Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa, nowy bóg (?) [Dyskusja]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa - Siege mode, conquest, 2 linie, jungle, duże miniony jak na Arenie, gra na około 20 minut, bez fg i gf :)

Nie wydaję wam się że smite kopiuje lol'a?

Nie wydaje Ci się, że lol kopiuje dotę? Takie same pytanie.

Opublikowano

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

W przyszłym tygodniu będzie ten nowy tryb ?

Szczegóły nie są znane.

Wątpię żeby to był ozyrys. Nie wiem czemu ale przypomina mi jakąś specjalną skórkę dla Hun Batza :x

Opublikowano

Ehhh ten potworek na ss to tak jak napisal kolega UP sige minion czyli taki chodzący taran ktory ulatwia raszowanie lini to jest po 1

po 2 Nowa mapa to jest 2 Linie z Jungla 

po 3 nowy bog to bedzie ozyrys

po 4 bedzie jeszcze zmiana w szukaniu meczy oraz banowaniu

Wszystkie te zmiany plus inne wejda za tydzien wtorek-sroda, lub juz 02go  bo wtedy resetuje się System Ligowy i ulatwi to wprowadzenie nowosci do lig

Jezeli chodzi o Kopiowanie to chlopie idac twoim tokiem myslenia valve tworząc csa kopiowali CoDa bo jest tam mozliwosci klikania myszka co daje nam skutek strzału tak samo inne produkcje ciagna od innych bo np jest mozliwosc poruszania sie albo skakania ... Nie masz zapewne oleju w glowie wiec watpie ze to zrozumiesz ale wysil swoje szare komórki jak jeszcze ci zostaly i sobie to przemysl.

Opublikowano

Bądźmy poważni, smite bije lola we wszystkim, w grafice, w modelach postaci, w kontakcie z graczami.. itp. więc mówiąc, że smite kopiuje lola jesteś chyba niespełna rozumu, rly, lol ssie w porównaniu do smite.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że smite coraz bardziej staje się lolem. Do póki nie wprowadzą all talku to będzie w miarę okej, a jak już to dodadzą to się zacznie spamowanie enemy 'I'll kill your mother' standardowo. :v Grafiką, bogami (w końcu coś w miarę prawdziwego, a nie zmyślone postacie) chyba żadna moba nie dorównuje smite, ale prawda jest taka że smite 'loleje'. :'(

Opublikowano

Wygląd minonów na trybie "Siege"

50860324390916962493.jpg

Cos czuję, że tej mapy nie będzie w następnym patchu. Pewnie dopiero wprowadzą ją pod koniec mają, początkiem czerwca.

Smite

Calvex

Opublikowano

O boże nie klnij , aż boli to czytać. Smite jest grą opierającą się na "community" nie na zabawach developerów. Smite to jest jedyna gra Moba która nie kojarzy się z mainstream'em . To że chcą zrobić nowy system Leagowy z cząstkami od LoL'a i Doty to nie znaczy że od nich ciągną cokolwiek.

ps. ma być reset sezonu 1 i 2 . Miejsce w rankingu zostaje podobno jak i liga. 

Chryste panie jak zobaczę jakiś komentarz typu " smite loleje , smite staje sie lolem" to walne na zawał > :().

A ... i fakt że ma 3 linie i dżungle nie czyni go lolem czy dotą, to po prostu Moba .

Opublikowano

Dla mnie Smite jest o wiele lepszy niż Dota czy Lol. Fakt w lola grałem do 5 poziomu, a w dota 2 zagrałem 1 mecz i wyłączyłem - w uj rusków, nawet nie wiedziałem, co do mnie piszą.

Więc można powiedzieć, że Smite to moja pierwsza moba :)

//

Coś czytałem, że patch notes ma być na weekend.

Smite

Calvex

Opublikowano

Jak by jeszcze na ten tryb wbić chaacem to zajebiście sie by to komponowało :D

....

Lol ciekawe czy by zrobili walki bogów majańskich ( czy jakoś tak) do tej mapy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...