Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[E-Silkroad] • Cap 110 • |Play2Win | » No GoldBot |New Events| • Isro System •

Bendek18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, Dzisiaj Fortress War , tutaj proszę Info : 6:00 GMT +0 ( World Time ) 8:00 GMT +2 ( Egypt/Germany/France Time ) 9:00 GMT +3 ( Turkey Time ) 1:30 GMT -4:30 ( Venezuela Time )

W następnym Update wprowadzimy takie o to zmiany : next update . 1-decreased Item mall item's prices 2-Open FGW D9 3-fix image guild 4-add Tp TO B2 B3 B4 __________________

Opublikowano
Witam :) Jako obiecujące zawsze coś nowego .. 

Pracujemy na przetwarzanie Forum serwera, kiedy to wygasa i będzie wyposażony w ogłoszeniu niekończącą się zabawę 

zapytania 

Wszystkie pytania i wszystko 

Pomoc oprogramowania 

Sekcje dla zabawy 

Mamy wiele pomysłów, które mogą pogorszyć stan zadowolenia 

Zachęcamy przysyłać pomysły, które pochodzą od Was, a nie ignorować 

Życzymy sukcesów w wszystkich egzaminów Szkolnych :)

Opublikowano

mi też nie działa .. a gre usunełem .. serwer podobno online od godziny

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

mi też nie działa .. a gre usunełem .. serwer podobno online od godziny

Co ty wygadujesz ? ... server działa cały czas sprawnie  jedynie co mają problem ze stronka ale wydaje mi się że bd ją zmieniać bo miała kilka błędów ale na servie 0 bug wszystko ok jest 

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

server stabilny , jest ludzi . moze nie jak Skalidor na start ale moze byc fajnie z duza iloscia polakow ZAPRASZAM !! ;p

szukam jakiejsc gildi nick Alfa 

Opublikowano

Cześć :) Server jest stabilny , Odbywają się też Inspekcje Które trwają 3 godziny , raz w tygodniu :) Co do stronki , Nie raz pada jak jest ddos , lecz server jest no stop Online :)

Opublikowano

wszystko ok, super ale zadna stronka nie dziala. download,register, website. nic

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Pomyśl a później pisz cokolwiek :) 

Hello. 
This Is E-Silkroad team.
We are very sorry about what happened today. We have faced problem in our databas.
Server will be online again in the next 24 hour as maximum time, and an expression of our regret the whole server will be reward by 100 silk.
Thanks for supporting us
Have a nice day All.
Enjoy !

Opublikowano

Myslisz , ze wymyslilem to napisał do support ze strony e-silkroad ze mieli atak przez turkow i general gm byl off i dlatego padlo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...