Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ~Sinteria.eu~ NOWOŚĆ!

FlyKOX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie mało nowości,prezentacja nie taka ciekawa.. czekam na inny serwer easy ,może już bedzie niedługo.;]

01238193925141654940.jpg

Specjalista
Opublikowano

Podacie system ulepszeń ?

Taki sam jak na plikach warum czy może trochę inny ?

Zwój powrotu statusu będzie dostępny w grze ??

Exp jest dopasowany,w ile wbije 100 lvl ?

Klasy wyrównane ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jakis system ulepszen ?-_-

Będzie dodany jutro wieczorem.

Jak dla mnie mało nowości,prezentacja nie taka ciekawa.. czekam na inny serwer easy ,może już bedzie niedługo.;]

Aha, spoko.

system ulepszeń gdzie  ?

Server średni zobaczymy jak będzie .

System ulepszeń będzie dodany jutro wieczorem. Mogę zdradzić, że jest bardzo rozbudowany.

Na pewno wbije, w prezce brakuje paru istotnych rzeczy.

Super! Co masz na myśli?

Podacie system ulepszeń ?

Taki sam jak na plikach warum czy może trochę inny ?

Zwój powrotu statusu będzie dostępny w grze ??

Exp jest dopasowany,w ile wbije 100 lvl ?

Klasy wyrównane ?

System ulepszeń zostanie dodany jutro wieczorem.

Nie będzie dostępny w grze.

Exp jest typowo Easy. Setny poziom wbijesz w około 1,5 godziny.

Klasy są mniej więcej zbalansowane. Zbalansujemy dokładniej podczas zamkniętych beta testów, które ruszają w środę rano.

Jeśli to będzie typowy easy to zawitam  na pewno tylko podajcie system ulepszeń 

Typowy Easy. Przyjemny exp, rozbudowany system ulepszeń.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie tylko te potwory na mapach 100lv+ ja i inni gracze ze słabymi sprzętami możemy mieć problem.Ale nic myślę że zawitam.Małe pytanko będzie jakaś dobra reklama ?

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie tylko te potwory na mapach 100lv+ ja i inni gracze ze słabymi sprzętami możemy mieć problem.Ale nic myślę że zawitam.Małe pytanko będzie jakaś dobra reklama ?

Na mapach rozmieszczenie potworów jest bardzo zróżnicowane. Znajdziesz spota z mniejszą ilością moobów.:)

Typowy easy nie ma bodzi tylko magiczne metale, co z silnym na G1 u mentala oraz berkiem na M1 u bodego? Bedzie beta jakaś?

Bodzie zostaną wymienione na magiczne metale. Silne/berek będą do cofnięcia u nowego NPC. Beta zamknięta rusza w środe rano.

Opublikowano

Jeżeli system ulepszeń będzie co 5 lv to znaczy ,że 50% serwera jest z Met**.pl

Nie znam tego serwera :)

Bronie co 5lvli-10lvli

Zbroje co 10-20lvli

Biżuteria co 30lvli

Opublikowano

dużo rzeczy wziętych z innego serwa 

ale zobaczę co z tego wyjdzię,wydaje się fajny 

a na eq trzeba rudy ? tak jak na tym jednym z którego wzieliście kilka rzeczy ?

ps. ale i tak nie pobijecie therisa

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Masakra, ten pet 1, te wierzchowce . . .

Ludzie wpierdzielacie wszystko co zobaczycie na mpc itp. pomyślcie czasem co dodajecie, po za tym na gotowcu + w ciul bugów..

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Procz fajnych petów to nic ciekawego tu nie widzę.

Prezentacja wygląda jak z gotowca i dodane napisy Arialem w belke.

Jak uzupełnicie prezentacje to może coś z tego będzie ;-)

Uzupełnimy:)

Pliki Therisa, prezentacja z gotowca. Nic ciekawego.

Konstruktywna krytyka.

gówno nie serwer pliki pobugowane - fallence nie polecam grać. tfu

Może w twoich rękach są pobugowane. 99% bugów wyelimiwano. Resztą zajmiemy się na becie:).

ps. Bez grafika w teamie trzeba sobie jakoś radzić.

dużo rzeczy wziętych z innego serwa 

ale zobaczę co z tego wyjdzię,wydaje się fajny 

a na eq trzeba rudy ? tak jak na tym jednym z którego wzieliście kilka rzeczy ?

ps. ale i tak nie pobijecie therisa

Nie trzeba rud. Nie mamy zamiaru bić therisa.

Masakra, ten pet 1, te wierzchowce . . .

Ludzie wpierdzielacie wszystko co zobaczycie na mpc itp. pomyślcie czasem co dodajecie, po za tym na gotowcu + w ciul bugów..

Tak jak up. W twoich rękach są bugi, w naszych nie. My się będziemy nadal zajmowali serwerami, a ty narzekaniem.

Opublikowano

Niestety nie polecam, serwer gotowiec z plików przygotowanych przez Sasori, a właściwie plików stworzonych pod klienta gry z Theris.pl - bo client w całości jest przywłaszczony od nas.

Warto zapoznać się z moją wypowiedzą, kiedy Sasori prezentował swój serwer na naszym cliencie:

http://www.mpcforum....umpl/?p=9821195

Link do prezentacji serwera Theris:

http://www.mpcforum....l-dedyk-medium/

Umiejętności Berserker, Defender i Magic?

Taka jest ich pierwotna funkcja:

534d9480c4c3b.png

Wiele ikonek, skryptów, WSZYSTKIE nazwy nowych potworów oraz multum implementacji broni wymagających poprawnego działania item1 jest mojego autorstwa i nie życzę sobie przywłaszczania mojej pracy.

Nie rozchodzi mi się o jakieś prawa autorskie, wiadomo jak to jest na scenie prywatnych serwerów, jedynie o rzetelność i samodzielność w tym co robimy, a jeśli właściciele serwera przywłaszczają sobie czyjąś pracę,

stawiając serwer na gotowcu, to oznacza że nie włożyli własnego wkładu w to, na czym chcą zarabiać, a to oznacza mniej więcej tyle, że za miesiąc postawią kolejny serwer, bo im nie zależy, skoro nie musieli się napracować..   :)

Nie życzę Wam źle, po prostu robiąc serwer na gotowcu nie liczcie na owacje - tym samym przywłaszczając sobie czyjegoś clienta,  włożyłem w niego sporo pracy, nawet ikonek swoich nie potraficie zrobić, zwoje... wszystko zerżnięte - to przykre.

Opublikowano

nie dodawajcie wbudowanego bsa napewno zagram ;)

co z tego, że nie dodadzą wbudowanego bs'a jak i tak każdy sobie powrzuca? z resztą, z tym jestem neutralny.

co do serwera, jak nie będzie bugów to zagram, czekam na uzupełnienie prezentacji (głównie ciekawi mnie system ulepszeń).

Opublikowano

nie dodawajcie wbudowanego bsa napewno zagram ;)

Bs nie będzie wbudowany, ale jest dozwolony.

co z tego, że nie dodadzą wbudowanego bs'a jak i tak każdy sobie powrzuca? z resztą, z tym jestem neutralny.

co do serwera, jak nie będzie bugów to zagram, czekam na uzupełnienie prezentacji (głównie ciekawi mnie system ulepszeń).

Biolog+System ulepszeń będzie dodany około 20,21.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...