Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Quarel mam pytanie Prócz Hikariego planujecie kogoś do reklamy jeszcze wciągnąć:) ?

P.S I rzecz jasna polecam ze względu na Quarela mamy gwarantowaną stabilność i dobry kontakt.. :]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Quarel mam pytanie Prócz Hikariego planujecie kogoś do reklamy jeszcze wciągnąć :) ?

P.S I rzecz jasna polecam ze względu na Quarela mamy gwarantowaną stabilność i dobry kontakt.. :]

Pisałem o reklame się nie bój, będzie też inna.

sygna1.png

Opublikowano

Polecam w 100% ;) Quarel- stabilność, porządne wykonanie :D Mam tylko nadzieję, że Invoria nie będzie zaniedbywana ze względu na ten serwer. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Czekalem odkąd Hikari wrzucił pierwszy film, nie mogę sie doczekać. Tylko te bronie na 65 za ksiegi klatw są zbędne.

No to trzeba zaoszczędzić i start będzie z pompą :D

Jakieś mounty typu 150/150 będą w IS? Mam nadzieję, że nie, wystarczy lew z expem i dzik 20% na potwory :P

tenor.gif

Opublikowano

W końcu ziomek! Mój kolega z lola mówił o tym serwerze, że Ciebie poznał i mu zaproponowałeś! Czekam z niecierpliwością by na niego wbić!

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

No nareszcie jest prezentacja.  Tylko że zniechęca mnie jedna rzecz - medale

Z ss widać ze medal oddaje się co 1h 50 min ale są też certyfikaty które dla niektórych są nie do zdobycia bo prawdopodobnie lub napewno będą w is i nie do zdobycia w grze.

Na waszym miejscu zrobiłbym ankiete na teamt medali i żeby można czytać je co 30 minut albo dodać mały % dropu certyfikatu bojowca do skalistej małpy :)

Może zawitam :)

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Damiana To solidna Firma :)  Serwer napewno będzie stabilny i nie zamnką go po kilku dniach :) 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

To co usuniecie tą stalke za biologa? wiekszosc jest zeby usunac, co do servera zapowiada sie mega mam nadzieje ze postoi jak najdłużej i dluzej niz balantia. :P

Opublikowano

To co usuniecie tą stalke za biologa? wiekszosc jest zeby usunac, co do servera zapowiada sie mega mam nadzieje ze postoi jak najdłużej i dluzej niz balantia. :P

Ankieta będzie trwała az do 30 (czyli rozpoczęcia bety).

sygna1.png

Opublikowano

Serwer napewno pewniak o reklame też nie ma co się martwić.Boje się jednak, że z koniem będzie trochę trudno usuncie czas pomiędzy czytaniem medali i będzie git.

Opublikowano

Jedyny dobrze zapowiadajacy sie serwer , zagram na pelnej pompie. To jest przynajmniej metin a nie ten syf co dzis prezke wrzucil.

Kiedy start; p?

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Jedyny dobrze zapowiadajacy sie serwer , zagram na pelnej pompie. To jest przynajmniej metin a nie ten syf co dzis prezke wrzucil.

Kiedy start; p?

Pisze na końcu - beta 30 kwietnia, potrwa tydzień a start po becie - 9 maja.

sygna1.png

Opublikowano

Jedynie co mnie odrzuca to Hikari..

Na Balantii sprawowal sie jako dobry GM nie rozumiem twego przekazu.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

A mnie odrzuca pierdolenie bez sensu. Jak masz jakiś problem to go po prostu napisz i poprzyj odpowiednimi dowodami. :)

Dowod? - algoria sam mowiles w filmiku ze liczyles tylko wtedy na hajs to skad mamy wiedziec czy tu tez nie bedziesz mial wyjebane i tylko kase liczyl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...