Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ~Sinteria.eu~ NOWOŚĆ!

FlyKOX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

następne gówno sasori chce wypuścić i znowu zjebany serwer jak poprzedni tylko jedeń dzień stał to był warum  teraz znowu start i go szlat trafi

następne gówno sasori chce wypuścić i znowu zjebany serwer jak poprzedni tylko jedeń dzień stał to był warum  teraz znowu start i go szlat trafi

i ten serwer jest pod isa

Opublikowano

wolek151, w 23 Kwi 2014 - 19:01, powiedział:snapback.png

Drogi wolku - serwer nie stal 1 dzien bylo 3 dni bety.

Mój 1 warum stał około 5 miesiecy - To byl 1 warum na moich wlasnych pliczkach

Potem robilem ten 2 wlasnie na podstawie  Boxxiego  clienta  wylacznie z zemsty chcilem go uruchomic potem zrozumialem ze to mi nic nie da wiec nei wystarowalem..

I udostępniłem je na MPC Forum.

Nie m am wspólnego z zadnym serwerem na tych plikach chyba ze ktos poprosi mnie o pomoc    pozdrawiam :)

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Start za 24h, a prezka nieuzupełniona, stronka niegotowa... Możecie nas zapewnić, że wyrobicie się na czas? :)

Wszystko idzie zgodnie z planem. Beta testy trwają, wykryto kilka błędów. Aktualnie zajmujemy się naprawą. Start bez zmian 25.04.2014 godzina 19:00.

Stronka gotowa, ale jeszcze niepodpięta na hosting.

Opublikowano

mapka na 100 została usunięta. Aktualnie dodawana jest za nią mapa zastępcza. Client będzie gotowy, gdy skończymy pracę nad mapą.

Opublikowano

kolejny serwer, którego administracja da klienta pare godzin przed startem i ludzie z słabszym netem nie zdążą pobrać.  jutro jest piątek, wiele osób do szkoły/pracy, wracają powiedzmy o 15, obiad etc. wejdą około 16 (miejmy nadzieje, że już będzie klient), a mają słabego neta i pobieranie zajmie im 6h, albo i niektórym nawet 10h. chcą powalczyć o topkę i co? i nie mają szans, bo zaczną te 3/7h później i osoby wydające na IS 200zł tygodniowo już będą miały spory lvl.

Opublikowano

dodajcie prezke w publikacje bo tutaj malo kto zaglada ;) w publikacjach ludzie szukaja serwa ;) 
czy healler bedzie mial szanse ? (odbugowany i sprawdzony ? ) w ile wbije max lvl ?
czy wszystko co znajduje sie w is dropne/zdobede w grze ?

Opublikowano

To samo było na Nexor** na mete** rownież kilka rzeczy stąd jest..

Server wątpie ze sie utrzyma ,a jezeli to nikt nie bedzie grał..

Życze powodzenia.

/Skad bronie 75?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

sasori komu ty tu chcesz kit wciskać i jeszcze jedno chcieliście koledze maszynę zajebać taki z was gm 14 latek co umi tylko pyskować

ja nie muwie gnojku ostarym warum tylko o tym 2 tłuku jeden tylko stał 2 dni i go zjebaliście

czarować to ty możesz swoich kupli

Czytaj ze zrozumieniem :) 

aha jeszcze jedno oświeć mnie komu chciałem maszyne ukraść xD ?  Bo nie przypominam sobie 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

nw czy zauważyliście ale na stronie sinteria.eu  jak sie zaznaczy strone to pisze takie coś : JAK MI SIE ZACHCE TO MOZE ZROBIE :)  ( zaznacz to sie dowiesz )

To samo było na Nexor** na mete** rownież kilka rzeczy stąd jest..

Server wątpie ze sie utrzyma ,a jezeli to nikt nie bedzie grał..

Życze powodzenia.

/Skad bronie 75?

jak wątpisz ze serwer się utrzyma to po co zadajesz pytania ???

Opublikowano

Niestety nie jesteśmy dziś w stanie udostępnić odbugowanego clienta. Beta-testy oraz zgłoszenia od graczy spowodowały naszą reakcję. Przyjrzeliśmy się dokładniej plikom, niestety nie nadają się do użytku przez graczy. Wiele z was wymieniało różne serwy powstające na tych plikach oraz bugi, które na nich występowały, za co dziękujemy. Przepraszamy za opóźnienia, lecz walczyliśmy całą noc. Odbugowywanie wszystkiego jest bardzo czasochłonne trudno oszacować kiedy serwer wystartuje. Myślę, że zajmie to około tygodnia  za jakieś 3 dni powinniście ujrzeć nową prezentację, lepiej wykonaną, przez profesjonalistę. Czytanie komentarzy typu "prezka chujowa, serwer też POZDRO" i inne tego typu wiadomości jest bulwersujące, stąd ta zmiana. Ruszamy niedługo z lepszą reklamą. Do zobaczenia. Wynagrodzeniem za waszą cierpliwość będą konkursy na SM na naszym fanpage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...