Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić na 30 lvl?

LisioExpert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie mają różne sposoby. Najlepiej to jest chyba iść na drzewka, jak będziesz miał questa powtarzalnego, co daje PU. Inną drogą jest bicie sfinksów lub pająków w Alvitar.

zSCFQrN.png

Opublikowano

teraz pytanie jaka misja ;3 w juno

??? gdzie moge ją zacząć

Dokładnie nie pamiętam, ale chyba od 35 lvl-a jest u Thil'a, musiałby ktoś to potwierdzić, dawno jej nie robiłem.

zSCFQrN.png

Opublikowano

teraz pytanie jaka misja ;3 w juno

??? gdzie moge ją zacząć

U aptekarki się je zaczyna, tylko nie wiem, czy na 30 nadal można. Możesz iść sprawdzić, a jak nie ma, to prosto do Thila.

Opublikowano

ok juz wiem misja jest od 20 do 40 dla przypomnienia ;3 ale teraz pytanie inni dostaja wiecej pu odemnie ja dostaje za misje 14 pu inni 21 41 co zrobic zeby dostac wiecej pu ?

Opublikowano

ok juz wiem misja jest od 20 do 40 dla przypomnienia ;3 ale teraz pytanie inni dostaja wiecej pu odemnie ja dostaje za misje 14 pu inni 21 41 co zrobic zeby dostac wiecej pu ?

Załatw sobie jakiś dopalacz. Najbardziej opłacalnym (w sensie, że nie zapłacisz prawdopodobnie przy nim nic) jest buff kleryka i gildyjny na PU. Na nich oddajesz questy i dostajesz więcej.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...