Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa, nowy bóg (?) [Dyskusja]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bądźmy poważni, smite bije lola we wszystkim, w grafice, w modelach postaci, w kontakcie z graczami.. itp. więc mówiąc, że smite kopiuje lola jesteś chyba niespełna rozumu, rly, lol ssie w porównaniu do smite.

Mnie boli jedno.

Wyzywanie się graczy gier moba m.in LoL, Dota, Smite. To kwestie gustu, ale i tak do Doty (części pierwszej) należy się największy szacunek, bo ten mod zapoczątkował gatunek moba.

dudeson.png

Opublikowano

Zdjęcia:

8vjRn.png

8vfeL.png

8vg6c.png

8vgx8.png

8vg9q.png

8vfjc.png

8vfod.png

8vfrH.png

8vfZx.png

8vfyD.png

8vh1s.png

Czy ss z mapki są w wysokiej rozdzielczości?

Jeśli tak to najtańsi gracze mają troszku gorzej z nowym trybem ;/

Opublikowano

Tak. Oni zawsze prezentują Smite na full detalach :)

Patch notes !

http://forums.smitegame.com/showthread.php?7931-May-2nd-Siege-the-Day
  • In Assault, you can now purchase a “re-roll” of your randomly selected god for 250 favor (or 25 gems). This is done in the match lobby.

Trochę mi się to nie podoba, dlaczego ? Bo moim zdaniem Assault powinien zostać FULL RANDOM, a nie że każdy będzie zmieniał boga.

Smite

Calvex

Opublikowano

Tak. Oni zawsze prezentują Smite na full detalach :)

Patch notes !

http://forums.smitegame.com/showthread.php?7931-May-2nd-Siege-the-Day

Trochę mi się to nie podoba, dlaczego ? Bo moim zdaniem Assault powinien zostać FULL RANDOM, a nie że każdy będzie zmieniał boga.

Ja sądzę, że to jest dobre. Są postacie, które całkowicie nie nadają się na Assaulta lub niektóre osoby (np. ja) nie potrafią grać zupełnie wylosowaną postacią. Przecież lepiej wykorzystać to 250 favorów, a mieć jakąś frajdę z gry, czyż nie? :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Epic epic epic !

Chce chce chce !

Można już grać na testowym serwerze, to oznacza że wszystko znajdzie się w najnowszym patchu.

Opublikowano

Moim zdaniem dżungla powinna przypominać dżunglę czyli...

Powinny w niej być wysokie drzewa, żeby nie było widać nieba - teraz jest zbyt łyso.

Drzewa powinny dawać jakiś sensowny cień, żeby w dżungli było mroczniej, ciemniej.

Smite

Calvex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...