Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ~Sinteria.eu~ NOWOŚĆ!

FlyKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki Waruma.. Ok. Git bo sie fajnie gra.. Ale. Czy mapa na 100 lvl odbugowana ? -.-  Na niej lagi są w uja duże + jak się lognie to już sie nie zalogujesz.. chyba ze odbugujesz postać i stracisz przepe :) ... 

Pliki Waruma.. Ok. Git bo sie fajnie gra.. Ale. Czy mapa na 100 lvl odbugowana ? -.-  Na niej lagi są w uja duże + jak się lognie to już sie nie zalogujesz.. chyba ze odbugujesz postać i stracisz przepe :) ... 

Jeśli to nie będzie naprawione to macie zjebany serwer.. bo sam serwer który wczoraj startował o nazwie nex**** ma taki bug.. i 100 lvl + nie mogą nic robić..

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh już widzę grę jeśli jest tak samo na Metek* z ulepkami że trzeba 10razy cofać się na mapę żeby na dropić ulepszaczy na eq to podziękuje za grę. 

Gdy wystartuje wejdę i zobaczę ale już mi się wydaję że system ulepszeń nie ogarnięty....

Opublikowano

Jeśli to nie będzie naprawione to macie zjebany serwer.. bo sam serwer który wczoraj startował o nazwie nex**** ma taki bug.. i 100 lvl + nie mogą nic robić..

Wiemy jakie są bugi na tych plikach i jak je wyeliminować.  Proszę nie komentować poczynań innych serwerów w tej zapowiedzi.

Moim zdaniem prezentacja pod względem graficznym podpierdolona z jakiegoś serwera :)

Nic nie zostało "podpierdolone".

ps. Twój komentarz wiele wniósł, idź nabijaj posty gdzie indziej.

Ehh już widzę grę jeśli jest tak samo na Metek* z ulepkami że trzeba 10razy cofać się na mapę żeby na dropić ulepszaczy na eq to podziękuje za grę. 

Gdy wystartuje wejdę i zobaczę ale już mi się wydaję że system ulepszeń nie ogarnięty....

Tak jak up " Proszę nie komentować poczynań innych serwerów w tej zapowiedzi."

ps. system ulepszeń jest modyfikowany by by nie było żadnych problemów.

Prawdę mówiąc to nic ciekawego tu nie zauważyłem, lecz jak najbardziej życzę powodzenia na starcie.

Dziękujemy.

Opublikowano

Mogliście tą prezentacje ogarnąć widzę że nawet niektóre SS zostały wzięte z innych serwerów no no postaraliście się bardzo ;) 

bug bug bug - nie polecam 

Opublikowano

Mogliście tą prezentacje ogarnąć widzę że nawet niektóre SS zostały wzięte z innych serwerów no no postaraliście się bardzo ;)

bug bug bug - nie polecam 

Nasz Team w przeciwieństwie do Twojego radzi sobie z odbugowywaniem.

ps. skad wiesz, że są bugi jak start dopiero w piątek?

Opublikowano

Ta prezentacja wygląda jak, ekhem moje wypracowanie z Polskiego.

Zero ortografii ( xD ), zero estetyki itp.

Napis na belce jeju jeju, w paint'cie go dawałeś?

Serwer to Theris. Pod inna nazwą oczywiście.

Nie polecam, ale życzę powodzenia, jak to mówią,cicha woda brzegi rwie.

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Ta prezentacja wygląda jak, ekhem moje wypracowanie z Polskiego.

Zero ortografii ( xD ), zero estetyki itp.

Napis na belce jeju jeju, w paint'cie go dawałeś?

Serwer to Theris. Pod inna nazwą oczywiście.

Nie polecam, ale życzę powodzenia, jak to mówią,cicha woda brzegi rwie.

Po pierwsze proszę się skupić na komentowaniu serwera.

Twoje wypracowanie z polskiego zapewne jest całe pokreślone, biorąc pod uwagę składnie twojej wypowiedzi.

Zero ortografii. Dziwne określenie.

Napis na belce nie był robiony w "paint`cie".

Theris? Nie znam.

Dziękujemy.

Opublikowano

Nasz Team w przeciwieństwie do Twojego radzi sobie z odbugowywaniem.

ps. skad wiesz, że są bugi jak start dopiero w piątek?

Ja się złapałem za rzecz która jest niemożliwa próbowałem odbugować pliki Aline2 faktycznie to jest za bardzo pracochłonne i niewykonalne ,, Te pliki są przegrane'' 

Usłyszę odpowiedź przyznaj się że ss są kradzione ? 

-  Te pliki nie są twoje nie robiłeś ich od podstawy i stąd wiem że będą bugi ty możesz być święcie przekonany , że się mylę. 

Ale sam zobaczysz po starcie. 

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Pytania co do serwera :

1. Client ile przed startem będzie udostępniony?

2. Bonusy wchodzą zawsze maksymalnie ?

3. Jak zdobyć bonus 6/7  i jego zmiankę ?

4. Zwój powrotu będzie dostępny ? jak tak to gdzie w grze / is?

5. Wszystko jest zbalansowane ?

6. Ile max da się wyciągnąć szamanem smokiem chodzi mi tu o błogosławieństko ile max % ?

7. Ulepszacze gdzie dropią ? ( chodzi o np metiny , dungeony, moby na expowiskach )

8. Są jakieś bronie do expa ?

9. Macie bądź planujecie jakąś większą reklamę serwera ? ( nie chodzi o mpc )

10. BS-a może wgracie w klient-a ?

rmoiyq.png

Opublikowano

Pytania co do serwera :

1. Client ile przed startem będzie udostępniony?

2. Bonusy wchodzą zawsze maksymalnie ?

3. Jak zdobyć bonus 6/7  i jego zmiankę ?

4. Zwój powrotu będzie dostępny ? jak tak to gdzie w grze / is?

5. Wszystko jest zbalansowane ?

6. Ile max da się wyciągnąć szamanem smokiem chodzi mi tu o błogosławieństko ile max % ?

7. Ulepszacze gdzie dropią ? ( chodzi o np metiny , dungeony, moby na expowiskach )

8. Są jakieś bronie do expa ?

9. Macie bądź planujecie jakąś większą reklamę serwera ? ( nie chodzi o mpc )

10. BS-a może wgracie w klient-a ?

1. minimum 10 godzin przed startem.

2. Bonusy nie zawsze wchodzą maksymalne. Wybonowanie itemu na perfekt nie powinno zająć ci dużo czasu.

3. 6/7 dodania oraz zmianki dropią z metinów na mapach 100+.

4. Zwój powrotu jest nagrodą w jednej z misji, dodatkowo dostępny będzie w IS.

5. Wszystkie nasze niedoróbki zbalansowania postaci, zostaną wyeliminowane na becie, która rusza jutro rano.

6. Myślę, że coś koło 200%, jednak nie sprawdzałem tego.

7. Ulepszacze dropią z metinów, szkat, moobów na expowiskach, z misji.

8. Tak, broń którą się wytwarza z broni 75 posiada wbudowany bonus 100% na potwory.

9. Łącznie ze startem serwera ruszają serię na YouTube gameplayerów. Szczegóły i namiary podam po starcie.

10. Nie planujemy tego.  Jednak jeśli gracze wykażą inicjatywę będzie dodany BS do clienta.

Opublikowano

Oo i to mi się podoba :)

Wchodzi odpisuje i nie picuje hahah

Wali mnie to że serwer stoi na jakiś plikach . Trzeba się na czymś wzorować dlatego nie rozumiem tych waszych komentarzy . Oczywiście są projekty robione na czystych plikach jednak nie sądzę żeby były 100% autorskie ;)

Zobaczymy po starcie jak zachowa się administracja serwera .

rmoiyq.png

Opublikowano

Pliki są udostępnione przez autora. Nie widzę nic złego w korzystaniu z nich. Nie jest to gtowiec gdyż włożyliśmy wiele pracy by wyeliminować bugi nic nie mówiąc o nowościach. Jak już masz komuś za złe, że korzysta z czyichś plików to według twojej logiki wszystkie serwy z MPC można hejtować. 60% bazuje na terenzo 40% na warumie/derinie/niesmialym.

Opublikowano

Pliki są udostępnione przez autora. Nie widzę nic złego w korzystaniu z nich. Nie jest to gtowiec gdyż włożyliśmy wiele pracy by wyeliminować bugi nic nie mówiąc o nowościach. Jak już masz komuś za złe, że korzysta z czyichś plików to według twojej logiki wszystkie serwy z MPC można hejtować. 60% bazuje na terenzo 40% na warumie/derinie/niesmialym.

Większość osób wie że te pliki były udostępniane, ale i tak będą sapy, że je ukradłeś ... Ostatnio chyba z 4 serwery startowały na tych plikach xD. (SZAŁ)

Opublikowano

Nie chodzi o pliki serwerowe, a o clienta, który pochodzi z naszego serwera i w całości został przywłaszczony.

Jak już wspominałem:

Wiele ikonek, skryptów, WSZYSTKIE nazwy nowych potworów oraz multum implementacji broni wymagających poprawnego działania item1 jest mojego autorstwa i nie życzę sobie przywłaszczania mojej pracy.

Nie rozchodzi mi się o jakieś prawa autorskie, wiadomo jak to jest na scenie prywatnych serwerów, jedynie o rzetelność i samodzielność w tym co robimy, a jeśli właściciele serwera przywłaszczają sobie czyjąś pracę,

stawiając serwer na gotowcu, to oznacza że nie włożyli własnego wkładu w to, na czym chcą zarabiać, a to oznacza mniej więcej tyle, że za miesiąc postawią kolejny serwer, bo im nie zależy, skoro nie musieli się napracować..    :)

Nie życzę Wam źle, po prostu robiąc serwer na gotowcu nie liczcie na owacje - tym samym przywłaszczając sobie czyjegoś clienta,  włożyłem w niego sporo pracy, nawet ikonek swoich nie potraficie zrobić, zwoje... wszystko zerżnięte - to przykre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...