Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat dotyczący konkursu "Sprawdź swoją wiedzę o NosTale".

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiliście lepsze konkursy ... Nad konkursem z sp trzeba było troche użyć mózgu a tu wystarczy tylko siedzieć 24 h na kompie i odświeżać mpc.

nostaleh.png
Opublikowano

Jestem w pełni tego świadom, ale tworzenie drugiego takiego samego konkursu byłoby zbyt głupim pomysłem.

Chciałem zrobić kreatywny konkurs, jednak nie miałem żadnego pomysłu. Być może w przyszłości pojawi się konkurs, który wszystkim będzie się podobać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może coś w stylu zaprojektuj własne zwięrzątko, albo własną fabułę;etc. Akt. 6...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Właściwie konkurs jest cholernie prosty ale niektórzy siedzą przy tym temacie 7godzin ;-;.

Moim zdaniem tez to nie ma sensu  :huh:

Chcieliśmy spróbować czegoś nowego.

Nie wszystkie zagadki są proste ;).

Opublikowano

A ktoś was zmusza do gapienia się na jedną stronę?

No podobno TY wymyśliłeś ten konkurs :P

Niby nikt nie zmusza, ale każdy ( kto nie ma ) chciałby wygrać golda, a to zmusza do wgapiania się 4h w jedną stronę.

@down

Nie mam pojęcia co ty tu chcesz czytać, oglądać czy przeglądać przez 4h ;-;

@Edit

Może dacie mu już tego golda i dać innym walczyć o blue? ;p

giphy.gif

Opublikowano

@up Nie koniecznie jeśli użyjesz trochę głowy, to sobie możesz spokojnie przeglądać mpc i wiedzieć kiedy dadzą pytanie.

A konkurs bardzo łatwy można się trochę powkurzać.

@Press1 Nie martw się dobijam do 3 punktów i daję wam szansę.:P

1399648286-U815990.png

Opublikowano

No podobno TY wymyśliłeś ten konkurs :P

Niby nikt nie zmusza, ale każdy ( kto nie ma ) chciałby wygrać golda, a to zmusza do wgapiania się 4h w jedną stronę.

A co to ma do tego, że wymyślił ten konkurs? :O

@up Nie koniecznie jeśli użyjesz trochę głowy, to sobie możesz spokojnie przeglądać mpc i wiedzieć kiedy dadzą pytanie.

A konkurs bardzo łatwy można się trochę powkurzać.

Jak już wspominałem: nie wszystkie zagadki są takie łatwe ;).

Opublikowano

A co to ma do tego, że wymyślił ten konkurs? :O

Jak już wspominałem: nie wszystkie zagadki są takie łatwe ;).

Nie zrozumiałeś o co mi do końca chodziło, ale kij ;p

Kiedy można się spodziewać tych ''trudnych'' zagadek?? (Najlepiej niech bd tak trudne, że kociak bd musiał pomyśleć chociaż z 5-10min, tak abym miał szanse zobaczyć, że już dodano zagadkę :P).

giphy.gif

Opublikowano

Trzy zagadki od DxDx[...] nie są zbyt proste, ta moja ostatnia też wymaga trochę większej wiedzy, aczkolwiek dla każdego coś innego jest trudne.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

LOL . Co to ma być ? Koleś już ma 3 punkty . I  napisał odpowiedź chyba pare sek po Klausie . wtf ? Jak ktoś inny ma zdobyć punkt skoro on cały czas odświeża mpc ? 

nostaleh.png
Opublikowano

@up

Nie odświeżam mpc cały czas, mam szczęście, i tak zdobyłem trzy punkty więc już nie udzielam odpowiedzi.

@down Jakie wtyki? Po prostu jestem dobry :D.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

LOL . Co to ma być ? Koleś już ma 3 punkty . I  napisał odpowiedź chyba pare sek po Klausie . wtf ? Jak ktoś inny ma zdobyć punkt skoro on cały czas odświeża mpc ? 

W momencie pisania TRZY osoby były w temacie, ale nie on. Szczerze? Nigdy nie widziałem tego pana w dziale, ale najwidoczniej ma dosyć dużą wiedzę (lub wtyki u DxDxDxD) i potrafi zanalizować zagadkę w parę sekund.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

W momencie pisania TRZY osoby były w temacie, ale nie on. Szczerze? Nigdy nie widziałem tego pana w dziale, ale najwidoczniej ma dosyć dużą wiedzę (lub wtyki u DxDxDxD) i potrafi zanalizować zagadkę w parę sekund.

Pewnie DxDxDxDxD mu mówi odpowiedzi na pytania :D . I tak już nikt nie ma szansy na wygranie golda :C .

nostaleh.png
Opublikowano

Może nie potrafię liczyć, ale jeśli Press zdobędzie dwa punkty, to będziemy robić rundę eliminacyjną - przynajmniej tak mi się wydaje.

Na dodatek nadal jest do wygrania Blue Member!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może nie potrafię liczyć, ale jeśli Press zdobędzie dwa punkty, to będziemy robić rundę eliminacyjną - przynajmniej tak mi się wydaje.

Na dodatek nadal jest do wygrania Blue Member!

A jak ja np . Będę miał 2 punkty to co wygram ?

nostaleh.png
Opublikowano

A jak ja np . Będę miał 2 punkty to co wygram ?

Blue Member. Jeśli w przyszłości zdobędziesz besta - automatycznie otrzymasz też Blue.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...