Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[E-Silkroad] • Cap 110 • |Play2Win | » No GoldBot |New Events| • Isro System •

Bendek18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę ze chcesz podbić każdy server ;) GL...

Tyle prób, każda nieudana. :)

Opublikowano

Aplauzer, weź kur** posiedź na jednym serverze, zagrałeś na Tyr, zrobiłeś SunRise, wbiło do Ciebie z 10os do guild i co? zmieniasz już serva? bo wbiłeś 50lv i dalej Ci się nie chce? mogłeś chociaż wbić na serva i dać komuś mastera, naprawdę nie rozumiem takich ludzi. Weź jednak może zmień ten nick, bo jak już widzę "AplauzeR" to przed oczami widzę wielkiego buraka

Opublikowano

Nick AplauzeR =) robę PT i Guildie 

Teraz przez takiego, jak to wcześniej napisałem "buraka" wszyscy w guild będą mieć karę za wyjście z guild -.-

Opublikowano

nie wiem o co ci chodzi. Przecież to mój wybór na jakim serverze chcę grać. Teraz gram tutaj , ocenię server i zobaczymy czy dalej będę tu grał.
Nikt ci nie obiecywał że będę 24/7 na serverze ani że będę tam grał do końca życia. Fakt mogłem oddać Mastera.. ale z tego co wiem to kary za wyjście nie ma więc nie wiem po co mnie wyzywasz. Powiedz jaki server to wejdę  i oddam ci mastera , zadowoloony? 

Opublikowano

82lv,

nie mogę się zarejestrować, co poradzicie ?

lewy dolny róg , dobrze przepisz kod , albo inna nazwe uzyt.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Account successfully created! <---- tak mi pisze a dalej nie idzie sie zalogowac na konto ?

BTW na facebooku napisal ze atakuja server nie ma rejestracja cos z tym wspolnego ?

@izzy dzieki :) juz sie loguje i zaczynam powrot ^^

!!!! Grozisz MI !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...