Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exii [Dedyk] [Easy]

xSaSu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie czytam postów wczesniej.

Pliki aline , bugi niektóre na pewno sa te same.

Te pliki sa juz wypalone, zrobili byscie cos sami ,a nie na gotowcu lecicie .

Nie polecam

// w ile max lvl?

juz pisalem cos o tym ...

max lv w 2 dni mozna wbic

jak sie odrobine postarasz :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram co prawda znam te pliki ale jednak dawno się nie grało w metka:)

Serwer póki co bez IS? To nawet lajcik ;)

#Nie polecam serwer może kiedyś ale totalny niewypał... żeby chat działał trzeba wejść na FB żeby łatke pobrać...czemu nie ma jej na forum/stronce? śmieszne.I co najgorsze mój antywirus aż huczał od wykrywania zagrożeń podczas pobierania i grania...

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

bug na bugu i za bugiem 

dla mnie pliki aline, nie polecam gry 

nie grales to dlaczego sie wypowiadasz ?

DZIS ZUO  15:00 SERDECZNIE ZAPRASZAM :P

W CILENCIE NIEMA WIRUSA JAK KTOS MA AVASTA TO TAK MA ...

Opublikowano

Ja tam Zagram bo serwer wydaje mi się Spoko a zawsze znajdzie się kilka osób co Krytykują Serwer ale tak to już Bywa :) 

Opublikowano

To moglby ktos powiedziec ile osob jest w dzien online? Jest chociaz 200+?

20 max  wystarczy ranking zobaczyć ... 

jak  przestaną  robić te głupie Zuo w m1  po 200 metków dawać to  będzie sie grało  i oczywiście ress .. a nie 

ja sobie wbiłem 135 lvl  nagle konta wcięło ..  ok  lvl odzyskałem a eq to co ??  GM  mi napisałem  idz do m1 pozbieraj sobie ulepszacze .... bo dawałem metki i bosy ... 

tak wieć moja propozycja  jak rozruszać ten serwer .. 

off na tydzień  ogarnąć  bugi ,ress all i  dobra prezentacja i  grać ...  i przede wszystkim prezke samemu a nie Ctrl + c i  Ctrl +v ... 

Opublikowano

te serwery są bez sensu aline próbowało i nie wyszło skończcie robić takie serwery !!!

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

juz chyba pisalem jak nie zagraliscie prosze nie pisac bezsensownych komentarzy  dziekuje :)

Dzis byl maly update zmieniajacy exp  i  wiele innych rzeczy ;)

Opublikowano

na start z powrotem dostaje sie peta ??  bo po tej cofce co była  byłł ich brak przy zakładaniu konta .. 

Opublikowano

na start z powrotem dostaje sie peta ??  bo po tej cofce co była  byłł ich brak przy zakładaniu konta .. 

jest piesek na start

radze robic misje ;) ladne nagrody sa :)

Opublikowano

na exii są wirusy bo sam mi kop wychwycił wira w plikach i przedewszystkim grają tam na haku a gm w cuila leci bo pyta sie graqcza a ten nie ma zalonczonego jak przyszed gm to ten co mial haka wyłonczył a gma w ciula robią tam jak nie wiem na tym serwerze

Opublikowano

na exii są wirusy bo sam mi kop wychwycił wira w plikach i przedewszystkim grają tam na haku a gm w cuila leci bo pyta sie graqcza a ten nie ma zalonczonego jak przyszed gm to ten co mial haka wyłonczył a gma w ciula robią tam jak nie wiem na tym serwerze

Język Polski bardzo trudna xD

~Ile ludzi tu gra?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Język Polski bardzo trudna xD

~Ile ludzi tu gra?

rekord wynosi 46  ale tak srednio ok 30/35 ;/

tak masz racje mial haka na raka  i zlapal szczupaka

po 2 kolego bylo zrobic filmik/ss  gdy poszedlem do niego na inv nic nie mial ze go nieb smierc odepchala w sciane to nie cheat kolego ;)

i to co pisales do mnie w grze rozwalalo mnie  cytuje "on ma hak tez kiedys bylem gm wiec wiem co on ma"

Opublikowano

jak jakiemus dziecku to sie nie znudzi bo to jest dosc

ok 20:30 powinien dzialac :)

21:00/21:30

przepraszamy   i cierpliwosci prosze :) dziekuje :)

OSTRE DDOSY PRZEPRASZAMY :(

JUTRO POWINNO BYC JUZ WSZYSTKO OK :)

Opublikowano

Nom i wiadomo dlaczego takie serwery nie mogą istnieć , bo jacyś idioci nie dadzą się pobawić , nawet tym 40 osobom , chuj wam w Dupę jeśli to czytacie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...