Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Notatki, zdjęcia

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

SUGESTIA Z INICJATYWY UŻYTKOWNIKA PODESŁANA NA PW @LatresoGames

Witam. Zacznę od tego, że nie mam odpowiedniej ilości postów i proszę o napisanie w moim imieniu lub otrzymanie uprawnień do pisania w tym dziale
(niedawno chyba można było pisać od 150 postów, czy mi się wydaje ?)

Propozycje:

1.Notatnik w "Moim profilu"

Całkiem fajną możliwością (wg. mojego zdania) była by możliwość stworzenia sobie notatki, którą można by w dowolnym momencie importować (wkleić) do pisanego tematu. Możliwość ta była by całkiem przydatna biorąc pod uwagę fakt, że jest całkiem duże prawdopodobieństwo utraty danych przez np. niespodziewane zamknięcie przeglądarki / załadowania innej strony. Treść notatki można by w dowolnej chwili zapisać / edytować.

2."Pokaz zdjęć" w temacie

Taka opcja mogła by przydać się osobom tworzącym (w zależności od działu) tematy, w których prezentują np. serwer, mapę, postać itp (oraz do działu np. MC - media)

"Pokaz slajdów" posiadał by ładną oprawę graficzną, wielkość filmu z YT oraz np. limit do 5 zdjęć/temat

Przykłady takich pokazów: (to nie reklama)

k9xo32R.png

3.Więcej opcji ankiet:

Nie chcieliście czasem zrobić ankiety, w którym było by pytanie z możliwością zaznaczenia tylko 2 lub 3 odpowiedzi na np 10 możliwych ?

Oto moje propozycje:

1. Podczas zaznaczenia opcji "Pozwolić na wielokrotny wybór?" wysuwa się okienko z zapytaniem "ile opcji może zaznaczyć użytkownik"
  2. Podczas odpowiadania na ankietę, w której jest kilka pytań możliwość zaznaczenia "ignoruj pytanie" lub po prostu możliwość odpowiedzenia na tylko 1 pytanie na 3 w ankiecie
  3. Usunięcie przycisku "pokaż wyniki", a wyniki nich będą widoczne bezpośrednio obok (lub cienki pasek pod) opcji głosowania

1.  
Admin Cienia
Opublikowano

1. Niektórym użytkownikom może przydać się taka opcja, jestem na tak.

2. Według mnie jest to zbedne, nie.

3. Jedym się przyda, natomiast innym nie, neutral.

1294477714-U1.png

Opublikowano

3x tak

czemu jesteście na nie z pokazem, to naprawdę może się przydać w przypadku prezentacji serwów, jak również galerii zdjęć w działach media

Opublikowano

3x tak

czemu jesteście na nie z pokazem, to naprawdę może się przydać w przypadku prezentacji serwów, jak również galerii zdjęć w działach media

Mam takie samo zdanie - 3x tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...