Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] Star Conflict - Opis, objaśnienia, charakterystyka gry

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Wifi Streamer nie zmienia faktu że mając skilla i nie wpieprzając kasy w tą grę, można bez problemu wygrywać. Nie powiedziałeś nic konkretnego o Star Conflict.

Zresztą, stosując twój tok myślenia to każda gra w której cokolwiek można kupić za kasę jest pay2win.

Czy można w tej grze kupić jakiś statek albo broń, która rozpierdoli wszystko i wszystkich? Słucham.

846331404756772371599.jpeg
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podawać swoje nicki, zagramy moze kiedys razem.

A jak bedzie normalna wersja mozna zalozyć clan.

Opublikowano

Jesteście nad wyraz śmieszni, grałem w tę grę już od początku, więc na pewno rozegrałem więcej walk niż Wy pseudo specjaliści razem wzięci.

To, że na siłę chcecie zostać moderatorami czy nie wiem kim w tym dziale to już nie moja sprawa ani graczy, którzy tylko stracą czas.

Mechanika F2P? Co Ty pieprzysz człowieku, jest wiele gier w których za realne pieniądze możesz kupić jedynie dodatki nie ingerujące w grę. World of Tanks - Tutaj już jest grubiej, zresztą też gra zrobiona przez czerwoną hołotę, lecz nadal nie da się kupić przedmiotów za realną kasę, które będą lepsze od tych za friko. Jednak zarówno War Thunder jak ten crap jest nastawiony wyłącznie na wyssanie kasy z takich frajerów jak Wy. Czołgi, amunicja jak i ulepszenia w tej grze są o wiele lepsze za realne pieniądze i tylko dureń może stwierdzić inaczej, lub ktoś, kto pograł tydzień i uważa się za specjalistę.

Teamwork? Przegrasz z koleżkami każde starcie przeciwko równej ilości graczy wydającej na to kasę.

Tutaj nie osiągniesz nic, jeżeli nie posmarujesz.

Lecz gimbaza taka jak Wy nie zrozumie, woli wymyślać nicki z PL na polskim forum.

Ale ty kretynie nierozumiesz zamysłu tworzenia gier , firmy nie  robia ich po to zebys ty miał zajebiscie elo fajnie słodko spedzony dzien , tylko ZEBY KURWA ZAROBIC. Nie ma innego  celu , pomijajac fanowskie produkcje w ktorych  raczej 95% jest niskolotowych. ALe jezeli mowa o komercyjnych grach , to idioto wsadz sobie w dupe ten swój płacz jak ty to tam nazywasz "gimbusa" . Niestac Cie dorosły człowieku ? to graj w sapera , chociaz i tak pewnie masz piracka wersje systemu operacyjnego.

Dodatkowo niewspomne , ze sa gusta i gusiki , jednym sie gra podoba , innym nie .

To co mówisz , to tez ma zarys odzwierciedlenia w rzeczywistosci , ale jak ci jakis produkt nie pasuje , bo Cie na niego niestac , to morda w kubeł i wypierdalaj.

Jak ja nierozumiem takich marnych spinaczy o gry oraz walute która w nich obowiazuje.

Prosty przykład : graz w gre ktora Ci sie mega podoba , ale ma drogi SMS SHOP , i co konczysz grac , bo za drogo? Totalny debilizm , apisz do twórców zeby zamiast trzepac na tym hajs robili to charytatywnie.

Opublikowano

Pograłem trochę w tę grę, jednak muszę stwierdzić, że mi się nie podoba jak na razie. Po prostu nie na moje upodobania. Ogółem ciekawa, ale mnie jakoś nie wciąga :x

Opublikowano

Nie podoba mi się, skopane sterowanie, nieciekawy gameplay, grafika niczego nie urywa. Kilka SS'ów:

35a6lhv.jpgebbujn.jpg29db6g2.jpgdq6mgw.jpg

Gdyby gra była pełnoprawnym MMO(tj. świat do eksploracji, gracze latający tu i tam, questy, drużyny etc.) to stałaby się dużo lepsza. Bo obecnie to nie kopia WoT jak twierdzi @Juri. , tylko skopana modyfikacja War Thundera. Po prostu jak dla mnie taki koncept gry(co do najmniejszego szczegółu) średnio nadaje się na małe mecze multiplayer, ale na typowe MMO wybitnie.

Opublikowano

Nie ma to jak wstawić ss gry z bety, po której były 2 graficzne updaty ^^.

Z góry nie lubię tej gry, bo widzę kto jest jej producentem. Grafika jest brzydka i tyle chce o niej wiedzieć.

Ty tam jak siedzisz w tej swojej grze to....

To twoja opinia, gra do końca nie wiem czy jest p2w.

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda, przypomniały mi się czasy kiedy zagrywałem się w airrivals. 

A co do polskiej wersji językowej, to znając gajin'a wprowadzi takową, zresztą zaraz wyślę ticketa z zapytaniem o to ;)

///

Po skontaktowaniu się z administracją co do języka polskiego dostałem takową odpowiedź:

Hello!

Thank you for contacting Gaijin Customer Support.

We are currently not planning to translate Star Conflict to Polish language.

Best regards,

Gaijin Entertainment Support Team

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym trochę odświeżyć sytuację z polską wersją językową. Administracja stwierdziła, że polska wersja jest możliwa, a nawet pożądana - duży sukces w polsce warthunder'a ;)

Opublikowano

Ja zasysam, po obejrzeniu gameplayu na YT zapowiada się świetnie :D

@Edit

Pograłem, Star Conflict nie tylko zapowiada się świetnie, granie w niego jest jeszcze lepsze. Gra naprawdę fajna, godna polecenia i oryginalna, chociaż niby WOTowata i War Thunderowata to i tak jest jedyna w swoim rodzaju, jedyne co przeszkadza to dość długie czekanie na mecze, około półtorej minuty, ale gdy gra trochę się rozwinie mam nadzieję że to przejdzie, chyba że to tylko na początkowych rankach tak jest.

Akutalny serwer: LegionSRO (140cap)

IGN: Rage (Warrior/Cleric)

Level: 115(+)

Gildia: AllForFree

Opublikowano

Wymagania nie są wysokie

System Operacyjny: Windows XP/Vista/7

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+

RAM: 1 Gb

Miejsce na dysku: 3 Gb free

Karta graficzna

RAM: 512 Mb Karta graficzna: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870

Karta dźwiękowa: DirectX Compatible

Sieć: Broadband Internet Connection

Direct X: 9.0c

Akutalny serwer: LegionSRO (140cap)

IGN: Rage (Warrior/Cleric)

Level: 115(+)

Gildia: AllForFree

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra się prezentuje ładnie. Podobna do War Thundera. Jest więcej realizmu w WT niż WOT. Nawet gdy ciśnie cię Catalina to nie zmienia faktu, że strzelając w śmigła ją rozwalisz. A WOT czy masz Złto, premium, ammo czy nawet gówno to zwycięstwo i tak zależy od serwera. (Trochę mnie poniosło :P ). Bardzo razbudowana rozgrywka i rozbudowa pojazdów jak zauważyłem na screen'ie.

http://i1.ytimg.com/vi/2ApgwHcCy9U/maxresdefault.jpg

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

To jest właśnie fajne. W WoT wystarczy mieć trochę wolnego i można coś pominąć, a tu się nie opłaca pomijać.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Szczerze mówiąc - nie wiem, ale wszystko wskazuje na to że trzeba będzie pograć dość długo żeby odblokować ten tryb. Między innymi z tego powodu, że nie mamy tam czego szukać statkami t1/2/3 bo nas zdemolują. Cóż, trzeba grać.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Fail. Nie mam zamiaru męczyć się przez parę godzin przy grze która mi się nie podoba, tylko po to aby sprawdzić nowy tryb. Cóż, czekam aż zlikwidują ten durny wymóg.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może jakieś ss'y jak prezentuje się ta kolejna podróbka WoT'a? Zapewne tak samo źle, jak ich ostatni nie wypał.

Trzeba być samobójca by podrabiać taki syf jakim jest WoT.

Jak się gra prezentuje, da się grac, cheaterzy jacyś są/cheaty są?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...