Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest sens istnienia człowieka ?

Wojciech-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyyy wojtek ni hu hu nie zrozumiałem ale ok.

poczytaj o makroewolucji i mikroewolucji ogólnie o ewolucji z naukowego punktu widzenia jest nielogiczna . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bóg to podpora dla słabych, przegranych żałosnych ludzi, ktorzy licza, ze ich zalosne zycie bedzie mialo happy end. Troche mi ich szkoda jak okaze sie, ze czeka ich tylko zgnilizna.

Opublikowano

Gdybyście wiedzieli, że prawdziwa i jedyna biblia na świecie jest w rzymie u papieża.

Znajdują się tam takie rzeczy, że gdyby było więcej sztuk niż 1 to świat jak i ludzie pogrążył by się w popiół.

Sam jestem leniwy, chodzę do kościoła, jednak średnio wierzę w boga.

Mój wujek znał Jana Pawła II i sam papież powiedział mu te słowa, że jest tylko 1 prawdziwa biblia w rzymie.

@topic

Proces ewolucji - Nauka

Bóg - Religia, szukanie wymówek, bo ludzie boją się śmierci.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Bóg to podpora dla słabych, przegranych żałosnych ludzi, ktorzy licza, ze ich zalosne zycie bedzie mialo happy end. Troche mi ich szkoda jak okaze sie, ze czeka ich tylko zgnilizna.

Marny troll.

Powiedz to osobom które nie wiadomo z jakichkolwiek przyczyn wyzdrowieli ( brak dowodów naukowych)  za wstawiennictwem np Jana Pawła II i nie tylko   , że trzeba ich zgnilizna . 

Gdybyście wiedzieli, że prawdziwa i jedyna biblia na świecie jest w rzymie u papieża.

Znajdują się tam takie rzeczy, że gdyby było więcej sztuk niż 1 to świat jak i ludzie pogrążył by się w popiół.

Sam jestem leniwy, chodzę do kościoła, jednak średnio wierzę w boga.

Mój wujek znał Jana Pawła II i sam papież powiedział mu te słowa, że jest tylko 1 prawdziwa biblia w rzymie.

@topic

Proces ewolucji - Nauka

Bóg - Religia, szukanie wymówek, bo ludzie boją się śmierci.

biblia jest zbyt logiczna i zbyt prawdziwa żeby  nie była prawdziwa . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Marny troll.

Powiedz to osobom które nie wiadomo z jakichkolwiek przyczyn wyzdrowieli ( brak dowodów naukowych)  za wstawiennictwem np Jana Pawła II i nie tylko   , że trzeba ich zgnilizna . 

Jak już wspomniałem cuda nie potwierdzają istnienia boga, tylko to, że ludzka wiedza jest ograniczona.

Opublikowano

Każdy ma inny sens życia i inne cele. Według mnie takie tematy to głupota, bo było takich już miliony na tym forum, po prostu każdy ma swoje zdanie i tyle. 

Opublikowano

"Pytanie o sens życia jest jednym z podstawowych zagadnień różnych systemów filozoficznych i religijnych, a odpowiedź na nie, jak się uznaje, zawiera całą mądrość ludzkości"

Raczej wątpię aby jedno z czołowych zagadnień ludzkości, zostało rozwiązane przez nastolatków i młodzików z mpc xDD

Ale próbujcie, polak potrafi.

NJxbd4x.png

Opublikowano

"Pytanie o sens życia jest jednym z podstawowych zagadnień różnych systemów filozoficznych i religijnych, a odpowiedź na nie, jak się uznaje, zawiera całą mądrość ludzkości"

Raczej wątpię aby jedno z czołowych zagadnień ludzkości, zostało rozwiązane przez nastolatków i młodzików z mpc xDD

Ale próbujcie, polak potrafi.

Ty jak zwykle stawiasz się nad wszystkimi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...