Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dowod? - algoria sam mowiles w filmiku ze liczyles tylko wtedy na hajs to skad mamy wiedziec czy tu tez nie bedziesz mial wyjebane i tylko kase liczyl?

Nukey, niech sobie liczy, to nie nasza sprawa ile oni zarabiają, nikt Tobie do portfela nie zagląda :P.  Ważne aby odpowiednio wykonywał swoje obowiązki i to tyle. 

Opublikowano

Dowod? - algoria sam mowiles w filmiku ze liczyles tylko wtedy na hajs to skad mamy wiedziec czy tu tez nie bedziesz mial wyjebane i tylko kase liczyl?

Ten serwer może upaść tylko jak ja go zamkne - a co do moich serwerów możesz zobaczyć Invorie.

aktualizacja systemu konnego:

Po spaleniu medalu można oddawać co 30 minut

Jeśli przyjmie (gdy nie mamy wcale konia) można następny od razu

Jeśli mamy od 1 do 11 poziomu konia co 1 godzine

Jeśli mamy od 11 do 21 poziomu konia co 3 godzin

sygna1.png

Opublikowano

Mam propozycję odnośnie konia bo widzę, że ludzie chcą skrócić czas możecie być na nie ale co mi szkodzi a więc :

- Proponowałbym dodać na serwer do dropu z metinów + 25 Poziom (Skrzyni Stajennego, bądź Skrzynia szkolenia konia coś w ten deseń ) szansa na drop powiedzmy 25-30% i z tej o to skrzyni dropsały by nam takie itemy jak: Zioła : Łatwy, Normalny, Trudny, Ins Oswajania, Ins Jazdy Konnej, Siano, Marchewka, Żeń-Szeń  no i rzecz jasna  Medal Konny ułatwiło by to zdobywanie medali i innych rzeczy potrzebnych dla konia. Druga rzecz proponuję dodać ankietę dotyczącą czasu oddawania medali. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mam propozycję odnośnie konia bo widzę, że ludzie chcą skrócić czas możecie być na nie ale co mi szkodzi a więc :

- Proponowałbym dodać na serwer do dropu z metinów + 25 Poziom (Skrzyni Stajennego, bądź Skrzynia szkolenia konia coś w ten deseń ) szansa na drop powiedzmy 25-30% i z tej o to skrzyni dropsały by nam takie itemy jak: Zioła : Łatwy, Normalny, Trudny, Ins Oswajania, Ins Jazdy Konnej, Siano, Marchewka, Żeń-Szeń  no i rzecz jasna  Medal Konny ułatwiło by to zdobywanie medali i innych rzeczy potrzebnych dla konia. Druga rzecz proponuję dodać ankietę dotyczącą czasu oddawania medali. :)

Medale mają zwiekszoną szanse na drop + dropią z małpich metinów, a o czasie masz napisane 2 posty wyżej.

sygna1.png

Opublikowano

No niestety ale Hikari nie rozdał Ci eq :) wtedy były zmieniane passy Ty znałeś ID hikariego napisałeś do Welnesa a on zmienił Ci hasło i miałeś passy do konta hikariego ;)

Więc niestety ale możesz już wyjść

Serwer polecam ;) na pewno duża ilość graczy będzie oraz lepiej niż na balanti (chociaż będzie gdzie zarabiać)

btw. za bete dla aktywnych jakieś nagrody będą?

Opublikowano

No niestety ale Hikari nie rozdał Ci eq :) wtedy były zmieniane passy Ty znałeś ID hikariego napisałeś do Welnesa a on zmienił Ci hasło i miałeś passy do konta hikariego ;)

Więc niestety ale możesz już wyjść

Serwer polecam ;) na pewno duża ilość graczy będzie oraz lepiej niż na balanti (chociaż będzie gdzie zarabiać)

btw. za bete dla aktywnych jakieś nagrody będą?

Możliwe że będą nagrody dla najbardziej aktywnych graczy na bacie (aktywnych że zgłaszają bugi które naprawde istnieją a nie stoja w m1) to się jeszcze zobaczy.

sygna1.png

Opublikowano

Quarel jak już robisz czas na czytanie to dodaj zamiast bojow militarow medale tak samo bede kupowane a kazdy bedzie musial sie meczyc ... pozdro 600 na rejonie

Opublikowano

Możliwe że będą nagrody dla najbardziej aktywnych graczy na bacie (aktywnych że zgłaszają bugi które naprawde istnieją a nie stoja w m1) to się jeszcze zobaczy.

Mam nadzieję, że nie popełnicie tego błędu co vixa, gdzie dali Kapitana dającego eq?  xD

Będzie można płacić PaySafeCardem lub przelewem bankowym?

tenor.gif

Opublikowano

Quarel jak już robisz czas na czytanie to dodaj zamiast bojow militarow medale tak samo bede kupowane a kazdy bedzie musial sie meczyc ... pozdro 600 na rejonie

Nie będą tak samo kupowane, ja np. wtedy już nie kupiłbym medali z IS :D. Ale znajdą się i tacy co kupią. :P

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie popełnicie tego błędu co vixa, gdzie dali Kapitana dającego eq?  xD

Będzie można płacić PaySafeCardem lub przelewem bankowym?

Nie, beta normalna możliwe ze dodamy tylko sklep który będzie miał przedmioty dzięki którym będzie mozna wiele rzeczy przez te 7 dni przetestować (np. przedmiot usuwajacy czas do oddania nastepnego itemu biologa itd)

Aktualnie tylko przelewem i sms.

sygna1.png

Opublikowano

Nie, beta normalna możliwe ze dodamy tylko sklep który będzie miał przedmioty dzięki którym będzie mozna wiele rzeczy przez te 7 dni przetestować (np. przedmiot usuwajacy czas do oddania nastepnego itemu biologa itd)

Aktualnie tylko przelewem i sms.

A czy będzie kiedyś możliwość zakupienia SM za pomocą PSC?

Opublikowano

Teraz 2 tygodnie czekać aż wystartuje  :(.

Zawsze możesz wejść na bete która będzie w środe, chcemy by serwer wystartował bez bugów.

sygna1.png

Opublikowano

Zawsze możesz wejść na bete która będzie w środe, chcemy by serwer wystartował bez bugów.

Klient z bety będzie działać na oficjalu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...