Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameAnarchy.net

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Menu masz pod przyciskiem Delete ;] wydaje mi sie że o to mu chodziło ;] Nie polecam go grajać na nim 2 dni dostałem bana a grajać na fatalu 3 tygodnie nic ;]

tthq4w.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam heat działa idealnie  duży + podaj więcej linków z płatnymi albo za free  :):D

Menu masz pod przyciskiem Delete ;] wydaje mi sie że o to mu chodziło ;] Nie polecam go grajać na nim 2 dni dostałem bana a grajać na fatalu 3 tygodnie nic ;]

tthq4w.jpg

jezu jak walilesz ja debil na gita to tak ja tez tak mialem 

witam heat działa idealnie  duży + podaj więcej linków z płatnymi albo za free   :):D

jezu jak walilesz ja debil na hita to tak ja tez tak mialem 

Opublikowano

Fajnie się grało ale się skończyło... :D

7061614052584411039573.jpg

//EDIT: Żeby nie było hejtu że jestem debilem, to od razu mówię że nie grałem na swoim koncie.

img.jpg

Opublikowano

@Raizen

A wyłączyłeś nielimitowane ammo? Jeśli nie, to przyznam jesteś debilem.

Nie wyłączyłem, niezbyt mnie to interesowało czy dostanę bana bo nie było to moje konto jak już mówiłem. :)

img.jpg

Opublikowano

Zapewne jest aktualizacja. Wejdź na ich stronę i zobacz.

Nie było żadnej aktualizacji, mi smigało wszystko :) a tak wgl to nie polecam tego czita, wydawanie pieniedzy w bloto, jedynie jest 2 dobre opcje no recoil i unlimited ammo na survivala. Aimbot działa wręcz do dupy. Wh też nie ma szału, jakieś kreski i szkielety z gówna. 3zł poszło się j**** :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...