Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP za ściąganie aplikacji na androida!

Jojo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up bo jestes idiotą. Akazo i Badabee dochodzi jak zaaktywujesz. Ja na tych reklamkach już z 10$ zarobiłem liczyć we wszystkich aplikacji.

PS jak zaaktywujesz usuwasz i dezaktywujesz bo bedzie bralo hajs

o kurwa co ty nie powiesz einsteinie wiem co to znaczy "launch application", w dodatku nie mogę zainstalować badabee bo mam tablet więc w markecie z automatu jest że jest niekompatybilne.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie trzeba mieć konta w banku.

@up2

Czasem dają bez aktywowania .

graphic.png

Opublikowano

Zapewne na dziesięć zł będziesz zbierał 3h pobierzesz 1000 aplikacji zaśmieci ci fona na końcu pewnie okaże się że coś źle zrobiłeś to taka zabawa...

Opublikowano

Ile idzie hajs z tego na konto bo wypłaciłem 1.2dolara i chce wiedzieć kiedy bd miał :D

Przez noc na pewno wyśla ;) Ja zawsze dostaje 3/4 godzina, za pierwszym razem o 7 nad ranem ale to chyba jednorazowo :)

Zapewne na dziesięć zł będziesz zbierał 3h pobierzesz 1000 aplikacji zaśmieci ci fona na końcu pewnie okaże się że coś źle zrobiłeś to taka zabawa...

Na aarki zatwierdzają Ci bez pobierania niczego ;) Ja już wypłaciłem prawie 10dolarów przez ostatnie 7 dni, wchodząc 2 razy dziennie, jednak masz prawo do własnego zdania :)

Opublikowano

Ile idzie hajs z tego na konto bo wypłaciłem 1.2dolara i chce wiedzieć kiedy bd miał :D

Wysyłają w nocy, bo inna strefa czasowa.

graphic.png

Opublikowano

942721400151314233746.png

Imo najlepiej robić jak tylko są oferty na Aarki i słać do supportu 

A ze sponsorpaya tylko jak są te odliczania że pozostało jeszcze x bo inaczej mi już nie przychodzi. + TokenAds o ile się nie myle. Ma za obejrzenie 30sekundowego filmu 2 creditsy i można wejść w jakąś oferte zawsze praktycznie przychodzi hajs od razu po otworzeniu. Podobnie TrialPay

@telefon MI SIADŁ JEST TA APKA NA KOMPA?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

942721400151314233746.png

Imo najlepiej robić jak tylko są oferty na Aarki i słać do supportu 

A ze sponsorpaya tylko jak są te odliczania że pozostało jeszcze x bo inaczej mi już nie przychodzi. + TokenAds o ile się nie myle. Ma za obejrzenie 30sekundowego filmu 2 creditsy i można wejść w jakąś oferte zawsze praktycznie przychodzi hajs od razu po otworzeniu. Podobnie TrialPay

@telefon MI SIADŁ JEST TA APKA NA KOMPA?

Możesz użyć BlueStacks.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Macie jakieś jeszcze sposoby na zdobywanie kasy na tym? Pierwszą wypłate już wziąłem, ale teraz już nie mam co robic na tym, na aarce wysłałem, na sponsorpayu wszystko to akaazo a na reszcie nie działa nic oprócz filmów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...