Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak zrobić swojego "mini trainera"do Fifa World ?

arturbemolxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie tak robie i efekt tego jest taki, że wszyscy stoją w miejscu

Spróbuj grać w oknie. Tez tak na poczatku mialem i moglem tylko kliknac esc i poddac mecz ;)

Macie jakiś pomysł jak zakończyć mecz z komputerem

Mozesz spróbować znalezc w CE po 1 połowie wartość 45 a pod koniec meczu szukać 90 moze cos z tego wyjdzie sprawdz ;)

Opublikowano

Tak, nabijasz coinsy za pomocą wygrywania lig. Ale rób tak dziennie do 50k coinsow bo nie wiadomo czy fifa world ma jakiś limit. 

Będzie trzeba to sprawdzić ;) Przy moim dostępnym czasie to wyjdzie 90k dziennie więc ja 100 nie przekrocze.

@Edit : Da się to połączyć z zamrażaniem kontaktów?

Miłego dnia :)

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem że szuka mi przeciwnika około 3-5minut?

Też mi całkiem długo szuka i do tego przeważnie jestem gościem.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Podczas szukania dobrego adresu wyłącza mi się gra, raz znalazłem i gdy wszedłem do gry online wyłączyła się, potem gdy znalazłem dobry adres  wyrzuciło mnie i teraz nawet nie znalazłem jeszcze i znowu się wyłączyła.

Opublikowano

To raczej nie przez trainera.

Wina leży pewnie po stronie łącza.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Też mi całkiem długo szuka i do tego przeważnie jestem gościem.

U mnie jest wszystko w normie, może prędkość neta słaba chwilowo?

Opublikowano

Będzie trzeba to sprawdzić ;) Przy moim dostępnym czasie to wyjdzie 90k dziennie więc ja 100 nie przekrocze.

@Edit : Da się to połączyć z zamrażaniem kontaktów?

Owszem da sie.

Moze masz caly czas wlaczonego HotSpotShielda ?

Podczas szukania dobrego adresu wyłącza mi się gra, raz znalazłem i gdy wszedłem do gry online wyłączyła się, potem gdy znalazłem dobry adres  wyrzuciło mnie i teraz nawet nie znalazłem jeszcze i znowu się wyłączyła.

Za duzo na raz zmieniasz wartość . Zmieniaj wartość 10 adresom .

edit: i nie zamrazaj ich bo gra wtedy zawsze sie crashuje

Opublikowano

właśnie zmieniałem po 5 i nie zamrażałem i nie zdążyłem znaleźć i sie wyłączyła

Jak sprawdzisz 5 i to nie będą te musisz je od razu usunąć

Opublikowano

Mam taki problem, zmieniając wartość 7 adresom , nie wiem po jakiś 70 zmienionych zmienia mi resztę adresów na moją wartość- wiecie jaka może być tego przyczyna?Przez nawet po przeleceniu i zmienianiu na inne , nie zmienia się wynik. Usuwam zaraz po zmianie.(nie ma zmiany wyniku)

Opublikowano

Sluchajcie mam znowu bug freezuje to ale zamienia sie do 8 czyli nowa wartosc o potem spowrotem do 4 czyli goli czy to tak ma byc?

Opublikowano

Sluchajcie mam znowu bug freezuje to ale zamienia sie do 8 czyli nowa wartosc o potem spowrotem do 4 czyli goli czy to tak ma byc?

Pomoze ktos:D?

Opublikowano

Jeśli wyłącze grę to jak z powrotem włączyć aby uruchomił się od razu zrobiony program?

w CE włączasz proces fify world i na pytanie czy zostawic tabele z adresami dajesz tak.

Opublikowano

Pomoze ktos:D?

Nie wiem jak Ci pomoc z tym moze nie zamroziles ? sprawdz jeszcze raz . Albo zly adres ?

lipa myslalem ze  nabije troche coinsow;p a tu 60 tys i wiecej nie daje;p czyli limit jest;]

Ja mam 65 tyś i moge caly czas .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...