Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Notatki, zdjęcia

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Rozwiązałbym to w taki sposób, że treść posta jest zapisywana cały czas po stronie klienta i po odświeżeniu strony/ponownym wejściu do tematu, w którym uprzednio nie dodaliśmy wpisu byłaby ona przywracana.

2. Tak.

3. Nie.

Opublikowano

3x tak

czemu jesteście na nie z pokazem, to naprawdę może się przydać w przypadku prezentacji serwów, jak również galerii zdjęć w działach media

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

1. O wiele lepsze rozwiązanie:

1. Rozwiązałbym to w taki sposób, że treść posta jest zapisywana cały czas po stronie klienta i po odświeżeniu strony/ponownym wejściu do tematu, w którym uprzednio nie dodaliśmy wpisu byłaby ona przywracana.

2. Mam cichą nadzieję, że to jednak nie zostanie wprowadzone. Moim zdaniem jest to za duże udziwnienie. Obrazki przecież umyślnie dodaje się między akapitami tekstu, aby całość wyglądała estetycznie i przejrzyście. Po wprowadzeniu tej galerii tematy będą wyglądały na zasadzie: na górze sto tysięcy obrazków, a niżej ściana tekstu. :x

Jeśli jednak decyzja już zapadła (post Miszcza), to moją propozycją jest wprowadzenie tej galerii tylko w wybranych działach, np. publikacje serwerów, media.

3. Na nie.

Podczas odpowiadania na ankietę, w której jest kilka pytań możliwość zaznaczenia "ignoruj pytanie" lub po prostu możliwość odpowiedzenia na tylko 1 pytanie na 3 w ankiecie

Autor ankiety może dodać odpowiedź "Nie mam zdania".

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...