Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce stworzyc haka || nie wiem od czego zzaczac

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznij od nauki języka angielskiego i kodowania lua oraz C++. Bez tego ani rusz.

Je**** Ciebie marny trollu, dzieciak 13 letni który podbiera się pod fałszywy fb selex, ogólnie widziałem FB nitra, i czytam taki post: "Nitro jebać disa, jp armia zawsze z toba " nie wspomne o jego ortografii ale o jego zdjęciu, które udostępnił i wygląda jak nie gimbus tylko gorzej - max 10 lat. Także no niestety...

Ale jeśli jesteś taki pro, to nazwij się Nidzgor na forum BoLa i wbij dewelopera  w tydzień to zobaczymy :) ( A i jeszcze, wątpie, że to zrobisz bez znajomości niczego. Twoja szansa wynosi 0,00% w zaokrągleniu :) )

Ale jeśli nie jesteś taki pro :) to zawsze możesz dołączyć do firmy gdzie produkują takie gry jak np. Wiedźmin 3

8uu2T.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale wszyscy spięli dupska a Landiago z was ciśnie beke xD.  Kto jak kto ale Landiago to ma tutaj tysiące kont i z każdego trollował i dodatkowo zawsze ktoś dał się złapać na trolla xDD.

Zresztą jakby tak napisać program coś ala BoL, czyli żeby tak na chłopski rozum "injectowało" skrypty .lua do LoLa to na pewno jakiś C++ nie zaszkodzi. Ale też trzeba znać język .lua by napisać własne skrypty czy biblioteki - no chyba, że to będzie kompatybilne.

Opublikowano

Nie jestem pewien kto jest głupszy, autor tego gównotematu czy ludzie którzy tu odpowiadają wyzywając go xD

Przecież to jest tak marny troll że aż żałosny..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...