Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

400+

Czy opłaca się grać? Myśle,że tak jeżeli szukasz stabilnego serwera to polecam aczkolwiek nie rób sobie nadzieji z aktywnej administracji.

Zawsze jak wejdę na serwer mogę pogadać sobie z Administratorem albo na ts albo na szept :)

Miłego dnia :)

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyne co mi nie pasuje to to że zapłaciłem 10 zł za monety których nie dostałem -.-  Kody za przelewy nie działają, GM Carpe odsyła to GA THE na forum ten natomiast nie raczy się tam zjawić a teraz na dodatek forum całkiem wysiadło ... Proszę o oddanie mi moich Monet albo zwrócenie mi 10 zł -.-

Opublikowano

Serwer sobie mogliście psuć, ale za forum to grr......

Ogólnie to nie polecam grać, bo teraz to jeden wielki syf, administrator ma go totalnie w (każdy wie czym) :P

Opublikowano

Gdy jest wszystko pięknie Administracja można powiedzieć ,że się zajmuje ...

Ale gdy jest troszkę pod górkę to server jest olewany , szkoda ,że tak się zakończyło jak zawsze ale co można na to poradzić ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Teraz jak syf na serverze to nikt chętny by ogarnąć , GMowie i GA jak server ON był to tacy chętni do pomocy a teraz co ? wyebane w to mają o co się nie dziwie ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hahahahaha... Oj Carpe Carpe jednak byłeś jednym wielkim gównem i nim zostałeś nic z ciebie nie wyrośnie jedynie co to przydupas The. Serwera nie polecam bo jak zarobią kasę to zamkną a jak się skończy hajs to otworzą następny i tak w kółko.  ;P

Ps. Carpiu buziaka to wsadź sobie głęboko gdzieś bo wiesz że on mi wisi a co do graczy to jak ostatnio sprawdzałem to dużo ich nie macie to pewnie te twoje lizodupy którym dajesz eq i udają twojego kolegę bo na pewno normalni gracze mają wyebke w takiego frajera jak ty. 

Elo, neosie.

Opublikowano

Mapa 150lv ma wymagania jak Battlefield 4 zlagowana w pizdu...

Wyśle mi ktoś pliki by na nowych mapach były Pieski zamiast aktualnych mobów ??

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Hahahahaha... Oj Carpe Carpe jednak byłeś jednym wielkim gównem i nim zostałeś nic z ciebie nie wyrośnie jedynie co to przydupas The. Serwera nie polecam bo jak zarobią kasę to zamkną a jak się skończy hajs to otworzą następny i tak w kółko.  ;P

Ps. Carpiu buziaka to wsadź sobie głęboko gdzieś bo wiesz że on mi wisi a co do graczy to jak ostatnio sprawdzałem to dużo ich nie macie to pewnie te twoje lizodupy którym dajesz eq i udają twojego kolegę bo na pewno normalni gracze mają wyebke w takiego frajera jak ty. 

Elo, neosie.

sapng_ensxnaa.png

Opublikowano

Przykro to mi jest ja widzę ciebie i twój krzywy ryj, neosie.

Przykro to mi NIE będzie jak wasze BuglineMt2 upadnie.

Przykro to jest że jesteś w administracji.

3x razy NIE wypier..dalaj psie

Opublikowano

Było by wszystko ok gdyby ktoś oddał mi moje Pier***ne monety których nie dostałem bo nie moge zrealizować kodu kupionego przelewem ! I hajsu pewnie też nie dostanę z powrotem ! co ja Ku**a sponsor jestem ? :D

Opublikowano

UP, kod zatrzymaj, będziesz mógł z niego skorzystać, naprawimy tą opcję.

Dzisiaj na serwerze raty +100% na 48h
Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

@Karpie

Kochanie od 8 dni czekam na naprawę tego i efektów brak :< już bym dawno 240 dobił gdybym miał monety ...

A tak wgl. to była promocja co monety były x2 więc zakupiłem kod w czasie promocji czy dostanę zwrot monet ? tzn. mam kod za 10zł czy dostanę te monety x2 ?

@Edit

właśnie zauwazylem ze znów jest promocja monety x2... przydało by się może jednak najpierw naprawić opcję przelewu a później robić promocje ?

Opublikowano

Ile razy jeszcze wystartujecie? bo to chyba 5, tak? już sam nie pamietam ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...