Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exii [Dedyk] [Easy]

xSaSu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aline omg nic nawet nie zmienione pewnie i fajne bugi na exp :) nie zagram

Tak jak piszesz, nic nie zmienione :D w ciągu 30-40 min wbiłem 80 lvl i eq na +60 lvl  na  +9 :D

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jacy ludzie są tępi... spamują non stop o tym że to gotowiec na plikach Aline a założe się że ich serwery też były by robione na gotowcach jest nieliczna grupa ludzi gdzie sami od podstaw tworzą serwery metin2 bugi jeśli są to są i do naprawienia nie zagraliście nawet nie sprawdziliście czy posiada te bugi a za przeproszeniem napierdalacie jak najgorzej na serwer grubasy zamulające przed kompem bez życia(Nie mówię tu o wszystkich ale wiele osób zgodzi się zemną)

piiis joł

Opublikowano

Jakby ten serwer był choć troszkę odbugowany i edytowany to bym zagrał. Widać nie znasz życia chłopie, ten serwer nie osiągnie 500 graczy jeśli dużo się nie zmieni. Pis joł ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

server nie ma bugow administracja bardzo mila pomocna czeste eventy  nie wiem co moderatorzy robia na tym forum skoro jeszcze nikt z wymienionych hejterow nie dostal % ...

Opublikowano

server nie ma bugow administracja bardzo mila pomocna czeste eventy nie wiem co moderatorzy robia na tym forum skoro jeszcze nikt z wymienionych hejterow nie dostal % ...

Teraz każda zła opinia na temat serwera ma być karana procentami?? Zacznij odróżniać opinie od hejtu i wtedy pogadamy. Serwera nadal nie polecam.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Teraz każda zła opinia na temat serwera ma być karana procentami?? Zacznij odróżniać opinie od hejtu i wtedy pogadamy. Serwera nadal nie polecam.

Spokojnie nie zła opinia lecz spam po co pisac 20 razy to samo skoro to nieprawda?

Opublikowano

dla mnie to jest spam jak co chwile jakis koles pisze  "gotowiec" nie polecam no to jest cos nie hallo ...

CODZIENNIE EVENTY ZAPRASZAM :) za 10min bedzie ox ;)

pozdro Dudix3 ;*

Spokojnie nie zła opinia lecz spam po co pisac 20 razy to samo skoro to nieprawda?

POLAC MU !!!

Opublikowano

dla mnie to jest spam jak co chwile jakis koles pisze  "gotowiec" nie polecam no to jest cos nie hallo ...

CODZIENNIE EVENTY ZAPRASZAM :) za 10min bedzie ox ;)

pozdro Dudix3 ;*

POLAC MU !!!

A polejcie ^>^ Hehe 

Antywarn ^>^ :

Zajebista administracja + Czeste eventy.. Napisalem o pomoc na Wolaj napisaly 2 osoby z administracji po chwili ;)) Pozdrawiam CisneNaWh ;*

Opublikowano

Jest 200 % expa   + 100% drop  yang przez 24h  tak ze serdecznie zapraszam :)

Jest jeszcze 1 pakiet VIP do wygrania  od dzis gracz HeX jest graczem [VIP]HeX

tak ze wbijcie lv  bo  puki  jest 200% expa :)

- JAK EXPA NIE BEDZIE TO ZNACZY ZE ALBO BYL RESET ALBO ATAK

= z  rana jak nie bedzie expa to dam wam jak cos :)

za jakis czas admin doda dungeony  i cos jeszcze ale to bedzie niespodzianka ;)

JUTRO BEDZIE DT Z GM NA SZCZYCIE BONUS :)    GODZINY NIE ZDRADZE BEDZIE TO NIESPODZINKA :D  ale ok godzniy 16 :)   o ile nie bede gral w world of tanks :D            

SERVER CZASAMI MOZE BYC OFF DLATEGO ZE CO JAKIS CZAS SA ATTAKI NA SERVER ... tak wiem ciezko w to

uwierzyc

dzis zuo bylo epickie  jutro bedzie jeszcze lepsze ^^

Opublikowano

Dzis mogly poznikac komus konta  jak  cos to dzis pogadam z  ga i powinien naprwaic to przeprszamy za niedogodnosci :(

TEN KTO CHCE ODZYSKAC POSTAC PISZE DO MNIE I JAKI MIALA LOGIN PRZED TYM USNIECIEM POSTACI i bedzie mial ;)

[GA]Exille [GA]Dragon lub [Org]Dudix3   albo pisze na czacie  :)

IS- za pewien czas bedzie dzialal  tak ze zapraszam :)

SERVER ON-LINE TAK ZE SERDECZNIE ZAPRASZAM DUZO EVENTOW !!!!!!!!

DZIS DT Z GM  + ZUO + MALY BONUS :P

SERVER JEST  OFF DO 2 godzin

Opublikowano

duzo eventow   ale ludzi troche malo ;/   dlatego staramy sie ludzi sciagnac

KTO ZROBI GP SERVERA I PODA MI LINK TU  NA MPC  DOSTAJE 400 BRYLEK + PAKIET VIP :)

Opublikowano

nie czytam postów wczesniej.

Pliki aline , bugi niektóre na pewno sa te same.

Te pliki sa juz wypalone, zrobili byscie cos sami ,a nie na gotowcu lecicie .

Nie polecam

// w ile max lvl?

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...