Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce stworzyc haka || nie wiem od czego zzaczac

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce zrobic hacka pod nazwa "Polska of Legends" w skrocie PoL i bedzie podobny do BoLa ale nie wiem od czego zaczac co musze znac jakie jezyki programowania?? 

Opublikowano

Potrzebujesz znać perfektyjnie:

-clijenta lola

-c++

-c

-auto it

-html

Podpowiem, że jakbyś się tego uczył przez 5 lat, to nie wiem czy byłbyś w stanie zrobić cokolwiek. Myślisz ze zrobienie cheata jest takie proste? To są miesiące jak nie lata kodowania, sprawdzania błędów, poprawiania. Gdyby to było takie proste, to każdy by napisał sobie "haka", a nie płacił za np. bola jak robią niektórzy userzy tego forum. Co ci wogole do łba strzeliło "napisze sobie haka"..... Po studiach ludzie nie potrafią "pisać haków", aby potrafić coś takiego zrobić, trzeba komputerom, a szczególnie c++ poświęcić życie.

Odpuść sobie panie "hakjer bonzo"

Opublikowano

Incore, to co ty piszesz, to potrzeba by bylo aby zrobic chyba cala gre, a nie jakiegos hacka... on chce w stylu BoLa, co jest w miare łatwe, (kliku tu, jezeli cos leci tu, to klika dalej aby uciec i takie tam prosciutkie rzeczy )... nawet w autoicie by sie dalo to zrobic w max. miesiac ( no chyba, ze bys chcial na wszystkie postacie to inna sprawa )

Opublikowano

Potrzebujesz znać perfektyjnie:

-clijenta lola

-c++

-c

-auto it

-html

Podpowiem, że jakbyś się tego uczył przez 5 lat, to nie wiem czy byłbyś w stanie zrobić cokolwiek. Myślisz ze zrobienie cheata jest takie proste? To są miesiące jak nie lata kodowania, sprawdzania błędów, poprawiania. Gdyby to było takie proste, to każdy by napisał sobie "haka", a nie płacił za np. bola jak robią niektórzy userzy tego forum. Co ci wogole do łba strzeliło "napisze sobie haka"..... Po studiach ludzie nie potrafią "pisać haków", aby potrafić coś takiego zrobić, trzeba komputerom, a szczególnie c++ poświęcić życie.

Odpuść sobie panie "hakjer bonzo"

Incore, to co ty piszesz, to potrzeba by bylo aby zrobic chyba cala gre, a nie jakiegos hacka... on chce w stylu BoLa, co jest w miare łatwe, (kliku tu, jezeli cos leci tu, to klika dalej aby uciec i takie tam prosciutkie rzeczy )... nawet w autoicie by sie dalo to zrobic w max. miesiac ( no chyba, ze bys chcial na wszystkie postacie to inna sprawa )

po roku (to mało) każdego z wymienionych odejmując auti it, dodając chyba asm i d3d, żeby coś fajnego zrobić

@ topic = troll, jeszcze ta nazwa :)

Hejo

Opublikowano

Typie zapomnij, jedyne co umiesz to dać nazwe (która i tak sie nie przyjmie i do tego jest po prostu hujowa) Żeby takie coś zrobić to musisz posiedzieć te kilka ładnych lat przed kompem i znolajfić ryj. Pozdrawiam, myśle że juz spaliłem twoje marzenia 

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Wiesz wogóle o czym ty piszesz? Wogole masz pojęcie czym jest JAKIEKOLWIEK programowanie w JAKIMKOLWIEK języku? Wiesz ile jest jebania z pisaniem programów w c++? Ja wiem, bo właśnie zaczynam nauke tego języka, i powiem ci, że to nie takie proste " kliku tu, jezeli cos leci tu, to klika dalej aby uciec i takie tam ". Aby zrobić choćby "haka" który unika czegokolwiek, trzeba tysięcy jak nie milionów pętli w pętlach w pętlach w pętlach itd. w c++, nie licząc pokazania programowi, skąd ma czerpać dane i pisząc program rozkodowujący te dane to takiej postaci, aby ten program wogóle mógł je zinterpretować.

Puknij się w czoło. Zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy wypowiadają się na dany temat, a nie mają o czymś zielonego pojęcia, a skoro myslisz ze to takie proste, prosze bardzo:

napisz własnego "haka do lola" który będzie tylko i wyłącznie unikał skillshotow,

język: dowolny

inject: dowolny

czas: wyznczony przez ciebie czyli miesiąc, do 30:05.2014

Zesrasz sie a nie napiszesz.

Opublikowano

Jedź na złomowisko, zapytaj panów czy mają jakieś metalowe pręty, jak tak to kup jeden, utnij na taką długość jakiej wielkości chcesz hak, a potem zegnij tak żeby wyszedł hak, może przydać Ci się młotek, imadło i dwie ręce, gdy to zrobisz weź kawałek taśmy dwustronnej przyklej do haka, a z drugiej strony taśmy przyklej karteczkę z napisem "Polska of Legends".

Powodzenia!

PS. I nie, nie musisz do tego znać języka programowania, wystarczą tylko komponenty które podałem wyżej.

Opublikowano

dobra wszyscy hejterzy robię takiego haka że z nikim się nim nie podzielę i nazwę go POLSKA OF LEGENDS

szkoda mi was marne cieniasy myślę że do piątku zrobię już skrypt na Cassiopeie to mi ten Cass whooping pięty poliże

xxx

jest już oficjalna strona wiem co mówię:]

Opublikowano

dobra wszyscy hejterzy robię takiego haka że z nikim się nim nie podzielę i nazwę go POLSKA OF LEGENDS

szkoda mi was marne cieniasy myślę że do piątku zrobię już skrypt na Cassiopeie to mi ten Cass whooping pięty poliże

http://valkirus.wix.com/polskaoflegends

jest już oficjalna strona wiem co mówię:]

H@H@ i jeszcze raz H@

-nawet domeny nie masz

-zakładka "o PoLu wygląda następująco:

I'm a title. Click here to add your own text and ... bla bla, jak chcecie to sobie poczytajcie.

-Strona z gotowego szablonu, nawet sie nie pofatygowałeś, aby kogoś z naszych szczodrych forumowiczów zapytać o zrobienie grafiki na stronę, jestem pewien że ktoś by ci pomógł

-Na stronie nie ma nic oprócz przechwałek jaki to on nie będzie zajebisty oraz czego nie rozgromi, ilu to opcjii nie będzie miał

Ale pomijając nawet jeśli jesteś programistą, nawet jeśli potrafisz zrobić coś takiego, nawet jeśli to zrobisz, to... to nie wypali, a dowód? jest gotowy - BOL.

BOL w swojej obecnej formie jest doskonały, sam co prawda nie kożystam, ale z tego forum idzie dowiedzieć się więcej niż się ludziom wydaje. Aktualnie bol jest:

-najszybszy

-niewykrywalny

-prosty w obsłudze

-w pewnym stopniu darmowy

-ze stosunkowo tanim premium

Więc co chcesz zrobic? NIEWYKRYWALNIEJSZY hack? szybszy hack? Więc pozwól, że rozwieje twoje wątpliwości:

Grzebałem troche w kodzie BOL'a, i jest on tak zaprogramowany, żeby używać combo (np. na leblanc) z maxymalną szybkością kiedy dolecą do naszego celu spellshoty lub kiedy nasz postać zdąży wykonać animacje. Więc nie rozumiem po co poprawiać doskonałe.

Jeśli już jesteś taki ambitny i zajebisty, dołącz do teamu BOL, jestem pewien że nie pogardzą takim zajebistym polskim hakjerem bonzo, który ztrone internetową z szablonu zakładał 5 godzin i 50 minut (czas między twoimi postami).

A jeśli nadal uważasz, że coś jest nie tak, napisze PROSTY JAK DRUT program w c++ jesli umiesz, odpal go sobie, i zobaczysz co sie ukaze twoim oczom.

Zapewne boisz sie pliku, więc wyśle go w  czystym kodzie:

int main()

{
    std::cout << "format /c: \nhaha zartowalem... \nosrales sie ze strachu pewnie... \nale to nic";
    std::cout << "\nTeraz udowodnie ci,\nze \nnie \nmasz \nZ\nA\nD\nN\nE\nG\nO \npojecia \no \nprogramowaniu."; //format c

int proc;

std::cout << "\nJesli jednak myslisz, ze jest inaczej, napisz, na ile oceniasz szanse, \nze jednak ci sie uda (w procentach): ";

std::cin >> proc;

do{
        std::cout << "Chyba cie pizlo z wyborem. Powinno byc 0! Sproboj jeszcze raz!: ";

std::cin >> proc;

}
    while (proc != 0);

std::cout << "Brawo, wygrales, choc wciaz nie wieze, ze to ty wygrales wyscig plemnikow, \npewnie oszukiwales...";

}

Otóż nie ukaże się nic, bo programowi brakuje jednej PODPOWIEM ŻE PIERWSZEJ linii. Jak napiszesz jakiej, nie wyśmieje cie.

Do dzieła panie hakjer bonzo.

Opublikowano

Zrób Pol'a będziesz OP. 

I jak zrobisz to do mnie napisz, skorzystam :D

zaczniij od c++

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...