Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Włącz fatal.exe

2. Uruchom grę

3. Zaloguj się i naciśnij przycisk insert dwa razy

5. Włącz opcje które ci odpowiadają (sterujesz strzałkami)

6. Wejdź na stół i graj

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

^Hack dziala na 100 % .. Ale gra przestaje byc super.. Co raz wiecej cheaterow... POzdro PolskiClanDAUN

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Musisz pobrać "kernel32.dll"

Spróbuj odpalić kilka razy

Pobrałem , wgranie do folderu system32 niestety nie idzie , gdyż wyskakuje błąd.

Aktualizacja systemu i frameworka również robiłem , gdyż tam występuje ten plik.

Nadal wyskakuje błąd i że program musi zostać zamknięty i dalej problem z kernel32.dll , więc tu chyba nic nie da się poradzić.

Opublikowano

xxx

Gdzie są prawa autorskie? Powinieneś wszędzie podpisać, że hack stworzony przez użytkownika innego forum  i to jemu powinni dziękować nie tobie...

Ps. Na filmie nie potrafisz wykorzystać potencjału hacka ;p

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Injector od meldo dla tych którzy mają problemy.

Źródło:

http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=817821 

Download

http://www.multiupload.nl/VHTB6M9D5O 

Skan

https://www.virustotal.com/hr/file/093cab66e1aabc6fb1d0c42536284653c5708d7a6847f5e7779051adfa6d49ac/analysis/1398583247/ 

Podziękować Autorowi.

@Edit.

@2UP

Linki wychodzące poza forum umieszczamy w code.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Siema! to znowu ja.. hack v1 i v2 nie działały teraz gdy włączam V3 wyskakuje na dołownie chwilke jakis komunikat po czym komputer sie sam wyłącza i włącza.. wie ktoś co jest grane ? 

Opublikowano

Mam problem przy injectorze. Gdy xigncode sie ładuje na dole ekranu klikam Inject (manualmap) to wyskakuje ze Skill przestal dzialac oraz pisze " Unable to load dependent module ' d3dx9_43 ' " , a jak dam standard to xigncode zaladuje sie do konca ale pozniej wyskakuje komunikat ze wykryto. Nie wiem w ktorym dokladnie miejscu robie bląd.

Opublikowano

Siema! to znowu ja.. hack v1 i v2 nie działały teraz gdy włączam V3 wyskakuje na dołownie chwilke jakis komunikat po czym komputer sie sam wyłącza i włącza.. wie ktoś co jest grane ? 

Moze komputer nie daje rady?

Mam problem przy injectorze. Gdy xigncode sie ładuje na dole ekranu klikam Inject (manualmap) to wyskakuje ze Skill przestal dzialac oraz pisze " Unable to load dependent module ' d3dx9_43 ' " , a jak dam standard to xigncode zaladuje sie do konca ale pozniej wyskakuje komunikat ze wykryto. Nie wiem w ktorym dokladnie miejscu robie bląd.

Nie udzielam pomocy przy injectorze gdyz go nie uzywam

hjbu.jpg

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli wyskakuje mi taki blad ? 

PS Jak wlaczam najpierw Fatala pozniej gre to po starcie nie wlacza sie ten caly jakby paatcher na dle z prawej strony, tylko zamyka gre i fatala, gdy fatala uzyje po tym niby patcherze wyskakuje mi taki blad. Windows XP

post-1091521-0-83212600-1398605982.jpg

Opublikowano

Ja osobiście włączam cheata jak admin przed włączeniem skila i mi działa :)

Ciekawa funkcja z tymi granatami, często pomaga na fleshu :D

Leci + 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Uuu Administracja robi swoje hack zablokowany gratulacje. Proszę o zamknięcie!

28-04-2014 DETECTED

hjbu.jpg

Opublikowano

Hack wciąż działa z instrukcją by Umarly

@UPDATE: Dodano injector

01.05.2014 UNDETECTED

hjbu.jpg

Opublikowano

Wcześniej hack ci działał?

PS. Dodałem instrukcję

hjbu.jpg

Opublikowano

raport cheata znów poleciał kolejne wersje v3.1 czy inne będą tak samo przeze mnie raportowane :) dziękuje bajo :)

Pewnie nie działa Ci hack i się mścisz :D

sygna1.png

Opublikowano

Hack mi działa, lecz nie mogę wejść na żaden pokój, room. I się wczutuje i nic. Dlaczego ! pomocy :) nie działa mi też Incorect manual. Proszę o pomoc !

HELP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...