Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP za ściąganie aplikacji na androida!

Jojo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nie każdy sąsiad ma ochote zapłacić dzieciakowi z sąsiedztwa. + ja np. robie oferty jak się ładuje mecz czy ide spać. Dodatkowo nie codziennie sąsiad ma trawa do skoszenia.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Kk kolego mega dzięki za sposób z aarki bo wszystko inne ssie (akazoo) też mi się udało.

@up

Działa

EDIT

Czy można napisać do supportu kilka razy ten trick o jedną aplikację dobrze płatną?

Nie mozna, probowalem.

Opublikowano

Zarobiłem 0,55$ jak na razie. Boje się aktywować Akazoo bo nie wiem czy nie zapłacę przy tym

Jakby ktoś chciał zarobić od razu to można w rejestracji wpisać ten KOD : YuY8II50M    (jakiemuś modowi się nie spodobało, że użyczyłem ten kod, ale nikomu nie każe zarobić od razu 0,10$ przy kolei wspierając troszkę mnie)

@Edit

Aktywowałem akazoo i od razu dezaktywowałem, wysylajac sms na nr 6000 "STOP". Zarboilem 1,06$, ciekawe czy wypłacą.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

@up

Przychodzi około 5-6.

Dzisiaj zleciłem kolejną wypłatę. Polecam użyć Hideman i proxy z USA :>

Jakie oferty robić na tym Hidemanie?

Opublikowano

Jakie oferty robić na tym Hidemanie?

Hideman to aplikacja, która pozwala ci zmienić IP. Dzięki temu otrzymasz zupełnie nowy zestaw ofert w MintCoins, co pozwoli Ci zarobić $1.00 w około 10 minut (mi tyle zajęło)

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@up

Hmm, ja miałem ich dużo. Spróbuj wszystkie miasta z USA albo inne kraje, może trafisz.

Ja nic na aarki na hidemanie nie mam, na innych jak już odpalam oferte to mi wyswietla ze oferta niedostepna w moim kraju. (Tak jestem połączony z USA)

Opublikowano

Ja jeżeli korzystam z VPN to nic nie chce pobrać ;/ nie wyskakują żadne oferty ;/

Zleciłem wypłacenie 2,74 $ Ciekawe czy dojdzie jak tak to wstawię zdjęcie ;P 

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...