Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak zrobić swojego "mini trainera"do Fifa World ?

arturbemolxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie denerwuje to że jak wyskoczy błąd " serwery ea..." to wywala grę i musze od nowa wszystko robić... -.- ale tak to wszystkiego na pamięć się nauczę ;D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musiałeś coś źle zrobić spróbuj jeszcze raz wszystko od początku.

Wszystko jest niby ok prowadzę 3:0 Kilkam Turn Off i nieważne kiedy klikne Turn On to zawsze zaliczy mi porażkę. Coś u mnie z tym Hotspotem jest nie tak.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Wszystko jest niby ok prowadzę 3:0 Kilkam Turn Off i nieważne kiedy klikne Turn On to zawsze zaliczy mi porażkę. Coś u mnie z tym Hotspotem jest nie tak.

Jak prowadzisz masz kliknąc TURN ON a nie TURN OFF :)

Opublikowano

Działa bardzo dobrze :)

Ja zastąpiłem HotspotShielda CE, ponieważ przez Hotspota miałem problem, że mnie z gry kickało.

Lecii + :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Z komputerem też się tak da ?

Tak. Z komputerem mozna lecz tylko zmienic ilosc goli. "Przewinąć" meczu na botach sie nie da.

Działa bardzo dobrze :)

Ja zastąpiłem HotspotShielda CE, ponieważ przez Hotspota miałem problem, że mnie z gry kickało.

Lecii + :)

Mi pauzowaniem przez CE nie chcialo zaliczyc wygranej . Jak Ci dziala to dobrze ;)

Opublikowano

Dobra, gdy nam znalazlo 100-200 wartosci zaznaczamy 10-15 (tak jak na obrazku 10.) i zmieniamy ich wartosc na dowolną i sprawdzamy czy zmieniły sie gole w grze.

mam zaznaczyc te 10-15 na gorze czy te na dole bo nie kminie zbytnio :D

Opublikowano

Dobra, gdy nam znalazlo 100-200 wartosci zaznaczamy 10-15 (tak jak na obrazku 10.) i zmieniamy ich wartosc na dowolną i sprawdzamy czy zmieniły sie gole w grze.

mam zaznaczyc te 10-15 na gorze czy te na dole bo nie kminie zbytnio :D

Najlepiej 10-15 od gory . Szybciej znajdziesz . U mnie jest to przewaznie 30-50 adres od gory ;)

Opublikowano

ja mam pytanko czy jak szukam wartości i zmienie to w grze muszę za każdym razem wciskać pauze i odpauzowywać czy można to robić podczas spauzowanej gry?

Opublikowano

ja mam pytanko czy jak szukam wartości i zmienie to w grze muszę za każdym razem wciskać pauze i odpauzowywać czy można to robić podczas spauzowanej gry?

Nie musisz ale tak jest lepiej. Klikasz esc wpisujesz wartośc wznawiasz strzelasz gola kliasz esc wpisujesz wartośc itd.

Neymar, jak Ty robisz za pomocą CE? Bo mnie też wywala z hotspot shield :/

Tutaj masz jak zrobic to za pomoca CE (ale mi to nie dziala) 

1.właczasz CE(spolszczone) 2. Edycja > Ustawienia 3. Przyciski 4.Spauzuj zaznaczony proces . 5 Robimy binda (najlepiej shift+p ale mozna robic jak kto woli) 6. Wlaczamy fife world. 7. W CE zaznaczamy proces fifaworld.exe. 8. Podczas gry w UT przyciskamy shift+p (albo inny bind zalezy jaki sb ustawiliscie) na 10 sekund. 9. Klikamy shift+p ponownie. 10. UTRACONO POŁĄCZENIE Z PRZECIWNIKIEM :)

Mam tylko 1 problem, gra cały czas crashuje mi, co może być przyczyną?

Moze zmieniasz za dużo adresów na raz i je zamrażasz.

Opublikowano

Dzięki, działą.
Napisałeś, żeby wbijac 40k,50k,60k , ale jak to zrobić w dzień dzięki temu jak to nazwałeś "mini trainerowi" ? Ciąge wbijać ligi na online??

Opublikowano

Dzięki, działą.

Napisałeś, żeby wbijac 40k,50k,60k , ale jak to zrobić w dzień dzięki temu jak to nazwałeś "mini trainerowi" ? Ciąge wbijać ligi na online??

Tak, nabijasz coinsy za pomocą wygrywania lig. Ale rób tak dziennie do 50k coinsow bo nie wiadomo czy fifa world ma jakiś limit. 

Opublikowano

Czy po wyłączeniu gry trzeba od nowa szukać?? Jak zrobić trainer z tego?

Nie trzeba szukać od nowa po wyłączeniu gry, lecz po resecie komputera tak. Trainera z tego nie zrobisz i nawet nie probuj bo naprawde baaaaaaaaaaaaardzo duzo roboty przy tym.

U mnie jest tak proboje szukac adresu i wpisuje 8 i odrazu mi spowrotem zamienia 4 czyli gole strzelone:( czemu?

Moze nie zamroziłeś ?

Opublikowano

Neymar, jak Ty robisz za pomocą CE? Bo mnie też wywala z hotspot shield :/

1.właczasz CE(spolszczone)
2. Edycja > Ustawienia 
3. Przyciski 
4.Spauzuj zaznaczony proces . 
5 Robimy binda (najlepiej shift+p ale mozna robic jak kto woli) 
6. Wlaczamy fife world. 
7. W CE zaznaczamy proces fifaworld.exe. 
8. Podczas gry w UT przyciskamy shift+p (albo inny bind zalezy jaki sb ustawiliscie) na 10 sekund. 
9. Klikamy shift+p ponownie.
10. UTRACONO POŁĄCZENIE Z PRZECIWNIKIEM :)

To gdzieś na forum było ;p

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

1.właczasz CE(spolszczone)
2. Edycja > Ustawienia 
3. Przyciski 
4.Spauzuj zaznaczony proces . 
5 Robimy binda (najlepiej shift+p ale mozna robic jak kto woli) 
6. Wlaczamy fife world. 
7. W CE zaznaczamy proces fifaworld.exe. 
8. Podczas gry w UT przyciskamy shift+p (albo inny bind zalezy jaki sb ustawiliscie) na 10 sekund. 
9. Klikamy shift+p ponownie.
10. UTRACONO POŁĄCZENIE Z PRZECIWNIKIEM :)

To gdzieś na forum było ;p

Mój post ;D

a jak zamrozic?

W CE obok adresu jest taki kwadracik kliknij na niego po prostu. Powinien pojawić się krzyżyk

czyli że jak ja ciągle na stan wstrzymania daje raz wystarczyło zrobić :]

Dokładnie. :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o zatrzymywanie meczu Hotspot Shield'em to przy trzecim stopowanym meczu crashuje mi fife, a jak chcę pauzować CE to mam tak, że mecz nadal trwa ale nikt nikim nie steruje i wtedy muszę wyjść z fify i wejść ponownie

Opublikowano

Jeśli chodzi o zatrzymywanie meczu Hotspot Shield'em to przy trzecim stopowanym meczu crashuje mi fife, a jak chcę pauzować CE to mam tak, że mecz nadal trwa ale nikt nikim nie steruje i wtedy muszę wyjść z fify i wejść ponownie

Jak pauzujesz przez CE musisz zatrzymac i odczekac 10-15 s i potem odpauzowac.

@2up dalej nie dziala teraz numerki sie zmieniaja raz 4 raz 7 :D

Jak w grze wynik sie nie zmienil to kasujesz adres i szukasz nastepne 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...