Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu ? opłaca się wchodzić na serwer? :)

może i sie oplaca ale polecam nie robić hasła i loginu takiego jak masz na innych serverach ;)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może i sie oplaca ale polecam nie robić hasła i loginu takiego jak masz na innych serverach ;)

The miał już tyle serwerów, że nie wierzę w to by robił teraz jakiegoś wałka z tym. :)

Opublikowano

@Karpie czy raczysz podac mi jakieś rozwiazanie przedstawionego wyżej przeze mnie problemu?

Podobno pracują nad łatką. Nie tylko ty masz ten problem ;s

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Przepraszam z góry , że tak napiszę ....

- Ale oczy mi krawaią, że chcieliście na siłę upięknić prezentację tym bezsensownym efektem na zdjęciach.

Osobiście nie zagram ale pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Opublikowano

10338719_627555363997715_828495914867458

Konkurs: Zaprezentuj nasz serwer:

xxx

Event: ZUO (10.05 godz. 17:30):

xxx

Serdecznie zapraszamy, codziennie masa nowych wydarzeń, konkursów oraz wielka linia rozrywki.

Wasz team,

SpotlineMT2.pl

Opublikowano

Otworzyłam prezentację z ciekawości, ale nie sądzę, że zacznę tutaj grać - przypomina mi stare spotline, a stamtąd wrażenia wyniosłam nieciekawe. Swoją drogą - co się stało ze starym serwerem, że musieliście otworzyć nowy? Przyznam, że po zrezygnowaniu z GM nie interesowałam się jego dalszymi losami.

Opublikowano

jestem ciekaw jak duzo osob gra na tym serwerze bo nie wiem czy warto grac :P ??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Sądzę, że licznik graczy skacze do 500 ;)

Jak na razie mogę polecić serwer, Mariusz się stara ! . Tak, coś nowego ale jednak to prawda ;) .

Opublikowano

Mam taki mały problem... Sciągałem już kilka razy clienta wypakowywałem tez kilka razy i nic nie pomaga, nie widzę broni na większy lv, po nałożeniu metalu na np: zbrojke wywala mi clienta nie widze nigdzie mumi... Nwm o co chodzi wydaje mi się że mam nie pełnego clienta. Nic do niego nie wgrywałem odrazu mówię. Jeżeli ktoś wie o co chodzi bardzo prosze o info z pomocą! Może jakiegoś czegoś nie mam zainstalowanego, nie wiem.

Opublikowano

Ile jest osob online w godzinach szczytu? Administracja interesuje sie serwerem? Czy potrzebny jest buff? Są bugi?

Opublikowano

Mam taki mały problem... Sciągałem już kilka razy clienta wypakowywałem tez kilka razy i nic nie pomaga, nie widzę broni na większy lv, po nałożeniu metalu na np: zbrojke wywala mi clienta nie widze nigdzie mumi... Nwm o co chodzi wydaje mi się że mam nie pełnego clienta. Nic do niego nie wgrywałem odrazu mówię. Jeżeli ktoś wie o co chodzi bardzo prosze o info z pomocą! Może jakiegoś czegoś nie mam zainstalowanego, nie wiem.

Może ktoś z administracji będzie umiał poradzić coś z tym? Chętnie bym tu zagrał ale widzę że to samo co kiedyś... totalna wyjebka? 

Opublikowano

Ile online ? :)

Ile osób online(może ktoś dać ssy z miast?)?

Opłaca się grać? 

400+

Czy opłaca się grać? Myśle,że tak jeżeli szukasz stabilnego serwera to polecam aczkolwiek nie rób sobie nadzieji z aktywnej administracji.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...