Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat dotyczący konkursu "Sprawdź swoją wiedzę o NosTale".

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nienawidzę tych konkursów z typu ''kto pierwszy''. Już lepiej moglibyście dać odp. na pw, pewnie powiecie, że użytkownicy bd ściągać z googla, ale w takim rodzaju też mogą :x

giphy.gif

Opublikowano

Mam rozumieć że odpowiedzi dodajemy w temacie samego konkursu?

Tak.

Nienawidzę tych konkursów z typu ''kto pierwszy''. Już lepiej moglibyście dać odp. na pw, pewnie powiecie, że użytkownicy bd ściągać z googla, ale w takim rodzaju też mogą :x

W aktualny sposób (odpowiadanie w temacie) można uniknąć podejrzeń o oszustwo, itp.

Opublikowano

Tak.

W aktualny sposób (odpowiadanie w temacie) można uniknąć podejrzeń o oszustwo, itp.

Jeden uj czy na pw czy w temacie, użytkownik zobaczy pytanie i w ciągu 1min zdąży bez problemu zobaczyć w google odpowiedź na to pytanie.

@EDIT

Sorry, nie jeden uj, na pw każdy bd mógł odpowiedzieć, a nie, że ktoś np. jest o 14 w szkolę, bo ja np. codziennie mam zajęcia do 15:20 + zanim do domu dojdę..

giphy.gif

Opublikowano

Jeden uj czy na pw czy w temacie, użytkownik zobaczy pytanie i w ciągu 1min zdąży bez problemu zobaczyć w google odpowiedź na to pytanie.

Oprócz posiadania wiedzy, wymagany jest refleks.

Czy można tu dyskutować xD?

O konkursie, owszem.

Opublikowano

Czy dawanie odpowiedzi jest na czas?

Chodzi mi o to kto 1 da odpowiedź ten ma punkt.

Najbardziej ciekawi mnie to  <3

8-AwardImgIcon-1361138012.png

9-AwardImgIcon-1361138078.png

Tak.

Pierwsza osoba, która udzieli poprawnej odpowiedzi, otrzyma jeden punkt, a temat zostanie zamknięty.

Otworzony będzie następnego dnia, po pojawieniu się zagadki.

Opublikowano

A zagadki będą w godzinach porannych, popołudniowych czy wieczornych? Bo wiecie nie każdy jest 24/7 na mpc forum bo jak wiecie niektórzy chodzą do szkoły.

Opublikowano

A zagadki będą w godzinach porannych, popołudniowych czy wieczornych? Bo wiecie nie każdy jest 24/7 na mpc forum bo jak wiecie niektórzy chodzą do szkoły.

3. Codziennie pojawi się post z kolejną zagadką, w godzinach: 14:00 - 18:00.
Opublikowano

Zmiana godzin nie jest potrzebna. To oczywiste, że będziecie tutaj podawać godziny, które Wam najbardziej pasują.

Nie przewidujemy zmiany, jednak dziękujemy za sugestie.

Czyli Ci którzy są chorzy mają większe szanse :)

Jeśli ktoś podczas choroby siedzi przed komputerem - jego sprawa, jednak tak, w środę i poniedziałek mają większe szanse, mimo wszystko większa część (aż 4 dni) odbędzie się w długi weekend.

Wtedy jest bardzo łatwo oskarżyć nas o oszustwo - my, jako moderatorzy, nie mamy żadnego dowodu, aby się obronić. Wolimy zrobić "publiczny" konkurs.

Co do konkursu - polecam użyć opcji subskrybowania tematu.

nySM7gY.png

Zapewne niektórym nie będzie się podobać taki konkurs, dlatego jesteśmy otwarci na sugestie dot. przyszłych konkursów, jednak z tym proszę kierować PW do mnie lub do .

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Pamięta ktoś konkurs "Zaprojektuj własną kartę specjalisty"? To był konkurs. Te obecne to jakaś porażka. Kto pierwszy ten lepszy i ma gold membera za głupią odpowiedź, a w konkursie na kartę chociaż trzeba było się do tego przyłożyć. Nie wezmę udziału, na 100%.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Pamięta ktoś konkurs "Zaprojektuj własną kartę specjalisty"? To był konkurs. Te obecne to jakaś porażka. Kto pierwszy ten lepszy i ma gold membera za głupią odpowiedź, a w konkursie na kartę chociaż trzeba było się do tego przyłożyć. Nie wezmę udziału, na 100%.

Dziękujemy za opinię.

Możliwe, że pomysł zostanie zrealizowany w przyszłości.

Opublikowano

Słowo klucz jest czymś, co ma wytworzyć skojarzenia u użytkownika. Taka mini podpowiedź. W tym przypadku był to skill Czerwonego Maga :P

Btw. Co do odpowiedzi - możecie pisać angielskie, jak i polskie nazwy, byleby było jasne :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Słowo klucz jest czymś, co ma wytworzyć skojarzenia u użytkownika. Taka mini podpowiedź. W tym przypadku był to skill Czerwonego Maga :P

Btw. Co do odpowiedzi - możecie pisać angielskie, jak i polskie nazwy, byleby było jasne :P

Jak bym to wiedział to pewnie byłbym 1, ale z 15 sek zastanowiałem się czy po polsku czy po ang.

Czy wielkość liter ma znaczenie?

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...