Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnionConnection >> sieć partnerska

UnionConnection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu oceniać, strona nie nadaje się do przeglądania.

Tło jest zbyt jasne, przez co tekst na stronie jest prawie że nie możliwy

do przeczytania.

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o ocenienie zawartości, tzn.  czy zrozumieliście poprzez przeczytanie tylko tekstu, o co chodzi w tej sieci?

Przecież tego tekstu nie da się przeczytać, więc jak mamy ocenić czy zrozumieliśmy tekst...

Opublikowano

Może mam jakiś inny wzrok, bo ja potrafię, ale grafika będzie zmieniona później, poniżej wklejam tekst z "informacje"

Zapewne chcesz aby twoja strona miała większy zasięg i popularność, dlatego dzięki naszemu systemowi wysyłamy informacje do naszych uczestników o nowej stronie, dokładny opis, tematyka, kategoria, itp.
                Poprzez łączenie paru stron potrafisz więcej! możesz organizować liczniejsze i lepsze konkursy, organizować turnieje, reklamować się nawzajem... Pozwól w siebie uwierzyć! łącz się z innymi! : )
Opublikowano

Może mam jakiś inny wzrok, bo ja potrafię, ale grafika będzie zmieniona później, poniżej wklejam tekst z "informacje"

Zapewne chcesz aby twoja strona miała większy zasięg i popularność, dlatego dzięki naszemu systemowi wysyłamy informacje do naszych uczestników o nowej stronie, dokładny opis, tematyka, kategoria, itp.
                Poprzez łączenie paru stron potrafisz więcej! możesz organizować liczniejsze i lepsze konkursy, organizować turnieje, reklamować się nawzajem... Pozwól w siebie uwierzyć! łącz się z innymi! : )

zamiast itp dałbym i wiele więcej, ale tak to tekst zrozumiały.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...