Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameAnarchy.net

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie działa... Nie chce się włączyć jak klikam INS, a jak się chyba włącza to wywala z panem detektywem. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Teraz w launcherze masz Hack Setting czy jakoś tak jak dasz STEAM

Nie działa, jak włączyłem grę i klikam w to Hack Setting to wyskakuje mi błąd, że na komputerze nie znaleziono d3dx9_38.dll, a po chwili wywaliło znów z panem detektywem... Wie ktoś co to może znaczyć ? ?

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Pomoże ktoś ? @Szelekk™

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co jest nie tak na stronie jest napisane " *Now you can stop asking when it's going to be updated...I may bring it back in the future "  I nie rozumiem o co chodzi prosze o pomoc dzieki

Opublikowano

Pocieszę was, hack od GA prędzej niż za pół roku nie wróci :D. Niedługo Gameforge też zablokuje kod SystemCheats. Do Wh nie mam nic, ale nienawidzę, jak ktoś biega na aimie.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...