Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani ja, ani mój kumpel nie możemy się zarejestrowac.

Już naprawione, przepraszam.

A doczekam się w końcu jakiejś łatki czy cuś na brak postaci  ? Czy w chuja lecisz....

Już naprawiam, ogłoszę łatkę jak tylko skończę.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już naprawione, przepraszam.

A zaradzisz coś na zbugowane konta? Błąd logowania.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Dodasz kostiumy? Ale nie jako zbroje tylko oddzielnie.

Pliki nieedytowane, tak? Szaman znowu na max lvl zabija wszystkich nawet z abs?

+ przychodzi email aktywacyjny z forum czy nie?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Postaraj się troszkę szybciej ;p

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Serwer wystartował wczoraj i ma się dobrze! 
Wczoraj wieczorem odbył się pierwszy Event ZuO, oczywiście był nieco skromny, wiadomo... serwer wystartował niedawno więc nie chcieliśmy przesadzać z tym wszystkim. 
Dzisiaj możecie się spodziewać niedzielnych rat dropu, doświadczenia, a nawet ciekawego wydarzenia wieczorem!
Serdecznie wszystkich zapraszamy do gry!

Pozdrawiam,

Carpe.

Opublikowano

Ile ludzi było wczoraj wieczorem ?

Możesz dac clienta na mega.co ?

jest autopatcher w cliencie ?

Jakieś opinie graczy .. ?? jak sie gra ? są bugi które ułatwiają / utrudniają gre ?

Opublikowano

Ludzi było dużo, ZuO trwał kilka minut, bo aż się nie spodziewałem takiej ilości graczy, ale następnym razem będzie lepiej.
Clienta dam do 2h, także proszę zabezpieczyć się w cierpliwość.
Na temat serwera wypowiadać się nie będę bo wiadomo, że moje zdanie zawsze będzie pozytywne, więc zostawiam opinię dla graczy, mam nadzieję że będzie ona pozytywna.
Bugów na serwerze nie ma, a jeśli są to od razu je naprawiamy, także skarg nie mam żadnych. 
Jeśli chodzi o IS to ustabilizujemy go dzisiaj. Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam do gry!

/Edit

Client gotowy do pobrania z hostingu MEGA:

x

Po pobraniu clienta proszę wyłączyć antyvirusa lub dodać SpotlineMT2 do wyjątków ponieważ blokuje on pliki i je usuwa. Co za tym idzie, niektórzy nie widzą w pełni grafiki. Jeśli ten client nie pomoże, wieczorem przygotujemy łatkę.

@Why

Daj mi czas z tym skanem do 13/14 trochę client waży, nie wyrobie się w godzinę, pzd.

Opublikowano

A co z tą łatką na niewidzialne postacie? 

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ludzi było dużo, ZuO trwał kilka minut, bo aż się nie spodziewałem takiej ilości graczy, ale następnym razem będzie lepiej.

Clienta dam do 2h, także proszę zabezpieczyć się w cierpliwość.

Na temat serwera wypowiadać się nie będę bo wiadomo, że moje zdanie zawsze będzie pozytywne, więc zostawiam opinię dla graczy, mam nadzieję że będzie ona pozytywna.

Bugów na serwerze nie ma, a jeśli są to od razu je naprawiamy, także skarg nie mam żadnych. 

Jeśli chodzi o IS to ustabilizujemy go dzisiaj. Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam do gry!

/Edit

Client gotowy do pobrania z hostingu MEGA:

Download

Po pobraniu clienta proszę wyłączyć antyvirusa lub dodać SpotlineMT2 do wyjątków ponieważ blokuje on pliki i je usuwa. Co za tym idzie, niektórzy nie widzą w pełni grafiki. Jeśli ten client nie pomoże, wieczorem przygotujemy łatkę.

Ta osoba jest w team? mozna od niej pobierac?, bo nie wiem. :D

Opublikowano

Witam.

3x juz sciagam klienta i dalej mam ten sam problem.Wlaczam gre  w ogóle nie nie widze postaci gdy jestem w grze widac tylko nick mojego  chara i to tyle.... jest wkomponowany w podloge wtf??moge dodac ssy z tego

Opublikowano

Ta osoba jest w team? mozna od niej pobierac?, bo nie wiem. :D

Tak jest w Team :P

Witam.

3x juz sciagam klienta i dalej mam ten sam problem.Wlaczam gre  w ogóle nie nie widze postaci gdy jestem w grze widac tylko nick mojego  chara i to tyle.... jest wkomponowany w podloge wtf??moge dodac ssy z tego

Z tego co wiem to pracują nad łatką do tego problemu.

Chyba że jak Carpe napisał, masz antywirusa który usuwa kilka plików odpowiedzialnych za grafikę, to go po prostu wyłącz, i ponownie wypakuj clienta. 

A serwer polecam za pliki i GM'a, co do technika/GA na razie nie będę się wypowiadać.

Opublikowano

Tak jest w Team :P

Z tego co wiem to pracują nad łatką do tego problemu.

Chyba że jak Carpe napisał, masz antywirusa który usuwa kilka plików odpowiedzialnych za grafikę, to go po prostu wyłącz, i ponownie wypakuj clienta. 

A serwer polecam za pliki i GM'a, co do technika/GA na razie nie będę się wypowiadać.

Nie posiadam antyvira.Wypakowywałem clienta juz kilka razy i nadal jest to samo...

Opublikowano

Witam.

Ten sam problem -.-  -.-  -.-  -.-  Też chcę pograć  :P

ezj18z.jpg

Opublikowano

Z racji że na naszym forum trwają jeszcze prace techniczne, a kilka osób mnie prosiło o zamianę mobów na nowych mapach na dzikie psy, aby nie było lagów na słabszych PC udostępniam Wam łatkę tutaj, którą wystarczy podmienić w folderze pack.

Download:
http://www50.zippyshare.com/v/20288242/file.html

Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/b2ea8dc65a77f7f9f068621243c20d16ee1ccbdf29cacdaac6f038f66d3de397/analysis/1399207871/

Pozdrawiam,
Carpe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...