odpowiedzi bez takich w pokroju "ZRYJ burgery i siedz przed kompem" Oprócz mojego postu i kolegi wyżej nie widzę nic innego pożytecznego.

tlompc.png

Opublikowano

Powiedz to osobom, które mają nadwagę.

Jeśli zależy Ci na przytyciu w jakikolwiek sposób, nawet jeśli nie będzie to masa mięśniowa, lecz tłuszcz, to po prostu jedz dużo i tłusto, do tego jedz przed snem.

Opublikowano

Na Śniadanie zjedz np. 6 kanapek z masłem, szynką, serem i pomidorem.Potem na deser jakieś 2 jogurty, potem np. za 30 min. płatki z mlekiem, w między czasie jedz kaloryczne przekąski, np. banany.Na obiad obowiązkowo porządy kawał mięcha, zmieniaki, jakaś surówka (zawsze bierz dokładkę!) na kolacje coś wymyśl i tak każdego dnia.Jedz ogólnie zdrowo, co nie znaczy, że nie możesz sobie pozwolić na chipsy i gazowańce.

Opublikowano

oblicz swoje zapotrzebowanie kalorii i dodaj 200.

Skoro się nie znasz to po co piszesz?

Pewnie masz szybką przemianę i spalasz to co zjesz. Musi CI ktoś ułożyć specjalną dietę, najlepiej to się zgłoś do jakiegoś dietetyka.

Opublikowano

Skoro się nie znasz to po co piszesz?

Pewnie masz szybką przemianę i spalasz to co zjesz. Musi CI ktoś ułożyć specjalną dietę, najlepiej to się zgłoś do jakiegoś dietetyka.

Dzisiejsi dietetycy to amatorka..

Nie dość, że ciągną od Ciebie 50-100zł to w większosci przypadków głupoty Tobie wmówią.

Wyżej dałem dobre linki do for sportowych

W 3 miesiące sam przytyłem dobre 7kg, jest to dla mnie bardzo wynik.

Na tych forach wyżej czytałem wiele poradników, dużo postów innych użytkowników i już sam posiadam w miare jakieś pojęcie + nauczyłem się jak reaguje mój organizm itp.

Jak masz jakieś pytania to pisz PW, w jakimś stopniu postaram Tobie pomóc :)

Opublikowano

Dużo węglowodanów. Czyli jedz ryż, chleb,budynie i ogólnie prawie wszystko co słodkie. nie znam się aż bo co innego dieta jak ćwiczysz i chcesz przyrost masy mięśniowej a co innego jak chcesz troszkę tłuszczu bo jesteś wieszakiem ;/

Opublikowano

co?

To zależy jak chcesz przytyć, jak chcesz masy mięśniowej to musisz nie tylko jeść więcej ale zrobić też selekcję, jeść zdrowo i prowadzić bilans kalorii. A jak chcesz tłuszczu to jesz co popadnie ale to jest nie zdrowe i bez sensu.

Opublikowano

Jak w temacie jakich diet uzywać itp itd żeby w miare szybko tyć jestem wieszakiem c:.

jak masz szybką przemianę materii to ciężko będzie ci przytyć

ja na przytycie stosowałem znany sposób

jointy :D masz pozniej takie gastro ze zjadlbys nawet konia i tak co dzień paliłem i jadłem co było w lodówce nawet jak tego nie lubiłem i bardzo szybko przytyłem w ciagu 2 miechow jakies 15 kg ;p pisze serio kto pali to wie

@Edit jak palisz papierosy to żuć bo nigdy nie bedziesz mial apetytu

Opublikowano

Ta, będzie jadł burgery i inne gówno z kfc czy mcdonalda to może i przytyje, ale wyląduje w szpitalu.

Musisz jeść, duzo spać i mieć malo ruchu.

Opublikowano

powiem ci od kiedy skonczylem ze 24 lata, moja waga zaczela mnie zaskakiwac , w ciagu roku przytylem 17kg, dieta to piwo 2 obiady dziennie. samo leci , brzuch mi sie zrobil xF, wazylem 65 kg przy wzroscie 180 to chuderlak bylem.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

powiem ci od kiedy skonczylem ze 24 lata, moja waga zaczela mnie zaskakiwac , w ciagu roku przytylem 17kg, dieta to piwo 2 obiady dziennie. samo leci , brzuch mi sie zrobil xF, wazylem 65 kg przy wzroscie 180 to chuderlak bylem.

jest się czym chwalić...

metabolizm Ci spada i lepiej zacznij coś z tym robić, a nie :D

ogólnie porady w temacie są o kant dupy, są niezdrowe, szkodliwe, sam może nie odżywiam się w 100% zdrowo ale kurwa bez przesady, żeby radzić komuś wpierdalać jakieś tłuste żarcie z maca po to by tylko przytyć

Opublikowano

Dzisiejsi dietetycy to amatorka..

Nie dość, że ciągną od Ciebie 50-100zł to w większosci przypadków głupoty Tobie wmówią.

Wyżej dałem dobre linki do for sportowych

W 3 miesiące sam przytyłem dobre 7kg, jest to dla mnie bardzo wynik.

Na tych forach wyżej czytałem wiele poradników, dużo postów innych użytkowników i już sam posiadam w miare jakieś pojęcie + nauczyłem się jak reaguje mój organizm itp.

Jak masz jakieś pytania to pisz PW, w jakimś stopniu postaram Tobie pomóc :)

Z tymi dietetykami to w sumie prawda ale nie wszędzie przecież jest przysłowiowy 'rak'. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...